Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Ένα χέρι βοηθείας για τη ρύθμιση φωτεινότητας σε λάπτοπ Lenovo 4446, έχει πολύ χαμηλό φωτισμό και δεν μπορώ να βρώ από που γίνεται ρυθμηση. Το Fn  και τα πλήκτρα φωτισμού δεν ανταποκρίνονται. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stratosw είπε

κανε το απο τα windows. τι windows του εχεις; αν θες με τα κουμπια κατεβασε το καταλληλο driver απο τη lenovo

Έχω την εντύπωση ότι είναι "hardwired" στην οθονη. Δεν πρέπει να είναι software.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω τα win 7 ultimate ,μια βοήθεια για τα βήματα της διαδικασίας? Αν είναι εφικτό και για τον driver για τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο .Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από mpouliaritis
Δημοσ.

Δοκιμασες να πας στον πινακα ελεγχου μετα ρυθμισεις ενεργειας και να το ανεβασεις απο εκει η εστω να διαλεξεις το high performance προφιλ;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δοκιμασες να πας στον πινακα ελεγχου μετα ρυθμισεις ενεργειας και να το ανεβασεις απο εκει η εστω να διαλεξεις το high performance προφιλ;

Δοκίμασα, δεν γίνεται κάτι από εκεί. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mpouliaritis είπε

Δοκίμασα, δεν γίνεται κάτι από εκεί. 

3 laptop εχω και στα 3 η φωτεινοτητα ανεβαινει απο εκει. Εισαι σιγουρος οτι τα κοιταξες ολα εκει μεσα;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Tempor είπε

Μπορει να καηκε

Αν του βγαζει την επιλογη φωτεινοτητας στις ρυθμισεις ενεργειας και δεν αλλαζει ασχετα με την ρυθμιση ναι οκ αλλα αποτι καταλαβα δεν βρισκει καν την ρυθμιση.

Δημοσ.

Εμπειρικα,στο δικο μου lenovo λαπτοπ,εαν δεν εγκαταστησω καποιους drivers οπως της καρτας γραφικων δεν μου εμφανιζει καν την επιλογη της φωτεινοτητας.Ψαξε τους drivers

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mpouliaritis είπε

Όντως έτσι ήταν  ,ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια. 

Οντως ετσι ηταν; Γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος; Γιατι αν δεν ειχες περασει τους drivers μενω λιγακι αφωνος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Οντως ετσι ηταν; Γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος; Γιατι αν δεν ειχες περασει τους drivers μενω λιγακι αφωνος.

Drivers κάρτας γραφικών και όλα καλά, ευχαριστώ πολύ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...