Takkots Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Kαλησπερα σας πηρα πριν λιγες μερες μια μητρικη (AMD B450 AORUS GIGABYTE) και ενα επεξεργαστη (ryzen 3 2200G) και οσο και αν προσπαθησα δεν μπορεσα να βαλω windows7 και οπου και να διαβασα ελεγαν οτι δεν μπαινουν...υπαρχει καποιος που να το εχει κανει η να ξερει οτι γινεται???Ευχαριστω εκ τον προτερων!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Takkots είπε Kαλησπερα σας πηρα πριν λιγες μερες μια μητρικη (AMD B450 AORUS GIGABYTE) και ενα επεξεργαστη (ryzen 3 2200G) και οσο και αν προσπαθησα δεν μπορεσα να βαλω windows7 και οπου και να διαβασα ελεγαν οτι δεν μπαινουν...υπαρχει καποιος που να το εχει κανει η να ξερει οτι γινεται???Ευχαριστω εκ τον προτερων!!!! δεν εχω ακουσει κατι τετοιο.. καινουργιο ειναι? καθαρη εγκατασταση πηγες να κανεις, ή εχεις ηδη τα 10 και προσπαθησες "απο πανω" να βαλεις τα 7? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Takkots Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ναι καινουργιο ειναι απο τι μου ειπαν...ναι το προσπαθησα πολλες μερες και τιποτα με καθαρη εγκατασταση
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Takkots είπε Ναι καινουργιο ειναι απο τι μου ειπαν...ναι το προσπαθησα πολλες μερες και τιποτα με καθαρη εγκατασταση δεν ξερω να σε βοηθησω, δεν το ειχα ακουσει καν. αν πεσει κατι στην αντιληψη μου θα σου πω 😕
Takkots Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!μακαρι να βρω κατι...
kormos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Takkots είπε Kαλησπερα σας πηρα πριν λιγες μερες μια μητρικη (AMD B450 AORUS GIGABYTE) και ενα επεξεργαστη (ryzen 3 2200G) και οσο και αν προσπαθησα δεν μπορεσα να βαλω windows7 και οπου και να διαβασα ελεγαν οτι δεν μπαινουν...υπαρχει καποιος που να το εχει κανει η να ξερει οτι γινεται???Ευχαριστω εκ τον προτερων!!!! Αν και δεν αναφέρεις ξεκάθαρα ποια μητρική πλακέτα έχεις ακριβώς ο κατασκευαστής δείχνει ότι υποστηρίζει Windows 7, 8, 8.1, 10 (x86 & x64) http://www.gigabyte.com.gr/products/select/mb/AORUS-Gaming Τι σφάλμα συναντάς; Κάποιο bios uodate που «λείπει» μήπως σου δημιουργεί τα προβλήματα που λες...;
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Αν δοκίμασες από usb δε θα μπορέσεις λόγω του ότι τα iso των 7 δεν υποστηρίζουν usb 3 κατά την εγκατάσταση. Από dvd δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα.
Takkots Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 φίλε μου έχω αυτή τη μητρική και το έχω γράψει και πιο πάνω μπορεί να μην το είδες αλλά δεν πειράζει είναι αυτή AMD B450 AORUS GIGABYTE και όντως έχει drivers για win7 αλλά δεν μπορώ με τίποτα να τα βάλω...και μέσα στη gigabyte λέει ότι με αυτόν τον επεξεργαστή ryzen 3 ότι δεν τα υποστηρίζει...και τα προσπάθησα και από dvd και από στικάκι που τα έφτιαξα με τους drivers για usb...παιδιά μάλλον έπεσα στη περίπτωση 😕
Zaknafein Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1) B 450 AORUS σκέτη δεν υπάρχει, υπάρχουν 4 μοντέλα, Aorus Elite, Aorus M, Aorus Pro και η B450 I(iTX) Aorus Pro Wifi. 2) Αν δεις κάτω-κάτω στην σελίδα προδιαγραφών της Gigabyte, λέει ότι για Win7 64bit υποστήριξη έχει μόνο για Pinnacle Ridge & Summit Ridge. Αναφορά σε κείμενο * To support Windows 7 64-bit, you must install an AMD Pinnacle Ridge & Summit Ridge CPU. O 2200G είναι Raven Ridge και έτσι όπως τα βλέπω, δεν έχει (επίσημα) υποστήριξη για Win7.
Takkots Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ναι είναι η aorus m δίκιο έχετε...δηλαδή δεν μπαίνουν με τίποτα;;;
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Takkots είπε φίλε μου έχω αυτή τη μητρική και το έχω γράψει και πιο πάνω μπορεί να μην το είδες αλλά δεν πειράζει είναι αυτή AMD B450 AORUS GIGABYTE και όντως έχει drivers για win7 αλλά δεν μπορώ με τίποτα να τα βάλω...και μέσα στη gigabyte λέει ότι με αυτόν τον επεξεργαστή ryzen 3 ότι δεν τα υποστηρίζει...και τα προσπάθησα και από dvd και από στικάκι που τα έφτιαξα με τους drivers για usb...παιδιά μάλλον έπεσα στη περίπτωση 😕 Το μοντέλο το είδα και (όπως είπε ο zaknafein) έχει πολλά μοντέλα, αλλά δεν αναφέρθηκα στους drivers για 7. Αν προσέξεις καλύτερα, έγραψα ότι τα iso των 7 δεν έχουν drivers για usb3. Δηλαδή τα καθαρά iso με τα 7άρια δεν μπορούν να προχωρήσουν σε εγκατάσταση του λειτουργικού από usb όταν αυτό συνδεθεί σε usb3. Γι αυτό σου είπα να δοκιμάσεις από dvd. Θα συμφωνήσω κι εγώ με το θέμα των 7 με τους raven... Αναφορά σε κείμενο Computers with AMD Raven Ridge processors and running Windows 7 are unable to boot due to ACPI issues in the BIOS. The only way to use AMD’s latest generation CPUs with Windows, is to switch to Windows 10. A user who tried to boot Windows 7 on AMD Ryzen 5 2400G and AMD Ryzen 3 2200G reports he received a BSOD. The culprit appears to be the energy management feature that is part of the BIOS. AMD has integrated the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI), in its AMD Generic Encapsulated Software Architecture (AGESA) software in the BIOS. Windows 7 doesn’t support ACPI through this method. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από micos000 1
7700K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Takkots Οταν κανεις το Installation εχε συνδεμενο το πληκτρολογιο στο ps/2 port (εκει που θα σου ζητησει να γραψεις το ονομα του χρηστη που θα χρησιμοποιει το λειτουργικο) Mε το ps/2 port (ποντικι - πληκτρολογιο) θα σου δουλεψει κανονικα μεχρι να περασεις τους usb3 drivers στα 7 οποτε μετα δουλεψεις απροβληματιστα Οι κουτοπονηροι της ΜΣ απενεργοποιησαν ολους τους Drivers των usb για μην προχωρουν στην εγκατασταση Επιπλεον μπλοκαραν εσκεμμενα τις αναβαθμισεις για να προωθησουν τα 10αρια , υπαρχουν patcakia που τις ξεκλειδωνουν Προσωπικα διαλεξα την τελευταια σπασμενη εκδοση που ειχε αυτοματη ενεργοποιηση
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε, δεν είναι ΜΟΝΟ οι usb3 drivers, τους οποίους παρεμπιπτόντως δεν τους απενεργοποίησε κανένας, απλά όταν κυκλοφόρησαν τα 7 δεν είχαν βγει ακόμα στο κοινό usb 3.0 συσκευές και δεν υπάρχουν στα iso της ms για τα 7. Είναι ότι οι raven επεξεργαστές της amd έχουν αλλάξει τελείως τον τρόπο διαχείρισης ενέργειας και έχουν ενσωματώσει στη cpu έναν εξελιγμένο ελεγκτή XHCI και δεν χρησιμοποιούν το κλασσικό HCI του BIOS που δουλεύαν όλοι οι μέχρι τώρα επεξεργαστές. Επίσης είναι και το θέμα της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών που δεν δουλεύει στα 7'αρια, αν και αυτό το θέμα λύνεται με αυτόνομη gpu. Οπότε, ακόμα και αν με κάποιον τρόπο καταφέρει κάποιος να στήσει 7άρια στους raven το πιθανότερο είναι ότι θα έχει ένα εξαιρετικά ασταθές σύστημα. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από micos000
kormos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, Takkots είπε φίλε μου έχω αυτή τη μητρική και το έχω γράψει και πιο πάνω μπορεί να μην το είδες αλλά δεν πειράζει είναι αυτή AMD B450 AORUS GIGABYTE και όντως έχει drivers για win7 αλλά δεν μπορώ με τίποτα να τα βάλω...και μέσα στη gigabyte λέει ότι με αυτόν τον επεξεργαστή ryzen 3 ότι δεν τα υποστηρίζει...και τα προσπάθησα και από dvd και από στικάκι που τα έφτιαξα με τους drivers για usb...παιδιά μάλλον έπεσα στη περίπτωση 😕 Εγώ το είδα εσυ οχι όμως ότι δεν υπάρχει ένα μοντέλο και κατι λείπει από την περιγραφή σου 18 ώρες πριν, Zaknafein είπε 1) B 450 AORUS σκέτη δεν υπάρχει, υπάρχουν 4 μοντέλα, Aorus Elite, Aorus M, Aorus Pro και η B450 I(iTX) Aorus Pro Wifi. 2) Αν δεις κάτω-κάτω στην σελίδα προδιαγραφών της Gigabyte, λέει ότι για Win7 64bit υποστήριξη έχει μόνο για Pinnacle Ridge & Summit Ridge. O 2200G είναι Raven Ridge και έτσι όπως τα βλέπω, δεν έχει (επίσημα) υποστήριξη για Win7. Θενξ 15 ώρες πριν, Takkots είπε Ναι είναι η aorus m δίκιο έχετε...δηλαδή δεν μπαίνουν με τίποτα;;; Τώρα μάλιστα!
Takkots Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας αλλά δεν μπαίνουν με τίποτα με μεγάλη ταλαιπωρία τόσες μέρες φτάνεις σε ένα σημείο και δεν προχωράνε τα win7 και σου λένε ότι ο επεξεργαστής που έχω δεν τα παίρνει...το πήγα και σε μαγαζί και δεν μπόρεσαν να τα βάλουν και μου είπαν ότι φταίει ο επεξεργαστής με αυτό το μοντέλο...ευχαριστώ και πάλι για όλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα