Mikeasdf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Χαιρετω! Απο τη στιγμη που εκανα την αναβαθμιση το pc και εβαλα windows 10, εχω καποια θεματακια που δε ξερω αν οφειλονται στο οβερκλοκ. Καταρχας, οταν κλεινω το παραθυρο του lineage2 για μερικα δευτερολεπτα το cursor κολλαει, γινεται τερμα laggy και μετα συνερχεται. Εχω τσεκαρει usage αλλα ολα φαινονται κομπλε, τιποτα δεν ανεβαινει. Επισης, κατα τη διαρκεια του pubg και ενος αλλου παιχνιδιου εφαγα 3-4 bsod με error PFN_LIST_CORRUPT. Εχω και τα minidump να ανεβασω τα οποια λεγανε memory corrupt. Εδωσα ρευμα το maximum που ελεγε στις ραμ (1.35v) και θα το τεσταρω ξανα (στα 3200). Δε ξερω βεβαια αν φταιει αυτο ή κατι απο το bios
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Αν έχεις κάνεις oc αναίρεσε το, τεστάρησε πάλι το σύστημα και μετά θα συζητήσουμε για το τι μπορεί να φταίει.
Mikeasdf Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Τα bsod σταματησαν, το mouse παραμενει ομως, ακομα και χωρις το OC.
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μήπως έχεις κανένα ανταπτοράκι από usb σε ps2 για να συνδέσεις το ποντίκι στη στρογγυλή υποδοχή από πίσω; Το lineage σε ποιον δίσκο τον έχεις; Δοκίμασες να το μεταφέρεις στον άλλον; Έλεγξε και τους δίσκους με το hdsentinel αν είναι 100% υγεία και οι δύο. Κάνε επίσης και τα παρακάτω: Άνοιξε τη διαχείριση εργασιών και πήγαινε Επιδόσεις->Εποπτεία πόρων. Επέλεξε την κατηγορία του δίσκου. Πάτα στη στήλη που λέει Σύνολο ώστε να στοιχίσεις την λίστα με το μεγαλύτερο προς τα πάνω. Τρέξε το παιχνίδι και παίξε σε παραθυρικό περιβάλλον. Κλείσε το παιχνίδι και δες τι γίνεται από πίσω στην εποπτεία πόρων μήπως καταλάβεις τι φταίει.
Mikeasdf Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, micos000 είπε Μήπως έχεις κανένα ανταπτοράκι από usb σε ps2 για να συνδέσεις το ποντίκι στη στρογγυλή υποδοχή από πίσω; Το lineage σε ποιον δίσκο τον έχεις; Δοκίμασες να το μεταφέρεις στον άλλον; Έλεγξε και τους δίσκους με το hdsentinel αν είναι 100% υγεία και οι δύο. Κάνε επίσης και τα παρακάτω: Άνοιξε τη διαχείριση εργασιών και πήγαινε Επιδόσεις->Εποπτεία πόρων. Επέλεξε την κατηγορία του δίσκου. Πάτα στη στήλη που λέει Σύνολο ώστε να στοιχίσεις την λίστα με το μεγαλύτερο προς τα πάνω. Τρέξε το παιχνίδι και παίξε σε παραθυρικό περιβάλλον. Κλείσε το παιχνίδι και δες τι γίνεται από πίσω στην εποπτεία πόρων μήπως καταλάβεις τι φταίει. Τα εχω κανει ολα αυτα και οχι δεν εχω κανεναν ανταπτορα δυστυχως..μονο με αυτο το προγραμμα το κανει, με το προηγουμενο μου PC (amd 8320) δεν το εκανε, ισως εφταιγαν και τα windows 7 που ειχα. Οι δισκοι μου ειναι 100% υγεια (o ssd 95% βασικα) και το εχω δοκιμασει παντου μιας και εχω 3 αλλα κανει παντα το ιδιο. Επισης, στην εποπτεια πορων δεν αλλαζει τιποτα, ουτε καποιο spike ουτε τιποτα, ολα κυλουν ομαλα.
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 To 95% στον ssd δεν είναι και τόσο καλό. Εξαρτάτε βέβαια για ποιο λόγο έχει πέσει η υγεία του δίσκου. Τι λέει η αναφορά; Έχω 2.5άρι δίσκο από λάπτοπ με 98% υγεία που δεν μπουτάρει με τίποτα αλλά σαν 2ος σε desktop δουλεύει μια χαρά.
Mikeasdf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, micos000 είπε To 95% στον ssd δεν είναι και τόσο καλό. Εξαρτάτε βέβαια για ποιο λόγο έχει πέσει η υγεία του δίσκου. Τι λέει η αναφορά; Έχω 2.5άρι δίσκο από λάπτοπ με 98% υγεία που δεν μπουτάρει με τίποτα αλλά σαν 2ος σε desktop δουλεύει μια χαρά. Αν εννοεις αυτο..γενικοτερα παντως δεν εχω θεμα, αν και στο black friday θα παρω κανα 2 ssd ακομα. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από Mikeasdf
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Mikeasdf είπε αν και στο black friday θα παρω κανα 2 ssd ακομα. Για ssd συστήματος εγώ προτείνω samsung evo.
Mikeasdf Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Ελεγα να παρω κανεναν m2. Παντως παιζει να φταιει και το λειτουργικο σε αυτο?
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δεν το νομίζω να φταίει το λειτουργικό γιατί αν ήταν έτσι θα κολούσε και μέσα στο παιχνίδι και όχι μόνο όταν το έκλεινες!
Mikeasdf Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Παντως τωρα που killara το .exe μεσω task manager δεν εκανε τιποτα, μονο οταν το τερματιζω κανονικα. Μαλλον κατι στο l2 ειναι.
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Όταν το "σκοτώνεις" με αυτόν τον τρόπο δεν κλείνει κανονικά το παιχνίδι, ενώ όταν το τερματίζεις κανονικά τότε θα κλείσει ότι διεργασίες έχει ανοιχτές, θα αποθηκεύσει ότι ανοιχτό αρχείο έχει στον δίσκο και μετά θα κλείσει η κεντρική διεργασία. Γι' αυτό και σου είπα να ελέγξεις τους δίσκους.
Mikeasdf Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δε ξερω τι να πω..θα δω σε κανα μηνα που θα εχω καινουργιο ssd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα