Προς το περιεχόμενο

Νεο 144hz+ monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 minutes ago, Fulgore said:

Γιατι οχι?

επειδη εχει freesync..επισης με ενδιαφερει και εμενα αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και σε 2 που ρωτησα δινουν 2 χρονια εγγυηση μονο και οχι 3

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mike0402 είπε

επειδη εχει freesync..επισης με ενδιαφερει και εμενα αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και σε 2 που ρωτησα δινουν 2 χρονια εγγυηση μονο και οχι 3

Λογικο ειναι να δινουν 2 χρονια εγγυηση γιατι τοσα δινει η Acer 

https://www.acer.com/ac/el/GR/content/standard-warranty

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα την Dell 2419HGF 24" 1080p 144hz 220 ευρο

Το βραδυ θα την βαλω και θα γραψω εντυπωσεις σε συγκριση με την LG 24MP58VP που εχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Antonis3d είπε

Σημερα παρελαβα την Dell 2419HGF 24" 1080p 144hz 220 ευρο

Το βραδυ θα την βαλω και θα γραψω εντυπωσεις σε συγκριση με την LG 24MP58VP που εχω.

Απο ips σε tn, για να δουμε εντυπωσεις εχω περιεργεια :D

αν και θα ηθελα εντυπωσεις για το συγκεκριμενο σε σχεση με τα αλλα 144αρια της αγορας

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

Απο ips σε tn, για να δουμε εντυπωσεις εχω περιεργεια :D

αν και θα ηθελα εντυπωσεις για το συγκεκριμενο σε σχεση με τα αλλα 144αρια της αγορας

Το καλο ειναι πως αμα ειναι πολυ κακα τα χρωματα εχω ακομα την ips και θα τις εναλασω αναλογα την εργασια :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι και εγω στην αναζητηση για monitor με τα ιδια χαρακτηριστικα, οποτε οταν μπορεσεις γραψε 1-2 λογια αν αξιζει η αγορα της συγκεκριμενης γιατι ειναι απο τις πιο οικονομικες στην κατηγορια αυτη ☺️

Επεξ/σία από coniste
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον επαιξα λιγο μαζι της καμια ωρα τωρα,

Τα χρωματα σε σχεση με την ips LG που εχω καμια σχεση, πολυυυ καλυτερα της LG

Αλλα προφανως δεν παιρνεις TN για τα χρωματα του, το παιρνεις για το refresh rate το οποιο δοκιμασα στο Pubg και εχει πολυ μεγαλη διαφορα σε συγκριση με τα 60hz που ειχα συνηθισει. 

Η βαση της ειναι αψογη,στιβαρη και την ρυθμιζεις οπως θες εχεις μεγαλη ευελιξια.

Το τελικο συμπερασμα που εβγαλα ειναι πως πας σε budget tn 144hz monitor μονο για να παιζεις παιχνιδια και δεν εχεις λεφτα για ips, για τιποτα αλλο, η διαφορα στα χρωματα κτλ ειναι παρα πολυ μεγαλη.

Αυτο που θα συμβουλευα μελοντικους αγοραστες ειναι αμα εχουν τα λεφτα και την καταληλη καρτα γραφικων τοτε να πανε σε IPS 144hz.

Προσωπικα θα μεινω με αυτο το μονιτορ μεχρι να αναβαθμισω σε 1080ti και μετα θα κοιταξω για ips 144hz.

EDIT: Λοιπον εκατσα να κανω λιγο calibrate την οθονη και μπορω να πω πως βελτιωθηκαν παρα πολυ τα χρωματα. Το μονο χρωμα που υστερει πολυ ειναι το μαυρο, τα υπολοιπα ειναι ισαξια σχεδον της ips

Επεξ/σία από Antonis3d
  • Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Antonis3d είπε

Λοιπον επαιξα λιγο μαζι της καμια ωρα τωρα,

Τα χρωματα σε σχεση με την ips LG που εχω καμια σχεση, πολυυυ καλυτερα της LG

Αλλα προφανως δεν παιρνεις TN για τα χρωματα του, το παιρνεις για το refresh rate το οποιο δοκιμασα στο Pubg και εχει πολυ μεγαλη διαφορα σε συγκριση με τα 60hz που ειχα συνηθισει. 

Η βαση της ειναι αψογη,στιβαρη και την ρυθμιζεις οπως θες εχεις μεγαλη ευελιξια.

Το τελικο συμπερασμα που εβγαλα ειναι πως πας σε budget tn 144hz monitor μονο για να παιζεις παιχνιδια και δεν εχεις λεφτα για ips, για τιποτα αλλο, η διαφορα στα χρωματα κτλ ειναι παρα πολυ μεγαλη.

Αυτο που θα συμβουλευα μελοντικους αγοραστες ειναι αμα εχουν τα λεφτα και την καταληλη καρτα γραφικων τοτε να πανε σε IPS 144hz.

Προσωπικα θα μεινω με αυτο το μονιτορ μεχρι να αναβαθμισω σε 1080ti και μετα θα κοιταξω για ips 144hz.

EDIT: Λοιπον εκατσα να κανω λιγο calibrate την οθονη και μπορω να πω πως βελτιωθηκαν παρα πολυ τα χρωματα. Το μονο χρωμα που υστερει πολυ ειναι το μαυρο, τα υπολοιπα ειναι ισαξια σχεδον της ips

γενικα τα default χρωματα ειναι γτπ και γω παιδευτηκα ωρα να τα πετυχω να ναι ωραια στην δικια μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...