bromiaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Βρε παιδιά απορώ τι το ψάχνεται.. ότι και αν έχεις βάλει… αν θέλουν να στο κλέψουν, δεν τους σταματά τίποτα… Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά για ψυχολογικούς λόγους του ιδιοκτήτη, για να «αισθάνεται» προστατευμένος και να κινείται η αγορά με αντικλεπτικά και συναγερμούς…
Joshua21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στις 21/10/2018 στις 7:31 ΜΜ, akpe είπε Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά μου φαίνεται το σύστημα αυτό περισσότερο «ευκολία» προσφέρει στο βάλε/βγάλε κλειδί, παρά ασφάλεια. Δεν σου φαίνεται απλώς, έτσι είναι. Τα συστήματα keyless entry και keyless start είναι φτιαγμένα αποκλειστικά και μόνο για την ευκολία που παρέχουν, δεν έχω δει ποτέ κάποια αντιπροσωπεία να ισχυρίζεται ότι παρέχουν οποιαδήποτε αντικλεπτική προστασία, έχεις δει εσύ μήπως?
turbakiasss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πιο πιθανό, ειδικά στα swift που γυρίζει ο διακόπτης χωρίς κλειδί από ότι θυμάμαι, είναι να κούμπωσαν ξεκλείδωτο εγκέφαλο και να γύρισαν απλά τη μίζα και γεια σας. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από turbakiasss
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Αυτό που έχει συμβεί παρά πολλές φορές στη δουλειά, είναι να παίρνει κάποιος το keyless όχημα, να ξεχνάει το κλειδί στο γραφειο η στο σπίτι και εκεί που πάει απλα δεν ξανά παίρνει μπροστά. Μετα παίρνει τηλέφωνο κάποιον από ένας να του πάμε το κλειδί γιατί δεν μπορεί να βάλει ξανά μπροστά.
aGka8l Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ρε παιδιά το keyles τουλάχιστον σε swift k vitara tou 2008 που έχω δει δεν παίρνει μπροστά αν το κλειδί δεν είναι μέσα στην καμπίνα . Στην καλύτερη να ναι στα πίσω καθίσματα όχι πιο μακρυά
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν συμβαίνει σε όλα αυτο όμως. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από agamoi-thytai
darkshadow254 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 υπαρχει και το ενδεχομενο απενεργοποιημενου immobilizer... πολλοι <<μαστορες >> πριν απο καποια χρονια απλα παρεκαμπταν το immobilizer για να λειτουργει η ασυρματη εκκινηση σε αλλες περιπτωσεις που εχω δει με τα ματια μου κολλαγαν το τσιπακι του immo μεσα στο αμαξι για να μπορει να εκκινησει ασυρματα...γενικοτερα παντως σηκωσαν σε γνωστο μου μεσα απο πυλωτη e92 m3 σε ενα βραδυ και η καμερα εδειχνε οτι δεν εσπασαν τιποτα και απλα πλησιασαν και ανοιξαν την πορτα οποτε γενικοτερα να φυλαγεσαι απο παντου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα