derr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας, ψάχνω για το κατάλληλο μαξιλάρι κι έχω μπερδευτεί λίγο Αρχικά να πω ότι κοιμάμαι μπρούμυτα ελαφρώς προς το πλάι ( ο χειρότερος τρόπος από ότι διάβασα😁) από ότι είδα για μπρούμυτα χρειάζομαι μαλακό και χαμηλό μαξιλάρι τα ερωτήματα είναι: 1) να είναι πουπουλένιο ή memory foam?2)να είναι ανατομικό ή όχι? Όποιος ξέρει τον ευχαριστώ
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) .............................. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από papoys1
lek88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάρε ένα καλό memory foam . Συνηθως αυτά είναι λίγο χοντρά. Κοίταξε να είναι με φερμουάρ αν θες. Από αυτά δηλαδή που να μπορείς να αφαιρέσεις υλικό από μεσα και να το φέρεις στα μέτρα σου. Υπάρχουν δύο ειδών memory foam. Αυτά που ειναι όλο ένα κομμάτι και αυτά που μπορείς να αφαιρείς και να προσθέτεις υλικό για να το φέρνεις στα μέτρα σου. Ειχα πάρει ένα τέτοιο από ένα κατάστημα jysk που τα είχε προσφορά και μου βγήκε πολύ καλό! 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Όχι με πούπουλα και φτερά.Καλύτερα βαμβάκι (σόρυ για το οφ τοπικ) Αυτός ακόμα γυρίζει στην Αθήνα και κράζει με τα φτερά. Χθες τον είδα στην Ερμού. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από lek88 1
achilles_g_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Memory foam 12 cm ύψος (ένα κομμάτι). Πλάι 16 cm
derr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 οποτε παω για memory foam ανατομικο αξιζει ή δε χρειαζεται?
Stamer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Επειδή είμαι λίγο στην φάση σου, αυτό που πραγματικά με κρατάει αρκετά ικανοποιημένο, είναι το παρακάτω http://www.mediastrom.com/el/proionta/axesouar-ypnou/maxilaria-ypnou/maxilaria-latex/essentials-armony-plus_86879/ Με τα memory foam δεν τα πάω καθόλου καλά! Είναι τι βολεύει τον καθένα, ίσως να τα δοκίμαζες και να καταλάβεις. 1
WebDevGr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Για latex μαξιλάρια ρίξτε μια ματιά σε αυτά του παρακάτω link. Έχω το 14αρι και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Κοίταζα κι εγώ αυτά της Media αλλά τσιμπάνε λίγο οι τιμές. Αν δε κάνω λάθως τα latex ξεκινάνε από 65€ ενώ το παρακάτω το πήρα 45€ από Candia http://pillowmaker.gr/14-latex
achilles_g_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Stamer είπε Επειδή είμαι λίγο στην φάση σου, αυτό που πραγματικά με κρατάει αρκετά ικανοποιημένο, είναι το παρακάτω http://www.mediastrom.com/el/proionta/axesouar-ypnou/maxilaria-ypnou/maxilaria-latex/essentials-armony-plus_86879/ Με τα memory foam δεν τα πάω καθόλου καλά! Είναι τι βολεύει τον καθένα, ίσως να τα δοκίμαζες και να καταλάβεις. Αυτό έχω κι εγώ. Τελικά όταν κοιμάμαι ψάχνω στον ύπνο μου το memory foam.
derr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 μαλλον θα παω για memory foam να το δοκιμασω για το ανατομικο ή οχι υπαρχει υπαρχει καποια αποψη? βοηθαει μονο αν κοιμασαι ανασκελα ή σε ολες τις στασεις υπνου?
WebDevGr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Είχα 3 ανατομικά. 1 latex & 2 memory foam. Κατέληξαν και τα 3 σε κάποιο ράφι της ντουλάπας. Νομίζω το κλασικό σχήμα είναι το καλύτερο. Ειδικά τα memory είναι υπερβολικά ζεστά και καταντάνε ανυπόφορα το καλοκαίρι στην Κρήτη. Κάποιες εταιρείες έχουν βγάλει memory foam με μια στρώση gel για να τα κάνουν πιο δροσερά 1
duende Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 2:20 ΜΜ, Stamer είπε Επειδή είμαι λίγο στην φάση σου, αυτό που πραγματικά με κρατάει αρκετά ικανοποιημένο, είναι το παρακάτω http://www.mediastrom.com/el/proionta/axesouar-ypnou/maxilaria-ypnou/maxilaria-latex/essentials-armony-plus_86879/ Με τα memory foam δεν τα πάω καθόλου καλά! Είναι τι βολεύει τον καθένα, ίσως να τα δοκίμαζες και να καταλάβεις. εχω ριξει επικους υπνους με αυτο, πολυ καλη αγορα 1
icsd08063 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μετά από ένα+ χρόνο με το Essentials Aloe Standard, σε οτιδήποτε άλλο τυχαίνει να κοιμάμαι μου φαίνεται απλά κακό. Σε συνδιασμό με το στρώμα που πήρα τότε, μπορώ πω ότι ήταν μία από τις καλύτερες επενδύσεις για την υγεία μου. Ταπεινή μου γνώμη: Πήγαινε ξεκούραστος σε ένα κατάστημα και ξάπλωσε πάνω σε διάφορα μαξιλάρια για αρκετή ώρα και όχι για 1-2 λεπτά. Μόνο έτσι θα καταλάβεις αν σε βολεύει ή όχι.
9-11 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, icsd08063 είπε Μετά από ένα+ χρόνο με το Essentials Aloe Standard, σε οτιδήποτε άλλο τυχαίνει να κοιμάμαι μου φαίνεται απλά κακό. Σε συνδιασμό με το στρώμα που πήρα τότε, μπορώ πω ότι ήταν μία από τις καλύτερες επενδύσεις για την υγεία μου. Ταπεινή μου γνώμη: Πήγαινε ξεκούραστος σε ένα κατάστημα και ξάπλωσε πάνω σε διάφορα μαξιλάρια για αρκετή ώρα και όχι για 1-2 λεπτά. Μόνο έτσι θα καταλάβεις αν σε βολεύει ή όχι. Έχω κι εγώ ένα απ’ τα μαξιλάρια της Media Strom με αλόη (δεν θυμάμαι αν είναι το “Standard” ή κάποιο άλλο μοντέλο και βαριέμαι να το κοιτάξω τώρα). Μου πήρε κάποιο διάστημα να το συνηθίσω, περισσότερο από βδομάδα, ίσως και παραπάνω. Μεγάλη αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο («της σειράς»), όχι μόνο λόγω των μεγαλύτερων διαστάσεων αλλά και της οσμής. Τις πρώτες μέρες μάλιστα ήταν τόσο έντονη -παρότι έβαζα διπλή μαξιλαροθήκη- που δάκρυζα! Η αίσθηση βέβαια είναι πέρα για πέρα αναζωογονητική, δεν το συζητάμε. Να συμπληρώσω επίσης, πως το εν λόγω μοντέλο δεν ενδείκνυται για τους θερμούς μήνες. Η περίοδος χρήσης για μια περιοχή π.χ. σαν την Αθήνα, είναι από μέσα Σεπτεμβρίου έως μέσα Μαΐου. Εκτός φυσικά και αν έχετε το A/C να δουλεύει μονίμως...
medicahellas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/10/2018 στις 1:16 ΜΜ, derr είπε οποτε παω για memory foam ανατομικο αξιζει ή δε χρειαζεται? Με βάση την εμπειρία μου θα σου πρότεινα memory foam ανατομικό είτε έχεις πρόβλημα είτε όχι. Αφού έχουν πολύ καλή στήριξη του αυχένα ειδικά αν κοιμάσαι στο πλάι. Το πάχος του μαξιλαριού θα το κρίνεις εσύ με βάση αυτό που σε βολεύει αφού βγαίνουν σε λεπτά και πιο παχιά. 1
[email protected] Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 υπάρχουν κάποια μαξιλάρια memory με καμπυλη που ειναι σαν αφρολεξ μεσα ..ξέρει κανεις αν η ελαστική βισκόζη είναι το ίδιο με την ελαστική πολυουρεθάνη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις