Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrismin13 είπε

Ωραία όλα αυτά, άλλα τι να το κάνουμε με τόσο χαμηλές ταχύτητες, κυρίως σε upload; Είναι πραγματικά γελειο ότι η γραμμή υποστηρίζει πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες αλλά ακόμη και να θες να πληρώσεις για παραπάνω δε μπορείς! Μήπως το κάνουν για να κρατήσουν την αξία κανενός εταιριακού πακέτου; Ping με speedtest στους server της Vodafone πόσο είναι για όσους έχουν ήδη συνδεθεί;

Απο 0 εως 3 το ping. Ναι το upload ειναι γελοίο απ ολες τις εταιριες. Το οριο για να ειναι νομιμοι. Γυφτια το λιγότερο

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, chrismin13 said:

Μήπως το κάνουν για να κρατήσουν την αξία κανενός εταιριακού πακέτου;

Προφανώς δεν θέλουν να έχουν εσωτερικό ανταγωνισμό με άλλα "προϊόντα" τους που προσφέρουν μεγαλύτερο upload κτλπ και κοστίζουν σημαντικά περισσότερο το μήνα...

Just now, Cyberdemon87 said:

Γιατί αν ήταν 100/100 θα ήταν παράνομοι; 

Το ελάχιστο δυνατό εννοεί, πως λέμε "βασικός μισθός"... 😛

Δημοσ.

Οκ, μεγάλη βελτίωση τοτε το ping, εγώ σε Αγία Παρασκευή με VDSL 50/5 πάνω 16-18ms (δεν ξέρω αν είμαι σε fast lane). Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον θα αυξηθεί το upload, μου έχει τσακίσει το Internet ένα backup που κάνω για και αρχεία σύνολο 1 και κατι terabytes, άλλα πάλι καλά...

Δημοσ.

Δεν δουλεύει τίποτα, η ταλαιπωρία μου δεν περιγράφεται. 

3 ημέρες χάρηκα μόνο το internet. 

Επειδή δεν έχω την ψυχολογική δύναμη να γράφω πάλι για αυτό από την αρχή, όποιος ενδιαφέρεται τα έχω πει σε άλλο γνωστό forum που ασχολείται με συνδέσεις, Internet κλπ. 

Αύριο στέλνω καταγγελία. 

Ήθελα να ρωτήσω, έχει βάλει κανείς από εσάς Cosmote fiber στον Βύρωνα; 

Ή έχει φύγει στον πρώτο μήνα για Cosmote; 

Γιατί μέχρι και ο εργολάβος που δεν είναι και υπάλληλος τους, μου είπε καλύτερα να μην φύγω και να κάνω υπομονή, γιατί; 

Την ίδια εγκατάσταση/οπτική ίνα δεν θα χρησιμοποιήσουν και αυτοί; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...