White__Dragon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Η τάση στην περιοχή που μετακόμισα έχει σκαμπανεβάσματα, τόσο που δεν ξεκινούσε καν το pc μου το πρωί. Μάλλον χρειάζομαι ένα line interactive UPS, λοιπόν. Αν πέσει η τάση, θέλω οπωσδήποτε να μπορεί να κάνει shut down αυτόματα (διότι μπορεί να λείπω) -- κατά προτίμηση αφού με ρωτήσει πρώτα (διότι μπορεί να είμαι εκεί και να θέλω να κάνω save την τρέχουσα εργασία πρώτα), αν όμως δεν απαντήσω για περίπου λεπτό να κάνει shut down. Δεν έχει σημασία τι pc έχω τώρα, αλλά μετά την αναβάθμηση θα έχω intel i5 8400, Geforce 1050Ti, Thunderbolt moniotor (οθόνη των 250 watt). Αν και τώρα δεν έχω δικό μου router, είναι πιθανό να θελήσω στο μέλλον, οπότε προτιμώ να είναι συμβατό με router το UPS. Εννοείται πως θέλω κάτι αξιόπιστο, που να μου μείνει για χρόνια. Προτιμώ να δώσω γύρω στα 100ευρώ, παραπάνω μόνο αν χρειάζεται πραγματικά και σιγουρά όχι πάνω από 200. Τί προτείνετε;
White__Dragon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Κανείς δεν ξέρει από UPS να μου προτίνει κάποιο ; Δυστυχώς είναι μια κατηγορία που δεν έχω ιδέα. Είμαι χωρίς pc, ενώ το έχω ανάγκη, και περιμένω μια απάντηση. Στο πλαίσιο, εκτός του ότι θα πληρώσω παραπάνω, δεν τους εμπιστεύομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα