Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να ρωτήσω, τελικά πιος από τους 2 είναι καλύτερος ??
γτ παρότι o amd th2990WX έχει 2πλασια cores και threads, βλέπω στο youtoube ότι o 7980X βγαίνει σχεδόν σε όλα τα benchmarks πιο γρήγορος, τελικά τι γίνεται ας μου εξηγήσει κάποιος...

αααα και σε τι ακριβώς χρησιμεύουν οι πολλοί cores και τα πολλά threads ??

ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, koula25 είπε

γτ παρότι o amd th2990WX έχει 2πλασια cores και threads, βλέπω στο youtoube ότι o 7980X βγαίνει σχεδόν σε όλα τα benchmarks πιο γρήγορος, τελικά τι γίνεται ας μου εξηγήσει κάποιος...

ευχαριστώ πολύ...

Χρηση;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Χρηση;

θέλω απλά να μάθω της διαφορές, που είναι καλύτερος ο καθένας, και γενικά θέλω να μάθω γτ γίνεται πολύ ντόρος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, koula25 είπε

ευχαριστώ πολύ...

Τα windows δεν υποστηρίζουν σωστά τον επεξεργαστή.

Αν δεις τα reviews σε linux θα κλάψεις για το πόσο μπροστά είναι ο  2990WX .

https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd-linux-2990wx&num=1

H AMD θα προχωρήσει σε ανακοίνωση της διαθεσιμότητας των 2970WX και 2920X τις επόμενες ημέρες και φέρνει μέσω ryzen master αλλαγές για την διαχείριση του chip από τα windows .

Πάντως ο καλύτερος επεξεργαστής στην HDET αυτή την στιγμή είναι ο 2950X .... στα 850€

Τρελό Value for Money και πολύ ισορροπημένος σε σχέση με single , multithread απόδοση, θερμοκρασίες και κατανάλωση .

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Τα windows δεν υποστηρίζουν σωστά τον επεξεργαστή.

Αν δεις τα reviews σε linux θα κλάψεις για το πόσο μπροστά είναι ο  2990WX .

https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd-linux-2990wx&num=1

H AMD θα προχωρήσει σε ανακοίνωση της διαθεσιμότητας των 2970WX και 2920X τις επόμενες ημέρες και φέρνει μέσω ryzen master αλλαγές για την διαχείριση του chip από τα windows .

Πάντως ο καλύτερος επεξεργαστής στην HDET αυτή την στιγμή είναι ο 2950X .... στα 850€

Τρελό Value for Money και πολύ ισορροπημένος σε σχέση με single , multithread απόδοση, θερμοκρασίες και κατανάλωση .

δλδ ο 2970 δεν κάνει για windows.. και θα βγάλει κάποιο update ας το πούμε ετσι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, koula25 είπε

δλδ ο 2970 δεν κάνει για windows.. και θα βγάλει κάποιο update ας το πούμε ετσι..

Δεν είναι πως δεν κάνει. Απλά ο τρόπος διαχείρισης δεν είναι ο καλύτερος δυνατός από την M$ στα windows 10 για αυτό το chip.

Τα windows έχουν ένα θέμα στον διαμοιρασμό των εργασιών μεταξύ των Core στην διάταξη NUMA των 2990WX και 2970WX που παίζουν με αυτή την σχεδίαση.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Δεν είναι πως δεν κάνει. Απλά ο τρόπος διαχείρισης δεν είναι ο καλύτερος δυνατός από την M$ στα windows 10 για αυτό το chip.

Τα windows έχουν ένα θέμα στον διαμοιρασμό των εργασιών μεταξύ των Core στην διάταξη NUMA των 2990WX και 2970WX που παίζουν με αυτή την σχεδίαση.

Και κατι αλλο, σε τι ακριβώς χρησιμεύουν τα cores και τα threads ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koula25 είπε

Και κατι αλλο, σε τι ακριβώς χρησιμεύουν τα cores και τα threads ?

1) Τρέχεις πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. 

2) Τρέχεις ταχύτερα ένα πρόγραμμα ΑΝ αυτό υποστηρίζει mutlithreading, δηλαδή εκμεταλλεύεται την χρήση πολλών πυρήνων.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 22/10/2018 στις 2:00 ΠΜ, aOUaS88 είπε

Aκριβοτερος= κ καλυτερος...Ετσι παει..Παιζει κ το βαρος ρολο ομως. δλδ οσο πιο βαρυ το cpu τοσο το καλυτερο..

Αστειεύεσαι.. 😜😜😜

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...