hp8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας και παρακαλώ τα φώτα σας Είναι το πρώτο μου θέμα και ζητώ κατανόηση αν κάτι δεν έχω κάνει σωστά Eχω πρόβλημα με την μετακίνηση του πάνω - κάτω για επιλογή λειτουργικού συστήματος σε dual boot με τα λειτουργικά στον ίδιο δίσκο Μπαίνει μόνο στο linux μιας και είναι πρώτο Δεν πάει το πληκτρολόγιο προς τα κάτω Στο bios το πληκτρολόγιο λειτουργεί στο πάνω κάτω για το dual όχι Ξεκίνησε το πρόβλημα με linux mint 18 λειτουργούσε μια χαρά για 1-1,5 χρόνο Έκανα την διαδικασία κατάργησης του duall με το cd των windows με την εντολή FIXMBR και μπήκα στα windows Έτρεξα το live του mint για επαναφορά του grub αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ Διέγραψα όλο το διαμέρισμα του mint και εγκατέστησα zorin os 12,2 lite από την αρχή + update Το πρόβλημα παραμένει καμιά ιδέα ? ευχαριστώ εκ των προτέρων
lebanta Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Επειδη ειχα το ιδιο προβλημα πιστευω το πληκτρολογιο σου ειναι σε συνδεση usb πρεπει να κανεις αλαγη απο bios (στο δικο μου χρειαζοταν να ανοιξω την επιλογη Legacy USB Support) σε αλλο bios οπως εδω https://www.youtube.com/watch?v=w4ZXEsRvnko ενεργοποιει το usb keyboard Οποτε και στο δικο σοιυ bios κατι παρομοιο θα χρειαζεται να ενεργοποιησεις 1
hp8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 55 λεπτά πριν, lebanta είπε Επειδη ειχα το ιδιο προβλημα πιστευω το πληκτρολογιο σου ειναι σε συνδεση usb πρεπει να κανεις αλαγη απο bios (στο δικο μου χρειαζοταν να ανοιξω την επιλογη Legacy USB Support) σε αλλο bios οπως εδω https://www.youtube.com/watch?v=w4ZXEsRvnko ενεργοποιει το usb keyboard Οποτε και στο δικο σοιυ bios κατι παρομοιο θα χρειαζεται να ενεργοποιησεις ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας Το πληκτρολόγιο είναι όντως usb άλλα είναι enabled Δοκιμάστηκε σε 3 θύρες Στη θύρα P/S2 δεν υπάρχει θέμα λειτουργεί Το πρόβλημα είναι ότι η θύρα P/S2 μου έκαψε 2 πληκτρολόγια σε μια εβδομάδα γιαυτό πήγα σε usb
hp8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μετά από πολλές δοκιμές βρέθηκε η λύση Όταν το πλήκτρο Num Lock είναι πατημένο δεν λειτουργούν (σε αυτά που δοκίμασα ) τα βελάκια πάνω κάτω Όταν το σβησεις είναι οκ Οι δοκιμές έγιναν με 2 usb πληκτρολόγια ένα microsoft και ένα hp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα