Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Εχω εναν φιλο απο μενιδι που απο 100 πιανει 65.

Γι αυτο το λεω ποσο πιανει! πιανει οντως 95 με 100?

Δεν εχεις fiber to the Home. Εχει vdsl. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, omrtlegol είπε

Δεν εχεις fiber to the Home. Εχει vdsl. 

αν βαλω cosmote που στην ουσια νοικιαζει την γραμμη θα εχω κανενα θεμα? η προτιμοτερο να βαλω την voda?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

αν βαλω cosmote που στην ουσια νοικιαζει την γραμμη θα εχω κανενα θεμα? η προτιμοτερο να βαλω την voda?

Customer Service διαλέγεις. Η υπηρεσια ειναι ιδια και η ταχυτητα επίσης. Εγω εβαλα  voda για να γλυτωσω το σπασμενο τηλεφωνο σε οεριπτωση προβληματων. "Ααα δεν ειναι δικό μας θεμα ειναι της vodafone αυτη μας καθυστερει", και η voda να λεει "ααα εμεις εχουμε παραδωσει η cosmote εχει προβλημα κλπ".  Ειναι δικο μου θεμα αυτο ομως . Δεν μπορω να πω ποια ειναι καλυτερη.  Στην ιδια πολυκατοικια βαλε και τα τους 2. Εγω ημουν ενα μηνα πιο πριν ετοιμος. (Και οι 2 καθυστερησαμε πολυ) . 

Επεξ/σία από omrtlegol
Δημοσ.

Customer Service διαλέγεις. Η υπηρεσια ειναι ιδια και η ταχυτητα επίσης. Εγω εβαλα  voda για να γλυτωσω το σπασμενο τηλεφωνο σε οεριπτωση προβληματων. "Ααα δεν ειναι δικό μας θεμα ειναι της vodafone αυτη μας καθυστερει", και η voda να λεει "ααα εμεις εχουμε παραδωσει η cosmote εχει προβλημα κλπ".  Ειναι δικο μου θεμα αυτο ομως . Δεν μπορω να πω ποια ειναι καλυτερη. 

εισα ευχαριστημενος με voda? τιποτα downtimes περιεργα ? ειναι και 2 μηνες αναμονη περιοπου.βεβαια εχουν περασει στην πολυκατοικια τα κουτακια σε ολους τους οροφους γιατι εβαλε ενας ενοικος και ακομα περιμενει ενεργοποιηση.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

εισα ευχαριστημενος με voda? τιποτα downtimes περιεργα ? ειναι και 2 μηνες αναμονη περιοπου.βεβαια εχουν περασει στην πολυκατοικια τα κουτακια σε ολους τους οροφους γιατι εβαλε ενας ενοικος και ακομα περιμενει ενεργοποιηση.

Εγω νομιζω οτι αξιζει. Αργα ή γρηγορα θα το κανεις. Μελοντικα οι ταχυτητες θα δινονται μονο με FTTH. ( Οχι πολυ μακρινα) . Μολις υπαρχει η ταχυτητα, θα χρησημοποιεις και τα cloud backup τα 8κ stream ακομα και cloudgaming. Οποτε γιατι να μην το κανεις απο τωρα που εχει και την επιδοτηση; Εε θέλει λιγο υπομονη απλα. Το μονο μελανο σημειο ειναι οτι δςλεν ειναι συμμετρικη (200/200) . Με το upload που δινουν τωρα δυστυχως δεν πας πουθενα. 

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι αξιζει. Αργα ή γρηγορα θα το κανεις. Μελοντικα οι ταχυτητες θα δινονται μονο με FTTH. ( Οχι πολυ μακρινα) . Μολις υπαρχει η ταχυτητα, θα χρησημοποιεις και τα cloud backup τα 8κ stream ακομα και cloudgaming. Οποτε γιατι να μην το κανεις απο τωρα που εχει και την επιδοτηση; Εε θέλει λιγο υπομονη απλα. Το μονο μελανο σημειο ειναι οτι δςλεν ειναι συμμετρικη (200/200) . Με το upload που δινουν τωρα δυστυχως δεν πας πουθενα. 

Θα το κανω απο τωρα,εφοσον ειναι ολα σταθερα και καλα. και τωρα εχω cloud backups αλλα download 4k movies και τοσα κινητα pc netflix gaming ποναει!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Ποσο πιανετε οσοι εχετε ενεργοποιηθει?

Vodafone η cosmote ?

σκεφτομαι και εγω αλλα προτιμω cosmote απο voda.

Αλλα της voda ειναι οι γραμμες.

Ποσο πιανεις φιλε μου?

100 πιάνω, το upload απαράδεκτο όμως όπως και η Vodafone. 

Το τηλέφωνο δεν δούλεψε ποτέ, ακόμη περιμένω. Άλλον τηλεφωνικό αριθμό μου δείχνει το router, άλλον ενεργοποίησε η Vodafone. 

Σε όποιον και να πας τα ίδια χάλια είναι από ταλαιπωρία και αναμονή από ότι κατάλαβα. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε

100 πιάνω, το upload απαράδεκτο όμως όπως και η Vodafone. 

Το τηλέφωνο δεν δούλεψε ποτέ, ακόμη περιμένω. Άλλον τηλεφωνικό αριθμό μου δείχνει το router, άλλον ενεργοποίησε η Vodafone. 

Σε όποιον και να πας τα ίδια χάλια είναι από ταλαιπωρία και αναμονή από ότι κατάλαβα. 

καταλαβα.θα κανω υπομονη. Δεν ειναι ετοιμοι ακομα.

Δημοσ.

Ιντερνετ και τηλέφωνο δουλεύουν καλά... Vodafone tv μην βάλετε! 23 μέρες και δεν τη συνδέουν. Για την ακρίβεια καλύτερα να πάτε σε ΟΤΕ παρά vodafone!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα θα μου φτιάχνανε το τηλέφωνο που δεν λειτούργησε ποτέ, και απλώς τα χαλάσανε όλα πάλι, δεν έχω ούτε internet πλέον.

ΜΑΚΡΙΑ! Πηγαίνετε Cosmote καλύτερα, κάτι που θα έπρεπε να είχα κάνει με το που είδα πόσο καραγκιόζηδες είναι τόσο καιρό.

Επεξ/σία από Cyberdemon87
Δημοσ.
30 minutes ago, Cyberdemon87 said:

Εμένα θα μου φτιάχνανε το τηλέφωνο που δεν λειτούργησε ποτέ, και απλώς τα χαλάσανε όλα πάλι, δεν έχω ούτε internet πλέον.

ΜΑΚΡΙΑ! Πηγαίνετε Cosmote καλύτερα, κάτι που θα έπρεπε να είχα κάνει με το που είδα πόσο καραγκιόζηδες είναι τόσο καιρό.

Ναι είναι πολύ χάλια η κατάσταση... Δυστυχώς δεν πήγαμε προς cosmote!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους σκοπεύουν να βάλουν οπτική ίνα, words of wisdom:

Πάντα να κρατάτε ένα κινητό κάποιου τεχνικού από τους εργολάβους που έρχονται για τις εγκαταστάσεις μπας και βγάλετε άκρη σε περίπτωση που όλα πάνε στραβά, όπως στην περίπτωση μου
Τώρα πέρασε από εδώ ο τεχνικός, αφού τον πήρα εγώ τηλ, και μου είπε πως μάλλον είναι πρόβλημα provisioning και θα στείλει αύριο στην Vodafone γιατί μόλις σχολάσανε.

Αν συνεχιστεί και αύριο την κάνω για Cosmote, απλά φοβάμαι μην περιμένω πάλι 2 μήνες. Αυτό μόνο με κρατάει και δεν κάνω το βήμα.

Επεξ/σία από Cyberdemon87
Δημοσ.
16 minutes ago, Cyberdemon87 said:

Για όσους σκοπεύουν να βάλουν οπτική ίνα, words of wisdom:

Πάντα να κρατάτε ένα κινητό κάποιου τεχνικού από τους εργολάβους που έρχονται για τις εγκαταστάσεις μπας και βγάλετε άκρη σε περίπτωση που όλα πάνε στραβά, όπως στην περίπτωση μου
Τώρα πέρασε από εδώ ο τεχνικός, αφού τον πήρα εγώ τηλ, και μου είπε πως μάλλον είναι πρόβλημα provisioning και θα στείλει αύριο στην Vodafone γιατί μόλις σχολάσανε.

Αν συνεχιστεί και αύριο την κάνω για Cosmote, απλά φοβάμαι μην περιμένω πάλι 2 μήνες. Αυτό μόνο με κρατάει και δεν κάνω το βήμα.

Λογικά δεν θα κάνει γιατι η εγκατάσταση είναι έτοιμη τώρα! Απλά εξοπλισμό θα φέρουν και αλλαγή γραμμη σ'αυτούς.

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά, άλλα τι να το κάνουμε με τόσο χαμηλές ταχύτητες, κυρίως σε upload; Είναι πραγματικά γελειο ότι η γραμμή υποστηρίζει πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες αλλά ακόμη και να θες να πληρώσεις για παραπάνω δε μπορείς! Μήπως το κάνουν για να κρατήσουν την αξία κανενός εταιριακού πακέτου; Ping με speedtest στους server της Vodafone πόσο είναι για όσους έχουν ήδη συνδεθεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...