Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, έχω το εξής θέμα με ένα laptop Toshiba. Παίζει μουσική κανονικά για λίγο και μετά σταματάει αν συνδέσεις ακουστικά και τα βγάλεις τότε ξεκινάει πάλι. έχω δει ότι είχαν πάρα πολύ αυτό το πρόβλημα αλλά δεν βρήκα πουθενά τη λύση. Τι θα μπορούσε να φταίει???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μήπως η θύρα των ακουστικών έχει χαλαρώσει; Το κάνει και όταν είναι κρύο το λαπτοπ; Μήπως ζεσταίνεται η κάρτα ήχου και κάνει διακοπές.

Δημοσ.

Το κάνει πάντα!!!! Παίζει λίγο και σταματάει!!! Έχω δει πολλές τέτοιες βλάβες στο ίντερνετ αλλά καμία λύση!!!!!

Δημοσ.

αμα παιζει στα ηχεια και βάλεις ακουστικά κανονικα ακούγεται μόνο στα ηχεία. εσένα δεν ακούγεται καθόλου ούτε απο ηχεια ούτε απο ακουστικά;

Δημοσ.

Η πιο αμεση λυση, αλλα καταργεις τα ηχεια του λαπτοπ και θελει εξωτερικα.

Σε περιπτωση που το ψαξεις πρεπει να πεις στα windows να παιζουν παραλληλα ακουστικα-ηχεια, αυτο δε ξερω πως γινεται ομως. Εχω δει λαπτοπ να το εχουν σαν επιλογη απο driver της καρτα ηχου και αλλα να μην το εχουν.

Τελος, το βυσμα φαινεται απο τα πολλα βαλε-βγαλε να εχει χαλαρωσει οποτε να κανει μονο του επαφη χωρις λογο. Αν ειναι σε εξωτερικη πλακετουλα απο την μητρικη, θα μπορεις λογικα να το αντικαταστησεις μαζι με τη πλακετα, αλλιως θελει χερι στη μητρικη πανω, οποτε προτίνω την πρωτη λυση με την usb καρτα και εξωτερικα ηχεια.

Δημοσ.

Ίσως να έχει γίνει "κομμάτια" το αμορτισέρ/σφουγγάρι περιμετρικά και χαζολειτουργούν τα ηχειάκια(πρέπει να το ανοίξεις και να δείς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...