nightwalker1990 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους-ολες Ειμαι κατοχος των παρακατω συστηματων: pc No1 cpu: amd fx 8320 3.50GHz black edition ram: kingston hyperx FURY 8gb 2x4GB DDR3 1866MHz mobo: Gigabyte lmt78 usb3 gpu:Vga Palit GTX 750ti Storm OC 2gb psu: Turbo x 450 η 500w δεν θυμαμαι ssd: Teamgroup Ultra Evo L3 2140gb hdd: sata 2 μαρκα δεν θυμαμαι ψυκτρα: hyper 212X case: Corsair Carbide 100r Midi Tower monitor LG 23" IPS OC: W10 pro x64 Pc No2 cpu: intel pentium dual core g4500 3.50GHz ram: HyperX HX421C13SB/4 4gb DDR4 2133MHz mobo: Shrock H110M-DVS R2.0 retail gpu: - psu: corsair vs serues vs450 450w ssd: - hdd: HDD WD WD5000 Blue 500 ψυκτρα: Deepcool Gamma Archer case: monitor LG 22" Led OC: W10 pro x64 Λοιπον καταρχας πριν πεσει κραξιμο για το psu του 1ου pc μου το ειχαν δωσει μαζι με την mobo οποτε δεν το αλλαξα απλα αγορασα τα υπολοιπα parts εκτος του HDD που υπηρχε Χρηση για το 1ο: Παιζω LoL For Honor και κανα ποδοσφαιρακι pro-fifa. Περναω αραια και που καποια καινουργια παιχνιδια για δοκιμη αλλα δεν πιανω καλα fps οποτε εχω αρκεστει σε αυτα τα 2. Tο GTA V πχ μου το επαιζε σε full hd με 60fps και σχεδον ολα στα veery high. Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με αναβαθμιση: Αξιζει να βαλω παραπανω ram και ν'αλλαξω καρτα γραφικων μαζι με psu φυσικα? Τo for honor για να παιζει 60fps θελει καλη καρτουλα και πανω απο 4gb. Το 2ο συστημα το χω δωσει στον πιο μικρο brother ν'ασχολειται, Γενικα κανει λιγο παραπανω απ το φυσιολογικο για ν'ανοιξει... Αξιζει να βαλω gpu και ram και σ'αυτο για να παιζει μονο LoL και CS που θελει? Ολα τα σχολια δεκτα φυσικα, Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο budget και για τα 2 μαζι η χωρια, ποιο πολυ με προβληματιζει το 1ο επειδη δεν γνωριζω αν με συμφερει να μεταβω σε ryzen συστημα λογο οτι η μητρικη μου δεν υποστηριζει DDR4... Ευχαριστω για τον χρονο σας!
oceanborngr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Στη θεση σου θα εδινα την 750ti στον αδερφο σου και για το 1ο pc θα εψαχνα απλα μια καλυτερη καρτα γραφικων. Μεχρι gtx 970 η rx 580, ωστε να μπορεις να δοκιμασεις αρκετα παιχνιδια σε 1080p με αξιοπρεπη fps και ειναι μια κατα καποιο τροπο προσωρινη λυση καθως δεν ξερουμε στα επομενα λιγα χρονια αν ο fx θα ειναι επαρκης ακομη και για χαμηλες ρυθμισεις γραφικων. Απο gameplay που βλεπει κανεις σε youtube ειναι στα επιπεδα ενος ryzen 3 1200. Θα μπορουσες και να δεις το ενδεχομενο να δωσεις στον αδερφο σου επεξεργαστη μητρικη ram και καρτα γραφικων πακετο μηπως θελει να παιξει και κανενα fortnite, pubg η gta και να πας εσυ σε ryzen καινουριο και οτι καταφερεις να πουλησεις απο τον υπολογιστη του καλοδεχουμενο. Απλα εκει πας σε 500 ευρω plus. 1
nightwalker1990 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) pubg δεν σηκωνει το pc σε ευπρεπες fps τουλαχιστονς, fortnite ανετα αλλα δεν παιζει. gta παλι οχι... θα κοιταξω για την καρτουλα που ειπες λογο οτι μεσα στα χριστουγεννα σκεφτομαι για ps4 η xbox X και δεν θελω να διαθεσω τοσα για αναβαθμιση.. Ισως βαλω ακομα 8gb να παρει λιγο παραπανω αερα... Ποια υλοποιηση ειναι καλη και στις 2? Ευχαριστω παντως για τα tips Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από nightwalker1990
oceanborngr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Γενικα GTX 970 4GB (2 γενιές πίσω), GTX 1060 3GB (1 γενιά πίσω) και RX 580 4GB είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα απόδοσης ( το "ταβάνι" για τον επεξεργαστή σου σε σύγχρονα παιχνίδια ) και για μένα μια καλή αγορά. Τώρα παίζουν λίγο πάνω από τα 200 ευρώ -έχει μαγαζιά εδώ και εξωτερικό που σαν προσφορά δίνουν και ένα η περισσότερα free παιχνίδια μαζί με την κάρτα, οπότε υλοποίηση μην πολυσκέφτεσαι, όποια σε συμφέρει περισσότερο σαν πακέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα