Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παίδες

θα στείλω το κινητό μου στο service για αλλαγή οθόνης, το οποίο αν δεν μου το περάσουν στην εγγυηση θα ζητήσω να το αφήσουν ως έχει 

εκτός από την κάρτα και την μνήμη τι άλλο πρέπει να βγάλω ώστε ο τεχνικός να μην κάνει πάρτυ με τα προσωπικά μου ? (σιγά το πάρτυ δηλαδή...) 

φτάνει απλα η αποσυνδεση του λογαριασμού και η διαγραφή όποιας φωτο είναι στη συσκευή? 

με τα viber messenger τι επαφές? τα διαγράφω? 

φανταζομαι ότι πρεπει να βγάλω και όλες τις ασφάλειες για αλλαγες καρτων κτλ...

Με αλλαγη οθόνης το τηλεφωνο πρέπει να σεταριστεί από αρχή σαν να είναι νεο?  

Ρωτάω γιατί σε περιπτωση που μου το στειλουν πισω χωρις αλλαγη οθόνης θελω να βαλω τις καρτες πανω και να συνεχισω.

ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτως ή αλλως θα σου κάνουν επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θέλεις δεν θελεις. Οποτε οπωσδηποτε κανε backup τα παντα. Κανε και απο μονος σου επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εισαι οκ. Μετα κανεις restore και εισαι ετοιμος. Να βαλεις απλα την καρτα σου και να τα εχεις ολα πανω απλα αποκλειεται.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.

Με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν είσαι και τόσο καλυμμένος.

Πρώτου κάνεις επαναφορά κάνε και μια κρυπτογράφηση και είσαι κομπλέ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας. Έπεσε το αγαπημενο μου samsung s6 edge που ειχα, μεσα σε μια λεκανη με νερο.. Το εβγαλα αμεσως (αν και ειχε προλαβει και ειχε σβησει η οθονη του), το σκουπισα, το εβαλα σε ρυζι μεσα σε αεροστεγες ταπερ για 48 ωρες, τιποτα.. δεν ανοιγε... Το πηγα στο επισημο service της Samsung, το κρατησαν 4-5 μερες, με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν τα "ευχαριστα".. το κινητο για να επισκευαστει θελει 470 ευρω!!! Φυσικα τους ειπα οτι δε το δεχομαι αυτο, καλυτερα να το πεταξω. Μου ειπαν οτι εχει καταστραφει πληρως η οθονη, η πλακετα, ολα.... Θα περασω λοιπον σημερα ή αύριο να το παραλαβω. Εξωτερικα το κινητο ειναι τελειο, αφου το ειχα μονιμα σε θηκη. Συνολικα το ειχα για 1 χρονο και 2 μηνες και ηταν του κουτιου. Τι με συμβουλευετε να το κανω? Μπορω να το αξιοποιησω με καποιον τροπο ή να το στειλω για ανακυκλωση ηλεκτρικων ειδων?? Επισης εχω το παλιο μου κινητο, ενα samsung galaxy s3 neon, το οποιο εχει σπασμενη οθονη. Εχει νοημα να το παω για αλλαγη οθονης? Ποσο περιπου θα μου κοστισει, γνωριζει κανεις? Επισης, εκτος απο το επισημο service της samsung, που αλλου θα μπορουσα να το παω για επισκευη?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, WorryingAngel είπε

Γεια σας. Έπεσε το αγαπημενο μου samsung s6 edge που ειχα, μεσα σε μια λεκανη με νερο.. Το εβγαλα αμεσως (αν και ειχε προλαβει και ειχε σβησει η οθονη του), το σκουπισα, το εβαλα σε ρυζι μεσα σε αεροστεγες ταπερ για 48 ωρες, τιποτα.. δεν ανοιγε... Το πηγα στο επισημο service της Samsung, το κρατησαν 4-5 μερες, με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν τα "ευχαριστα".. το κινητο για να επισκευαστει θελει 470 ευρω!!! Φυσικα τους ειπα οτι δε το δεχομαι αυτο, καλυτερα να το πεταξω. Μου ειπαν οτι εχει καταστραφει πληρως η οθονη, η πλακετα, ολα.... Θα περασω λοιπον σημερα ή αύριο να το παραλαβω. Εξωτερικα το κινητο ειναι τελειο, αφου το ειχα μονιμα σε θηκη. Συνολικα το ειχα για 1 χρονο και 2 μηνες και ηταν του κουτιου. Τι με συμβουλευετε να το κανω? Μπορω να το αξιοποιησω με καποιον τροπο ή να το στειλω για ανακυκλωση ηλεκτρικων ειδων?? Επισης εχω το παλιο μου κινητο, ενα samsung galaxy s3 neon, το οποιο εχει σπασμενη οθονη. Εχει νοημα να το παω για αλλαγη οθονης? Ποσο περιπου θα μου κοστισει, γνωριζει κανεις? Επισης, εκτος απο το επισημο service της samsung, που αλλου θα μπορουσα να το παω για επισκευη?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Απλα το πετάς!

Κακώς δεν το πήγες ΑΜΕΣΩΣ σε service να στο ανοίξουν και να στο καθαρίσουν ωστε να εχεις καποιες ελαχιστες πιθανότητες να σωθει ολοκληρο ή μερος αυτού. Οι πατέντες με ρύζι κλπ ματζούνια βοηθούν όσο ενα τρισάγιο με λαμπάδα διμετρη! Εαν στο ειπε καποιος σε πηρε στο λαιμο του και εαν το διαβασες τοτε μην ξαναδιαβασεις αρθρο απο αυτο το site. Για να σβησει η οθονη το κινητο ειχε παρει αρκετο νερο και βραχυκλυκλωσε. Εαν το ειχες προλαβει ζωντανο και το ειχες κλεισει εσυ ισως ειχε καποιες πιθανοτητες εαν το πηγαινες αμεσα σε τεχνικο για να το ανοιξει και να το καθαρισει με ειδικο σπρει. Την οθονη την ξεχνας γιατι σιγουρα εχει παρει υγρασια ενδιαμεσα ακομη κι αν ειναι ζωντανη. Γενικα τα κυκλωματα τα ξεχνας μιας και μετα απο 48 ωρες με την υγρασια που ειχαν και τα αλατα που εμειναν εκει ειναι απλα αχρηστα. Αρα τι ακριβως θα προσπαθησεις να φτιαξεις? Ουτε για ανταλλακτικα δεν αξιζει να το δωσεις. Λυπαμαι αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ωραία, άρα μπαίνει στη συλλογή των χαλασμένων κινητών που έχω από το γυμνάσιο. Δυστυχως οταν πηγα να το βγαλω απο τη λεκανη, ειχε ηδη σβησει η οθονη... Και εγω ηξερα οτι θα εχει σιγουρη ζημια, απλα δεν περιμενα τοση εκτεταμμενη και μη αναστρεψιμη... Ενα πραγμα μονο υποσχομαι στον εαυτο μου... Αν ποτε (που δε νομιζω) ξαναπαρω κινητο με 400 ευρω, θα ειναι σιγουρα αδιαβροχο. Ή εστω αν ειχα παρει μια γ****** αδιαβροχη θηκη, ακομα και με 40-50 ευρω, θα ειχα το ειχα σωσει ισως...Φυσικα εχουν καταστραφει και οι καρτες, ευτυχως ομως ειχα συνδεσει τα παντα με google drive, οποτε ας πουμε οτι τουλαχιστον διαφυλαξα τα δεδομενα μου.Παιδια, ηθικο διδαγμα: Αν παρετε μη αδιαβροχο αλλα ακριβο κινητο, μη τσιγουνευτειτε την αδιαβροχη θηκη!!!!! Αργα ή γρηγορα καποια ζημια με νερο θα υπαρξει... αυτο ειναι το μονο που δεν μπορειτε να αποφυγετε.

Ακομα και για το λαπτοπ μου (που το εχω ηδη 6 χρονια), για τον 1ο χρονο μου ειχε δωσει η Toshiba εγγυηση - κατοπιν υποβολης καποιας ηλεκτρονικης αιτησης - για ατυχημα με νερο για 1 χρονο. Και πραγματι, την χρησιμοποιησα, οταν κατα λαθος εριξε ενα ποτηρι με νερο μια φιλη μου πανω του την ωρα που διαβαζαμε σε ενα αναγνωστηριο και του εκαψε το πληκτρολογιο.. 😮

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν καλησπέρα στην κοινότητα. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν είμαι σε λάθος thread αλλα δε μπορουσα να βρω κάτι πιο κατάλληλο.  
Που λέτε σήμερα πρωτάρης εγώ στο γυμναστήριο πήρα τα ασύρματα ακουστικά μου και ξεκίνησα αερόβια (διάδρομο) και σαν ιδιοφύια που είμαι , αντι να το βάλω το κινητό στη τσέπη μπας και μετρήσει κανένα βήμα, το έβαλα μπροστά μου στο μηχάνημα το οποίο είχε δύο "λακούβες" στα δεξια και αριστερά και καθόταν τζάμι το κινητό. Καμαρωτός εγώ ο μπαγλαμάς έκανα το διαδρομο μου που ήταν περί τα 8 λεπτά γιατι είχα ήδη ξεκινήσει 2+. Τελειώνω το 10 λεπτο κατεβαίνω παιρνω το κινητό μου και βλεπω σταζει. Παρατηρώ καλύτερα εκει που το εβαλα και ειχε νερά. Οχι μου επεσε λιγο νεράκι ή ιδρωσα αλλα σε βάση "λιμνάζοντα νερά". Και είμαι σε φάση πως στο καλό δεν το πήρα πρέφα. Τέλως πάντων μη μακρυγορώ παραπάνω, πλεον το κινητό τα εχει παίξει. Να ενημερώσω οτι ήταν μεν βυθισμένο για 7 καλα λεπτά και επαιζε μουσικη ασυρματα μεσω bluetooth οποτε κλάφτα χαραλαμπε, και οταν εφυγα απο το γυμναστήριο δεν μπορούσα να κανω κλήση με τίποτα (μόνο με ακουστικά) αλλιως δεν με ακουγαν και δε τους ακουγα,  δεν έπαιζε Multimedia και ήχοι απο notifications (τα ενοχλητικά bleeps του fb) αλλα δουλεύει άψογα το ξυπνητήρι και το ringtone. Τώρα πριν λιγο ξαφνικα αρχισε να δουλευει και το ηχειο να παιζει μουσική και μπορεσα να κανω μια κληση με καποιες "διακοπουλες". Τα φώτα σας παρακαλω. Πάει για φουντο ή να περιμένω;   Tο κινητό ειναι το Samsung Galaxy J7 2017 ΚΙΝΗΤΑΡΟΣ για τα λεφτά και την εποχή του. (Παρακαλώ τους admin να διαγραφεί γιατί έκανα thread για τεχονολογια γενικά στην αρχική.) Thanks :)

Επεξ/σία από DeathStalkerGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...