Themiss2000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 γεια σας. ξαφνικά εκεί που ο επεξεργαστής (intel i7 8086k) δούλευε 1-10% σε idle τώρα έχει μερικές ημέρες δουλεύει 40-100% σε idle. ξέρει κανείς τι είναι αυτό? ευχαριστώ
mphxths Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Αφου εχει καποια χρηση ο επεξεργαστης...δεν ειναι idle. Πατα το βελακι διπλα στον windows explorer , να δεις τι χρησιμοποιει τον επεξεργαστη...
kormos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, Themiss2000 είπε γεια σας. ξαφνικά εκεί που ο επεξεργαστής (intel i7 8086k) δούλευε 1-10% σε idle τώρα έχει μερικές ημέρες δουλεύει 40-100% σε idle. ξέρει κανείς τι είναι αυτό? ευχαριστώ Το πρόβλημα το παρουσιάζει συνεχώς; π.χ. Μετά από restart συμβαίνει το ίδιο; Να υποθέσω έχεις κάνει τους τυπικούς ελέγχους για «μολυσμένο» λειτουργικό ή ελαττωματικό δίσκο...
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο windows explorer τραβάει υπερβολική χρήση. Αν επεκτείνεις το σταυρουδάκι τι έχει; EDIT: Κατέβασε το proces hacker και τρέξτο με δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής. Δε μήπως μπορέσεις να βγάλεις περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, τα screenshots μην τα παίρνεις από μεγιστοποιημένο παράθυρο γιατί όπως βλέπεις έχεις πολύ άδειο χώρο και βγαίνουν πολύ μικρά. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από micos000
Themiss2000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Να κάνω ένα πρόλογο ότι στον υπολογιστή μου υπάρχουν δύο σκληροί δίσκοι των τριών terabyte, ένας σκληρός δίσκος των 4 terabyte, καθώς και ένας ssd στον οποίο τρέχω τα Windows. Ο δίσκος με τα 4 terabyte είχε περίπου 700 με 800 ταινίες και οι άλλοι δίσκοι είχαν όλες μου τις φωτογραφίες αρχεία προγράμματα καθώς και τραγούδια που μου είχαν δώσει οι φίλοι μου από ραδιοφωνικούς σταθμούς, αρχείο 20 ετών. Θέλω να τονίσω ότι ο υπολογιστής μου δουλεύει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο καθώς τρέχει μία εφαρμογή με το NOX emulator. Πριν από δύο μέρες πήγα να κατεβάσω ένα κλειδί για να ενεργοποιήσω τα Windows 10 που είχαν λήξει και κατέβασα ένα κλειδί με το όνομα kmspico10 από κάποιο torrent. Όταν πήγα να το κάνω εγκατάσταση έκλεισε ο υπολογιστής και ξανάνοιξε, με παραξένεψε και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Την επόμενη μέρα διαπίστωσε τη χρήση του επεξεργαστή μου περίπου στο μισό αλλά όταν έκανα επανεκκίνηση υπολογιστή αυτή διορθώθηκε. Φαντάστηκα ότι κάποιο πρόγραμμα θα είχε κολλήσει. Την επόμενη μέρα το πρωί διαπίστωσα τη χρήση του επεξεργαστή περίπου στο 80% και λέω από μέσα μου δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό να δουλεύει ο επεξεργαστής όλη την ώρα τέρμα, οπότε πρέπει να κάνω format. Κάνοντας φορμάτ στον υπολογιστή και περνώντας τα Windows από την αρχή όταν πήγα στους εφεδρικούς δίσκους να πάρω κάποια προγράμματα διαπίστωσα ότι όλα τα αρχεία δεν αναγνωριζόταν από το σύστημα. Λοιπόν τα πάντα ταινίες τραγούδια χιλιάδες έγγραφα Φωτογραφίες ένα αρχείο περίπου 20 ετών είχαν μετατραπεί σε άγνωστη μορφή χωρίς να μπορούν να αναγνωριστούν από τον υπολογιστή στο τέλος είχαν μία περίεργη κατάληξη ggbwtitc. και ο τύπος του αρχείου, και στο τέλος κάθε φακέλου υπήρχε ένα έγγραφο Word Pad το οποίο αν το άνοιγες στα Αγγλικά είχε κάποιες οδηγίες. Έγραφε να κατεβάσω torBrowser και να επισκεφτώ ένα link το οποίο όταν το επισκέφτηκα έλεγε να τους δώσω 1.500 USD για να μου στείλουν τον κωδικό από αποκρυπτογράφησης. Έτσι το πήρα απόφαση κι έκανα format σε όλους τους δίσκους. Ευτυχώς για καλή μου τύχη, είχα αποθηκευμένο σε ένα σκληρό παλιό εφεδρικό όλες μου τις φωτογραφίες, χωρίς να είναι συνδεδεμένος στον υπολογιστή, είναι το μόνο που κατάφερα να σώσω. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, άλλη φορά όλα μου τα backup μου θα τα έχω διπλά και δεν θα τα έχω συνδεμένα με τον υπολογιστή. Ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Themiss2000
mphxths Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 52 λεπτά πριν, Themiss2000 είπε Πριν από δύο μέρες πήγα να κατεβάσω ένα κλειδί για να ενεργοποιήσω τα Windows 10 που είχαν λήξει και κατέβασα ένα κλειδί με το όνομα kmspico10 από κάποιο torrent Λαθος τεραστιο. Αυτο που κατεβασες δεν ηταν κλειδι αλλα activator.Και κατα πασα πιθανοτητα μολυσμενο με ιους.Οταν κατεβαζουμε εκτελεσιμα αρχεια απο τορρεντς θελει προσοχη.Αλλο μουσικη/ταινιες/φωτος απο τορρεντ και αλλο εκτελεσιμο αρχειο. Τελικα ολα αυτα που περιγραφεις τι σχεση εχουν με το προβλημα?Το σκρινσοτ ειναι πριν κανεις το φορματ ή αφου?Γιατι αν ηταν μετα..υπαρχει ακομα καποιο προβλημα?Αν ηταν πριν , τωρα παιζει προβλημα?Αν οχι ...
Themiss2000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Λαθος τεραστιο. Αυτο που κατεβασες δεν ηταν κλειδι αλλα activator.Και κατα πασα πιθανοτητα μολυσμενο με ιους.Οταν κατεβαζουμε εκτελεσιμα αρχεια απο τορρεντς θελει προσοχη.Αλλο μουσικη/ταινιες/φωτος απο τορρεντ και αλλο εκτελεσιμο αρχειο. Τελικα ολα αυτα που περιγραφεις τι σχεση εχουν με το προβλημα?Το σκρινσοτ ειναι πριν κανεις το φορματ ή αφου?Γιατι αν ηταν μετα..υπαρχει ακομα καποιο προβλημα?Αν ηταν πριν , τωρα παιζει προβλημα?Αν οχι ... Ήτανε πριν το format. Τώρα όλα καλά.
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Themiss2000 είπε Λοιπόν τα πάντα ταινίες τραγούδια χιλιάδες έγγραφα Φωτογραφίες ένα αρχείο περίπου 20 ετών είχαν μετατραπεί σε άγνωστη μορφή χωρίς να μπορούν να αναγνωριστούν από τον υπολογιστή στο τέλος είχαν μία περίεργη κατάληξη ggbwtitc. Δυστυχώς έπεσες σε μόλυνση κρυπτογράφησης. Πρέπει να προσέχεις όταν κατεβάζεις ότι να 'ναι και ποτέ δεν έχεις συνδεμένους δίσκους με αρχεία όταν θέλεις να τρέχεις κάτι αμφίβολο. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις