spy94 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, sakis92 είπε Τι εννοεις 15 αν το δωσω κ 15 της επισκευης ; Οι επιλογες ηταν 2 η πουλημα 15 η επισκευη οσο μου παρουν.. αν το αγοραζε καποιος οπως ο Μαστορας εχει τα εργαλεια εχει και τα switces ετοιμα σε 2 λεπτα θα το εχει σαν καινουργιο,.. 😅 Τα μπερδεψες ; Τελος παντων... αστο να παει στο καλο - Ψαχνομαι για καινουργιο Δεν μπερδεύτηκα απλά σου λέω ότι αν σου πάρουν 15€ για επισκευή είναι σαν να αγοράζεις ένα επισκευασμένο πληκτρολόγιο στα 30€ αν αναλογιστείς ότι θα μπορούσες να το πουλήσεις "χαλασμένο" στα 15€. Καλά κάνεις και ψάχνεις καινούργιο μιας που και καινούργιο μπορείς να το πάρεις,30€ έχει και το ck 107(που δεν το ξέρω) και τόσο περίπου παίζουν τα thor 300 σε προσφορά από το eshop που για μένα είναι ανώτερα ποιοτικά.
splanis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοείται αυτός που θα το πάρει 15 ευρ θα έχει τα εργαλεια και την γνώση και θα το φτιάξει σε 5 λεπτά με 1 ευρώ κόστος. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από splanis 1
sakis92 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, spy94 είπε Δεν μπερδεύτηκα απλά σου λέω ότι αν σου πάρουν 15€ για επισκευή είναι σαν να αγοράζεις ένα επισκευασμένο πληκτρολόγιο στα 30€ αν αναλογιστείς ότι θα μπορούσες να το πουλήσεις "χαλασμένο" στα 15€. Καλά κάνεις και ψάχνεις καινούργιο μιας που και καινούργιο μπορείς να το πάρεις,30€ έχει και το ck 107(που δεν το ξέρω) και τόσο περίπου παίζουν τα thor 300 σε προσφορά από το eshop που για μένα είναι ανώτερα ποιοτικά. Για να σου πάρει κάποιος 15€ για επισκευή για αυτό το πραγμα πρεπει να είναι και λιγο απατεώνας εδώ που τα λέμε. Χαχαχα. (Άλλο που το είπα εγώ σαν παράδειγμα.).
mindtrapper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Η πλάκα είναι ότι παίζει το πληκτρολόγιο να πιάνει πιο πολλά αν μπορούσες να βγάλεις όλα τα λειτουργικά switches και να τα πουλήσεις 5-5 ebay. 😛
mastoras007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, sistah είπε Tα εργαλεια ειναι παμφθηνα, το κολλητηρι ξεκιναει απο 6ε, τα switches 3-4e και το ρουφηχτηρι αλλα τοσα (υποθετω). Συνολο 15-20ε αναλογα τι επιλεξεις. Σου μενουν τα εργαλεια για μια ζωη και μαθαινεις κατι καινουριο. Η διαδικασια ειναι τραγικα απλη ακομα και για εναν αρχαριο. Ρουφιχτίρι απο ebay ουτε 1€ αν θυμαμαι καλά, Κολλιτίρια εχει και που φτινα με 3€ διακόπτες παλι απο ebay 1,3€ οι 10!κατσαβιδακια να πα΄ρει ενα σετ με κανα τάλιρο να εχει μέσα 30-40 μυτουλες αλιως πολυ φτινοτερα 2 κατσαβιδακια του 1€ ενα τορξ που χρειαζετε και ενα σταυροκατσαβιδακι Αν τα πάρει ολα απο ebay ουτε 5 δεν θα δωσει αλλά θα αργησουν... +οτι θα μαθει κιόλας να αλλάζει διακοπτες +θα του μεινουν τα εργαλεια και θα του μεινουν ολα μελλοντικα αν του χαλάσει πάλι κάποιος διακόπτης οποτε διπλο καλο θα εχει πληκτρολογιο μεχρι μα το διαλύσει εντελός. εγω προσωπικα αν το ευτιαχνα θα μου κωστιζε 0,13€ ο διακόπτης + 0,001€ το καλάι που θα χαλάσω + 0,000001€ το ρευμα που θα κάψω.... Εγω ειμαι πολυ υπερ να πάρει τα εργαλεια απο κανα ebay οποτε ερθουν και να πειραματιστει κιολας και ας το χαλάσει που δεν πρόκειτε να το χαλάσει 1 ώρα πριν, mindtrapper είπε Η πλάκα είναι ότι παίζει το πληκτρολόγιο να πιάνει πιο πολλά αν μπορούσες να βγάλεις όλα τα λειτουργικά switches και να τα πουλήσεις 5-5 ebay. 😛 Ισχυει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα