omrtlegol Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα! Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει αίτηση Fiber TTH στο Βύρωνα και να έχει ενεργοποιηθεί ; Έχω κάνει αίτηση 3 μήνες, ή κάθετη εχει ολοκληρωθεί πάνω απο μήνα, και έκτοτε δεν μου κλείνουν με τίποτα ραντεβού για την παράλληλη. Δεν με παίρνουν καν τηλέφωνο όσο και να έχω προσπαθήσει με απανωτά αιτήματα επικοινωνίας και θέλω να δώ αν συμβαίνει και σε κανέναν άλλο κατι παρόμοιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ξανά πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά και ζήτα να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο να τους κάνεις παράπονα για να δεις που κινείται το αίτημα σου. καλή επιτυχία Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης διαγραφη
xristakis_1999 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα! Είχα κάνει αίτηση τον Ιούλιο και αρχές Οκτώβρη ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Σε ποια εταιρία έχεις κάνει αίτηση;
omrtlegol Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, xristakis_1999 είπε Καλημέρα! Είχα κάνει αίτηση τον Ιούλιο και αρχές Οκτώβρη ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Σε ποια εταιρία έχεις κάνει αίτηση; Ειμαστε 2 ατομα σε οικογενιακη πολυκατοικια! Ο ενας vodafone ο αλλος ΟΤΕ. Εμενα τελικα με εφτιαξαν εχθες ( vodafone) μετα απο 100 ημέρες .Ο cosmote ακόμα περιμενει τον εξοπλισμο πάνω απο μήνα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Συγγνώμη για το άσχετο, αλλά όταν λές έχεις κάνει αίτηση για FTTH για τι ταχύτητες μιλάμε;
omrtlegol Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, elorant είπε Συγγνώμη για το άσχετο, αλλά όταν λές έχεις κάνει αίτηση για FTTH για τι ταχύτητες μιλάμε; Εχθες κατεβαζα FTP αρχειο με 12mb/s Speed test εβγαζε 104mbps και 10,5 mbps upload. Εμπορικα διατίθεται σαν 100αρι. (Υπαρχει και 200αρι)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Α ΟΚ, νόμιζα ότι αναφερόσουν σε Gbit συνδέσεις.
omrtlegol Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, elorant είπε Α ΟΚ, νόμιζα ότι αναφερόσουν σε Gbit συνδέσεις. Δεν τα πουλανε ακομα αυτα, (αν κ υπαρχει η δυνατοτητα) . Να αρμεγουν κανα 5χρονο με εκατο παραπανω καθε φορα!
xristakis_1999 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Στις 9/11/2018 στις 8:56 ΠΜ, omrtlegol είπε Ειμαστε 2 ατομα σε οικογενιακη πολυκατοικια! Ο ενας vodafone ο αλλος ΟΤΕ. Εμενα τελικα με εφτιαξαν εχθες ( vodafone) μετα απο 100 ημέρες .Ο cosmote ακόμα περιμενει τον εξοπλισμο πάνω απο μήνα. Σύμφωνα με ανεπίσημη πληροφόρηση, υπάρχουν αυτήν την στιγμή 7.500 περίπου αιτήσεις για εγκατάσταση οπτικής στον Βύρωνα και κάθε ημέρα προστίθενται και άλλες. Το σημαντικότερο πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται στο στάδιο αποστολής του εξοπλισμού, το οποίο το αντιμετώπισα και εγώ. Είναι τέτοια η ζήτηση, που η κατάσταση έχει ξεφύγει.... Υπομονή!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 7 hours ago, xristakis_1999 said: Σύμφωνα με ανεπίσημη πληροφόρηση, υπάρχουν αυτήν την στιγμή 7.500 περίπου αιτήσεις για εγκατάσταση οπτικής στον Βύρωνα και κάθε ημέρα προστίθενται και άλλες. Το σημαντικότερο πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται στο στάδιο αποστολής του εξοπλισμού, το οποίο το αντιμετώπισα και εγώ. Είναι τέτοια η ζήτηση, που η κατάσταση έχει ξεφύγει.... Υπομονή! Φαντάσου τι αναμονές θα είχαμε αν ήταν "παντού" FTTH κι όχι η "παλιατζούρα το FTTC που μας φόρτωσε ο ΟΤΕ" σύυμφωνα με κάποιους. 6μηνάκια στο νερό...
Cyberdemon87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Εμένα που ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι εγκαταστάσεις, έχει συνδεθεί ήδη router και ONT και απλά δεν με ενεργοποιούν από την Vodafone πως σας φαίνεται;
Cyberdemon87 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Τελικά μετά από τεράστια ταλαιπωρία, καθημερινό πρήξιμο και κράξιμο ενεργοποιήθηκα σήμερα. Είναι κάποιος άλλος εδώ πέρα; Αν ναι, με το κουπόνι τι κάνατε;
alexakos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Ποσο πιανετε οσοι εχετε ενεργοποιηθει? Vodafone η cosmote ? σκεφτομαι και εγω αλλα προτιμω cosmote απο voda. Αλλα της voda ειναι οι γραμμες. Στις 28/11/2018 στις 1:21 ΠΜ, Cyberdemon87 είπε Τελικά μετά από τεράστια ταλαιπωρία, καθημερινό πρήξιμο και κράξιμο ενεργοποιήθηκα σήμερα. Είναι κάποιος άλλος εδώ πέρα; Αν ναι, με το κουπόνι τι κάνατε; Ποσο πιανεις φιλε μου?
omrtlegol Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δεν υπαρχει θέμα ταχυτητας στο FTTH. Οσο πληρωσεις. Ουτε mbps κατω. Ειναι αδυνατο να πιασεις κατω απ οσα εχεις πληρωσει. Μονο τις ταχυτητες που πλησιαζουν το 1Gb/sec μπορουν να υπαρξουν αποκλησεις. Να μην εχεις γινει σωστα καποια κόλληση ή κατι τετοιο.
alexakos89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Εχω εναν φιλο απο μενιδι που απο 100 πιανει 65. Γι αυτο το λεω ποσο πιανει! πιανει οντως 95 με 100? 1 λεπτό πριν, omrtlegol είπε Δεν υπαρχει θέμα ταχυτητας στο FTTH. Οσο πληρωσεις. Ουτε mbps κατω. Ειναι αδυνατο να πιασεις κατω απ οσα εχεις πληρωσει. Μονο τις ταχυτητες που πλησιαζουν το 1Gb/sec μπορουν να υπαρξουν αποκλησεις. Να μην εχεις γινει σωστα καποια κόλληση ή κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα