Narcos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι απαντησεις που μου εδωσε ο πωλητης σε διαφορες ερωτησεις που του εκανα πριν προβω σε αγορα. Κραταω κυριως το γεγονος πως ουσιαστικα δεν εχω εγγυηση. Βεβαιως και απο εδω να το αγοραζα, παλι επρεπε να φυγει εξω... Τελος παντων! Νομιζω θα το κανω κι ο Θεος βοηθος... 200€ θα δωσω... Να παει να μαμηθει! We will send the parcel from the UK. We provide the UK 3 pin plug. A brand-new, unused, unopened and undamaged item in original retail packaging. The warranty is covered by us. Please provide us with your email after you have made the order and we will send you a soft copy. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Narcos
maneas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Με 2 κατοσταρικα παιρνεις κινηταρα φετινή (redmi note 6 pro και αλλα), γιατι να παρεις το HTC διετιας?
SeNNinhA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, maneas είπε Με 2 κατοσταρικα παιρνεις κινηταρα φετινή (redmi note 6 pro και αλλα), γιατι να παρεις το HTC διετιας? Διότι ο Snap820 εξακολουθει να ειναι καλύτερος απο τον Snap636 αλλα και απο τον Snap660 και κυρίως διότι η κάμερα του HTC 10 ειναι εξαιρετική και με OIS και οχι απλα μετρια ή καλούτσικη ίσως?
maneas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ερχόμενος απο sd820 στη πραγματικα ΚΙΝΗΤΑΡΑ zuk z2 δε θα διαφωνησω στο θεμα επεξεργαστη, αν και οι 636,660 kryo εχουν. Θεωρω οτι το συγκεκριμενο "flagship" 2 ετων δε μπορει να ανταγωνιστει φετινο mid ranger. Τωρα γουστα ειναι αυτα, κατα την αποψη μου η htc εχει πεθανει προ πολλου σαν κατασκευαστης smartphone, το design του κινητου ειναι 2 ετων πριν, δεν θα υπαρξει κανενα OTA update. η καμερα δε πα να χει ois, δε φτανει αυτη του redmi note 6 pro η mi a2 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από maneas
chios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Και εγώ πήγα σε ναυαρχίδα του 16 (pro 6 plus) και δεν μπορώ να πω ότι το έχω μετανιώσει, άλλη αίσθηση έχει ένα τηλέφωνο που κάποτε είχε 500€, ευτυχώς η meizu ακόμα το υποστηρίζει σε ρομ. Antuntu έχω 154.000 βάζει κάτω όλα τα φετινά midrange το τηλέφωνο τρέχει βούτυρο σε ότι του φορτώσεις. Με τη HTC δεν ξέρω τι παίζει από υποστήριξη.
what_if Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, maneas είπε Ερχόμενος απο sd820 στη πραγματικα ΚΙΝΗΤΑΡΑ zuk z2 δε θα διαφωνησω στο θεμα επεξεργαστη, αν και οι 636,660 kryo εχουν. Θεωρω οτι το συγκεκριμενο "flagship" 2 ετων δε μπορει να ανταγωνιστει φετινο mid ranger. Τωρα γουστα ειναι αυτα, κατα την αποψη μου η htc εχει πεθανει προ πολλου σαν κατασκευαστης smartphone, το design του κινητου ειναι 2 ετων πριν, δεν θα υπαρξει κανενα OTA update. η καμερα δε πα να χει ois, δε φτανει αυτη του redmi note 6 pro η mi a2 o sd 820 k ο exynos 8890 του απο κατω ειναι γρηγοροτερος απο οποιοδηποτε midrange soc εχει κυκλοφορησει στην αγορα, δεν ξερω αν ειναι καλυτεροι κ ενεργειακα
maneas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ενεργειακα στο λεω εγω οτι στο zuk εσκιζε, σιγουρα επαιζε ρολο και η Rom. Μιλας ομως για ταχύτητες που στη καθημερινη χρηση ειναι ανύπαρκτες. και τα midrange soc εχουν 4 πυρήνες σε υψηλότερο χρονισμο για heavy tasks και 4 underclocked για τα χαλαρα, οποτε θα παιζει ρολο ενεργειακα. και φυσικα βγαζουμε τον sd710 απο ολα τα αλλα midrange soc γιατι τα ξεφτιλισε ολα.
SeNNinhA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, maneas είπε η καμερα δε πα να χει ois, δε φτανει αυτη του redmi note 6 pro η mi a2 Αυτο θα ηθελα να μου το δικαιολογησεις γιατι ομως.... Διοτι το HTC10 φοραει τον εξαιρετικο αισθητηρα Sony IMX377 με 1,55μm με εξαιρετικο OIS και f/1.8 Το 6 Pro και το Mi A2 φορανε τους υποδιεστερους και μικροτερους σε μεγεθος Samsung S5K2L7 με 1.4μm και f/1.9 χωρις OIS και τον Sony IMX486 με 1,25μm και f/1.8 χωρις OIS αντιστοιχα. Αναμενω... Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από SeNNinhA 1
Narcos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, maneas είπε Με 2 κατοσταρικα παιρνεις κινηταρα φετινή (redmi note 6 pro και αλλα), γιατι να παρεις το HTC διετιας? Ισως να'χεις δικιο... Ομως δεν θελω ξανα συσκευη με notch μιας και προσφατα εφυγα απο iPhone X! Το HTC 10 το βλεπω ως εναν παλιο ανεκπληρωτο ερωτα που τωρα πλεον που "επεσα" οικονομικα, λεω....γιατι οχι? Ας δοκιμασουμε και την............πεθαμενη HTC! Ψαχνοντας συνεχως, εξακολουθω να πιστευω πως στα 200 ευρω δυσκολα υπαρχει κινητο σημερα που χτυπαει το HTC 10 στα ισια... Ειτε απο καμερα, απο ηχο, απο ταχυτητα, απο ui (sense), απο ποιοτητα κατασκευης, κλπ. Οπως και να'χει σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας, ομως............σημερα το πρωι το παρηγγειλα! Ας ελπισουμε πως ο πωλητης θα αποδειχθει νορμαλ.... 😁 Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Narcos 1
chios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Το meizu pro 6 plus με 180€ το κοντράρει άνετα. amoled οθοναρα 2Κ, κάμερα με ois. Μπαταρία βράχος, μόνο αρνητικό η έλλειψη 800αρας. 1
maneas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Αυτο θα ηθελα να μου το δικαιολογησεις γιατι ομως.... https://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-10-1318627/review/7 δεν εχω δει στα χαρτια τις καμερες, και μονο αυτα τα samples που ειδα δε χρειαζεται κατι αλλο. οι βραδινες ειναι καταστροφη, σε φώς είναι φωτος κινητου 2 ετών. Οπως και να χει, εκτος φακου εχουμε και πιο καινουργιο λογισμικο στις συσκευες (οπου εχουν και διπλες καμερες, το mi a2 εχει και telephoto φακο). Δεν ξερω αν τα κινητα που σου εδωσα για παραδειγμα αποθηκευουν σε RAW
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, maneas είπε https://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-10-1318627/review/7 δεν εχω δει στα χαρτια τις καμερες, και μονο αυτα τα samples που ειδα δε χρειαζεται κατι αλλο. οι βραδινες ειναι καταστροφη, σε φώς είναι φωτος κινητου 2 ετών. Οπως και να χει, εκτος φακου εχουμε και πιο καινουργιο λογισμικο στις συσκευες (οπου εχουν και διπλες καμερες, το mi a2 εχει και telephoto φακο). Δεν ξερω αν τα κινητα που σου εδωσα για παραδειγμα αποθηκευουν σε RAW Το review που έβαλες είναι από τα πρώτα πριν το update που έφερε την κάμερα στα ίδια ή καλύτερα επίπεδα με το S7 Edge και έκτοτε έχει βελτιωθεί κι άλλο. Δεν είναι δείγμα λοιπόν της πραγματικής του εικόνας.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, maneas είπε https://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-10-1318627/review/7 δεν εχω δει στα χαρτια τις καμερες, και μονο αυτα τα samples που ειδα δε χρειαζεται κατι αλλο. οι βραδινες ειναι καταστροφη, σε φώς είναι φωτος κινητου 2 ετών. Οπως και να χει, εκτος φακου εχουμε και πιο καινουργιο λογισμικο στις συσκευες (οπου εχουν και διπλες καμερες, το mi a2 εχει και telephoto φακο). Δεν ξερω αν τα κινητα που σου εδωσα για παραδειγμα αποθηκευουν σε RAW Εαν θες να δεις δειγματα και πιο σοβαρο review μπορεις να δεις εδω (αν και πριν απο το νεο λογισμικο για την καμερα): https://www.dpreview.com/reviews/htc-10-camera-review/11 Το να συγκρινεται με το S7 μονο καλό ειναι. Δεν νομιζω οτι συγκρινεις τις καμερες των Mi A2 & Note 6 Pro με το S7 σε καμια περιπτωση... Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από SeNNinhA
maneas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Οντως καμια σχεση. και παλι δε φτανει το s7 αλλα ειναι πολυ κοντα. Το mi a2 βγαζει πολυ ποιοτικες φωτος παντως.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, maneas είπε Οντως καμια σχεση. και παλι δε φτανει το s7 αλλα ειναι πολυ κοντα. Το mi a2 βγαζει πολυ ποιοτικες φωτος παντως. Το οποιο το λες μονο εσυ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα