Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Gkostas2007 said:

Με android υπάρχει σε γνωστή μάρκα; Νομίζω μόνο η MLS βγάζει android tv και υπάρχουν στο ελληνικό εμπόριο.

Βέβαια υπάρχουν, και βρίσκεις παντού και στην Ελλάδα επίσης. Με λειτουργικό Android TV υπάρχουν πολλές επιλογές σε γνωστές μάρκες, Sony-Philips--Sharp κλπ και πρόκειται για το ίδιο λειτουργικό που βρίσκεις σε μια επώνυμη εξωτερική συσκευή (Nvidia Shield, Xiaomi MiBox, JBL κλπ)

Το Android Tv δεν έχει σχέση με αυτό που έβγαλε η MLS.

Η MLS είναι μια ελληνική επιχείρηση που κάποτε πήρε μια έκδοση Android 4 για smartphones και την πέρασε με δική της ταρζανιά σε κάτι που λανσάρισε για smart tv. Καμία σχέση με αυτό που είναι το σημερινό Android TV των επώνυμων παγκοσμίως κατασκευαστών.

Επεξ/σία από KoreanW
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, KoreanW είπε

Βέβαια υπάρχουν, και βρίσκεις παντού και στην Ελλάδα επίσης. Με λειτουργικό Android TV υπάρχουν πολλές επιλογές σε γνωστές μάρκες, Sony-Philips--Sharp κλπ και πρόκειται για το ίδιο λειτουργικό που βρίσκεις σε μια επώνυμη εξωτερική συσκευή (Nvidia Shield, Xiaomi MiBox, JBL κλπ)

Το Android Tv δεν έχει σχέση με αυτό που έβγαλε η MLS.

Η MLS είναι μια ελληνική επιχείρηση που κάποτε πήρε μια έκδοση Android 4 για smartphones και την πέρασε με δική της ταρζανιά σε κάτι που λανσάρισε για smart tv. Καμία σχέση με αυτό που είναι το σημερινό Android TV των επώνυμων παγκοσμίως κατασκευαστών.

Sony με android TV? Δεν το ήξερα καν φίλε μου. Άλλη φορά θα το ψάχνω περισσότερο! Πραγματικά τζάμπα τα λεφτά που έδωσα για Samsung. Τα μισά apps δεν δουλεύουν, ενώ έχω γεμίσει και με προεγκατεστημένα που δεν χρειάζομαι καν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...