sakis92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα μου ειχε παρουσιασει το πληκτρο "w" προβλημα πιο παλια... το ειχα φτιαξει με λιγο φυσημα και οινοπνευμα .. και πηγε καλα για καποιους μηνες... Τωρα το ξανα επαθε σημερα και ενω εκανα το ιδιο πραγμα... εστρωνε για 10-20 λεπτα και μετα παλι το ιδιο.. μεχρι που νευριασα και πηγα να βγαλω το διακοπτη ... ουτε εγω ξερω γιατι.. με κατσαβιδι κιολας χαχα και το εσπασα τελειως.. Μετα βλεπωντας ενα βιντεακι στο Youtube ειδα οτι ειναι μη αποσπωμενοι πρεπει να εχεις εργαλειο.. και να το ανοιξεις απο πισω.. τωρα ειναι αργα ομως Το θεμα ειναι τωρα που θα βρω καινουργιο switch να αγορασω η πως θα βγαλω απο καποιο αλλο κουμπι που δε παταω ποτε να το βαλω εκει.. (Aλλα και παλι δε εχω αυτο το εργαλειο) Ειναι κριμα παντως γιατι το ανοιξα κιολας το καθαρισα και ολα τα αλλα κουμπια λειτουργουν αψογα... (Και ειναι κρισιμο κουμπι ουτε να γραψεις μπορεις ουτε να παιξεις Fps games 😂) Η κατασταση ειναι καπως ετσι : Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από sakis92
hasapario Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 η παραγγελνεις καινουριο switch και το πας σε καποιον που ασχολειται να στο αλλαξει η το πουλας να το φτιαξει κανας αλλος κριμα να παει χαμενο
sakis92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, hasapario είπε η παραγγελνεις καινουριο switch και το πας σε καποιον που ασχολειται να στο αλλαξει η το πουλας να το φτιαξει κανας αλλος κριμα να παει χαμενο Δε εχω ορεξη να ασχοληθω. Ποσο λες να το δωσω ; Αγορασμενο 19 Μαιου του 17' Απο Gearbest Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από sakis92
hasapario Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Κανα 15-20ε max θα ελεγα.. Αν κανει 35 καινουριο. Ρωτα στο αντιστοιχο thread του forum ομως που λεγεται "ποσο να πουλησω κατι" κατι τετοιο
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Με ενα 15ρι ευκολα το σπρωχνεις. Όχι παραπάνω στην κατάσταση του
sakis92 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι φτηνα τα switches https://www.ebay.com/itm/10pcs-Mechanical-Keyboard-Switch-Red-for-Cherry-MX-Keyboard-Tester-Part-M4/263879718314?hash=item3d7074f5aa:g:3Q4AAOSw94lar0-a:rk:1:pf:0 Αλλα δε εχω τα απαραιτητα εργαλεια να κανω τη συγκόλληση να μπει το καινουργιο εδω δειχνει τη διαδικασια Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από sakis92
splanis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, sakis92 είπε Ειναι φτηνα τα switches https://www.ebay.com/itm/10pcs-Mechanical-Keyboard-Switch-Red-for-Cherry-MX-Keyboard-Tester-Part-M4/263879718314?hash=item3d7074f5aa:g:3Q4AAOSw94lar0-a:rk:1:pf:0 Αλλα δε εχω τα απαραιτητα εργαλεια να κανω τη συγκόλληση να μπει το καινουργιο εδω δειχνει τη διαδικασια επειδη εχω και γχ ενα τετοιο χαλασμενο, αυτα τα πολυ φθηνα switches απο ebay λενε τιποτα;https://www.ebay.com/itm/10Pcs-Mechanical-Keyboard-Switch-Original-Cherry-MX-Switch-3-Pin/122996469794?hash=item1ca3293022:m:mHEczqHFU-3PUFOUjmWYBgA:rk:1:pf:0
mastoras007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Με ενα 15άρι μαζί με τα μεταφορικά τα παιρνω εγώ και απο τους 2 σας, αν παιχτει καμια φτινή μεταφορά με ελτα να σας βγει κάνα 2ευρο αν δεν κάνω λάθος..Εχω τα ιδια στο μαγαζι (ιντερνετ καφέ) εχω και τα εργαλεια και ετοιμα switches και τα επισκευαζω, Μαλιστα αυτο το βιντεο εγώ το ανέβασα!Λολ sakis92 μαζι μιλουσαμε Κάνε ενα τηλέφονο στην motospeed και ρώτα τους ποσα θελετε για να αλλάξετε ενα switch που εσπασε μπορει να σου πουν και ενα τάλιρο....ειναι φτινο πληκτρολογιο και το ξερουν και οι ιδιοι επισης ειναι και θεσσαλονικη δεν θα πληρώσεις μεταφορικα θα το πάς ο ιδιος 2
sakis92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mastoras007 είπε Με ενα 15άρι μαζί με τα μεταφορικά τα παιρνω εγώ και απο τους 2 σας, αν παιχτει καμια φτινή μεταφορά με ελτα να σας βγει κάνα 2ευρο αν δεν κάνω λάθος..Εχω τα ιδια στο μαγαζι (ιντερνετ καφέ) εχω και τα εργαλεια και ετοιμα switches και τα επισκευαζω, Μαλιστα αυτο το βιντεο εγώ το ανέβασα!Λολ sakis92 μαζι μιλουσαμε Κάνε ενα τηλέφονο στην motospeed και ρώτα τους ποσα θελετε για να αλλάξετε ενα switch που εσπασε μπορει να σου πουν και ενα τάλιρο....ειναι φτινο πληκτρολογιο και το ξερουν και οι ιδιοι επισης ειναι και θεσσαλονικη δεν θα πληρώσεις μεταφορικα θα το πάς ο ιδιος Ναι σε καταλαβα.. πολύ καλό το βιντεάκι θα βοηθήσει αρκετό κόσμο γιατί είναι φτηνοί διακόπτες κάποια στιγμή θα γινότανε... Τους έστειλα email περιμένω να δω τι θα μου πουν. Και το κακό είναι ψάχνω αλλά δε βρίσκω πιο VFM από αυτό πάνω από 50 δε δίνω για πληκτρολόγιο.
mastoras007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, sakis92 είπε Ναι σε καταλαβα.. πολύ καλό το βιντεάκι θα βοηθήσει αρκετό κόσμο γιατί είναι φτηνοί διακόπτες κάποια στιγμή θα γινότανε... Τους έστειλα email περιμένω να δω τι θα μου πουν. Και το κακό είναι ψάχνω αλλά δε βρίσκω πιο VFM από αυτό πάνω από 50 δε δίνω για πληκτρολόγιο. στα email δεν απαντανε ποτε η αργου παρα πολυ ν να ξέρεις....καλυτερα τηλ.. τους ξέρω γιατι απο εκει τα παιρνω επισης εχω παει και απο εκει μια φορα που ετυχε να ανεβω θεσσαλονικη και να τους πάω ενα που ηταν σε εγγυηση εχουν ενα εργαστηριο σε εναν οροφο 1ο-2ο δεν θυμαμαι ακομα τα εχω σε εγγυηση αλλά δεν τα στελνω γιατι ειναι ολοκληρη ιστορια με μεταφορικες τα φτιαχνω μονος και ξεμπερδευω.
sakis92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mastoras007 είπε στα email δεν απαντανε ποτε η αργου παρα πολυ ν να ξέρεις....καλυτερα τηλ.. τους ξέρω γιατι απο εκει τα παιρνω επισης εχω παει και απο εκει μια φορα που ετυχε να ανεβω θεσσαλονικη και να τους πάω ενα που ηταν σε εγγυηση εχουν ενα εργαστηριο σε εναν οροφο 1ο-2ο δεν θυμαμαι ακομα τα εχω σε εγγυηση αλλά δεν τα στελνω γιατι ειναι ολοκληρη ιστορια με μεταφορικες τα φτιαχνω μονος και ξεμπερδευω. Πήρα τώρα τηλ δε το σήκωσαν. Θα το αναλάβουν ομως; Το έχω πάρει από κινα.
mastoras007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, sakis92 είπε Πήρα τώρα τηλ δε το σήκωσαν. Θα το αναλάβουν ομως; Το έχω πάρει από κινα. Δεν εχουν λόγο να μην το αναλάβουν, στο κάτω κάτω δεν θα στο κάνουν τσαμπα,Τωρα αν σε ρωτήσουν πες οτι στο εκαναν δωρο και οτι την αποδηξη δεν στην δωσαν οτι το πηρες σαν δωρο σκετο και δεν ξερεις απο που αγοραστικε, που σιγα μην σε ρωτήσουν δλδ..
splanis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Με ενα 15άρι μαζί με τα μεταφορικά τα παιρνω εγώ και απο τους 2 σας, αν παιχτει καμια φτινή μεταφορά με ελτα να σας βγει κάνα 2ευρο αν δεν κάνω λάθος..Εχω τα ιδια στο μαγαζι (ιντερνετ καφέ) εχω και τα εργαλεια και ετοιμα switches και τα επισκευαζω, Μαλιστα αυτο το βιντεο εγώ το ανέβασα!Λολ sakis92 μαζι μιλουσαμε Κάνε ενα τηλέφονο στην motospeed και ρώτα τους ποσα θελετε για να αλλάξετε ενα switch που εσπασε μπορει να σου πουν και ενα τάλιρο....ειναι φτινο πληκτρολογιο και το ξερουν και οι ιδιοι επισης ειναι και θεσσαλονικη δεν θα πληρώσεις μεταφορικα θα το πάς ο ιδιος μονο θεσσαλονικη ειναι ε; 15αρι δεν το δινω με τιποτα προτιμω να το φτιαξω να το δωσω παραπανω η να το δωσω σε κανα φιλο
mastoras007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, splanis είπε μονο θεσσαλονικη ειναι ε; 15αρι δεν το δινω με τιποτα προτιμω να το φτιαξω να το δωσω παραπανω η να το δωσω σε κανα φιλο Για αθηνα δέν ξέρω κάτι. Δεν ειναι απαραίτητο να το πάς σε αυτους, ρωτα και σε κανενα μαγαζι που επισκευαζουν ηλεκτρονικα, Παντος τα διακοπτακια που ποσταρες εγω αυτα παιρνω noname αν δεις το βιντεο στα σχολια εχω ποσταρει λινκ απο ebay 1,30€ τα 10 τεμάχια με δωρεαν μεταφορά αυτα εχω και βαζω και δουλευουν μια χαρα προς το παρόν 1
sakis92 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Με απαντησαν: Αναφορά σε κείμενο Καλησπέρα, δυστυχώς αναλαμβάνουμε service μόνο για προϊόντα που έχουν αγοραστεί μέσω των μεταπωλητών μας. Ωραιοι.. !!!! 😣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα