Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενώ ο υπολογιστής τρέχει κανονικά (κυρίως όταν παίζω παιχνίδια) αλλά και σε απλές λειτουργίες κολλάει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μαζί και η εικόνα ενώ ότι υπάρχει στο παρασκήνιο δουλεύει(ήχος κλπ) Δοκιμάζω cntrl alt delete και ενώ ανοίγει δεν μπορώ να μπω στην διαχείρηση εργασιών και να κλείσω την εφαρμογή παρά μόνο να κλείσω τον υπολογιστή από το κουμπί. Δοκίμασα να κάνω φορματ αλλά ξανά κόλλησε. Το σύστημα μου έχει τα εξής: ryzen 1200, gtx 1060 6gb, ASRock AB350m Pro4, ssd 240gb, ram 16gb g.skill 3200mhz. Τι μπορεί να φταίει και πως μπορώ να το μάθω ; Όλα τα κομμάτια του υπολογιστή έχουν εγγύηση αλλά είναι αγορασμένα απο τρία διαφορετικά καταστήματα και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσεκάρεις πρώτα τις μνήμες με το memtest, το οποίο αφήνεις να τρέξει για μερικές ώρες. Επίσης, ρίξε μια ματιά στην υγεία του ssd.

Kάνε αυτά για αρχή και βλέπουμε.

https://www.memtest86.com

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 1
Δημοσ.

φίλε @Striker4  δες την μητρική σου έχω ακριβώς την ίδια και εγώ πρόβλημα μόνο που έμενα μ κάνει random shut down και το έψαξα λίγο και δεν άκουσα και τα καλύτερα λογία, έχουν πολλά άτομα θέμα με την ίδια μητρική 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις το πρώτο πράγμα που δοκίμασα χθες ήταν να κατεβάσω τις ραμ στα 2400 και ο υπολογιστής ακόμη δεν έχει κολλήσει βέβαια δεν ήταν ανοιχτός για πολλη ώρα. Ο χρονος θα δείξει  😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...