Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να μάθω τι δυνατότητες επέκτασης έχει το Laptop μου ( Acer ES1-572-57 JA) με I5-7200U , 4gb DDDR4, 128 GB SSD, FHD panel! 

Πόση ραμ μπορώ να βάλω παραπάνω, εάν παίρνει m2 ssd κτλ?? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σας! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θελω να γινομαι κακος αλλα γιατι τα θελετε ολα ετοιμα; Δοκιμασες να πατησεις Acer ES1-572-57 JA Max ram? Θα σε εβγαζε στο site της crucial και θα σου ελεγε τα παντα. 

Επεξ/σία από Comic maniak
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/10/2018 στις 9:35 ΜΜ, Comic maniak είπε

Δεν θελω να γινομαι κακος αλλα γιατι τα θελετε ολα ετοιμα; Δοκιμασες να πατησεις Acer ES1-572-57 JA Max ram? Θα σε εβγαζε στο site της crucial και θα σου ελεγε τα παντα. 

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω εγώ δεν μου το βγάζει στο site της Crucial ούτε το αναγνωρίζει στο scan your system! Ακόμη στα περισσότερα μοντέλα αυτής της σειράς λέει, δηλαδή στα Acer Aspire ES1-572 λέει max ram 8 gb

Όμως έχει και κατηγορία που λέει Acer Aspire ES1-572 (DDR4) που φαντάζομαι εννοεί για την ταχύτητα της ραμ και αναφέρει ως max ram 16 gb! 

Το δικό μου φοράει DDR4 όμως δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκω! Μήπως βοηθάει το ποια μητρική φοράω? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Teo9 είπε

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω εγώ δεν μου το βγάζει στο site της Crucial ούτε το αναγνωρίζει στο scan your system! Ακόμη στα περισσότερα μοντέλα αυτής της σειράς λέει, δηλαδή στα Acer Aspire ES1-572 λέει max ram 8 gb

Όμως έχει και κατηγορία που λέει Acer Aspire ES1-572 (DDR4) που φαντάζομαι εννοεί για την ταχύτητα της ραμ και αναφέρει ως max ram 16 gb! 

Το δικό μου φοράει DDR4 όμως δεν ξέρω σε ποια κατηγορία ανήκω! Μήπως βοηθάει το ποια μητρική φοράω? 

Αν ξερεις ποια μητρικη εχει απλα ψαξε το οριο ram που περνει και εισαι ετοιμος :) .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Comic maniak είπε

Αν ξερεις ποια μητρικη εχει απλα ψαξε το οριο ram που περνει και εισαι ετοιμος :) .

Η μητρική μου σύμφωνα με το CPUID είναι η Acer T-Rex_Sk v1.06 με chipset Intel Kaby Lake! Για την οποία μετά από αναζήτηση που έκανα επίσης δεν μπορώ να βρω πόσο ραμ και τι ssd παίρνει! :P 

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...