Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να φτιάξω ένα gaming pc με 700 άντε 750€ και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Μιλάμε καθαρά για hardware, λειτουργικό και περιφερειακά τα έχω ήδη. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι;

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.

Καλησπέρα, αν μπορείς απάντα στα παρακάτω

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε (ή ποια παιχνίδια):

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά 

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε (ή ποια παιχνίδια😞 Διάφορα π.χ. PUBG ή Assassin's Creed Odyssey (δεν έχω φυσικά την απαίτηση με τέτοιο budget να τα τρέχω σε ultra high)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Όχι, έχω την Samsung T22D390 και δεν σκέφτομαι να αγοράσω κάποια άλλη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από μένα. 

Επεξ/σία από Stef Papa
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stef Papa είπε

Άν μπορείς (όπως γράφεις αρχικά) να ανέβεις στα 750€ - τότε πας στα παρακάτω κομμάτια, αξίζει.

Κουτί από you.gr & όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του πύργου από overshop.gr.

Σύνολο 750€

overshop.jpg

youuu.jpg

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Stef Papa είπε

Φυσικά 

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε (ή ποια παιχνίδια😞 Διάφορα π.χ. PUBG ή Assassin's Creed Odyssey (δεν έχω φυσικά την απαίτηση με τέτοιο budget να τα τρέχω σε ultra high)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Όχι, έχω την Samsung T22D390 και δεν σκέφτομαι να αγοράσω κάποια άλλη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από μένα. 

Θα ασχοληθείς με OC ? 

18 ώρες πριν, jeandoumpier είπε

Άν μπορείς (όπως γράφεις αρχικά) να ανέβεις στα 750€ - τότε πας στα παρακάτω κομμάτια, αξίζει.

Κουτί από you.gr & όλα τα υπόλοιπα κομμάτια του πύργου από overshop.gr.

Σύνολο 750€

overshop.jpg

youuu.jpg

Όχι overshop .... μιλάμε για το EBW (Easy buy world) .... 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Όχι overshop .... μιλάμε για το EBW (Easy buy world) .... 

😋   Το γνωρίζω, αλλά τί δεν βελτιώθηκε η κατάσταση; Γιατί διαβάζω αρκετά καλά σχόλια πια (ως overshop).

Εναλλακτικά ας δει τα παρακάτω από hellasphone.gr & priveshop.gr . Το κουτί παραμένει το ίδιο από you.gr -> https://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/koutia/kouti-aerocool-aero-500-black-window

Εκεί στα 750 το σύνολο περίπου επίσης.

hellasphone.jpg

priveeeeee.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jeandoumpier είπε

😋   Το γνωρίζω, αλλά τί δεν βελτιώθηκε η κατάσταση; Γιατί διαβάζω αρκετά καλά σχόλια πια (ως overshop).

Η αλήθεια είναι ότι απο εδώ: https://www.skroutz.gr/m/4835/OverShop#shop-reviews φαίνεται να έχει αλλάξει η φήμη του μαγαζιού... 

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ.

Με OC όχι δε θα ασχοληθώ. Ευχαριστώ πολύ με βοηθήσατε αφάνταστα. 2 πράγματα να ρωτήσω ακόμα:

1) Το τροφοδοτικό αρκεί για αυτό το σύστημα;

2) Σκέφτομαι να μην πάρω τον SSD και ανταυτού να δώσω αυτά τα λεφτά για να πάρω κάτι καλύτερο π.χ. καλύτερη κάρτα γραφικών, έχετε να μου προτείνετε κάτι; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stef Papa είπε

1) Το τροφοδοτικό αρκεί με τα τσαρούχια.

2) Κακώς το σκέφτεσαι, εννοείται θα πας με τον ssd για να περάσεις σε αυτόν λειτουργικό-προγράμματα ίσως και 1-2 παιχνίδια. Και ο hdd ως δεύτερος για τα υπόλοιπα. Δεν έχει κανένα νόημα να μην βάλεις ssd, το αντίθετο - θα έχεις ένα αρκετά πιο αργό σύστημα αν δεν μπει αυτός ως πρωτεύον δίσκος.

Η 1060 των 6gb άλλωστε είναι η καταλληλότερη κάρτα για 1080p/60hz. Οι επιλογές αρμόζουν μεταξύ τους, και είναι ποιοτικές και απολύτως ισορροπημένες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stef Papa είπε

Με OC όχι δε θα ασχοληθώ. Ευχαριστώ πολύ με βοηθήσατε αφάνταστα. 2 πράγματα να ρωτήσω ακόμα:

1) Το τροφοδοτικό αρκεί για αυτό το σύστημα;

2) Σκέφτομαι να μην πάρω τον SSD και ανταυτού να δώσω αυτά τα λεφτά για να πάρω κάτι καλύτερο π.χ. καλύτερη κάρτα γραφικών, έχετε να μου προτείνετε κάτι; 

SSD οπωσδήποτε να σου ανοιγει το PC σε δευτερα... δε θες ; Και το λειτουργικο να ειναι σφαιρατο ; 

Και στον HHD βαζεις Multimedia και games. 

Και εγω ηθελα να αποφυγω τον SSD αλλα μολις ειδα τη διαφορα απο το παλιο μου pc επαθα σοκ. Μη το παραλειψεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...