Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μν ανοιγω καινουργιο θεμα ας ρωτησω εδω.Πριν κατι μερες εριξε κατι κεραυνους κ μου εκαψε την τηλεοραση που ηταν στο ιδιο πολυμπριζο με το PS3,router και τηλεφωνο.Ολα τ αλλα δουλευουν κανονικα μονο που το PS3 δν βγαζει σημα στη τηλεοραση.Τι να φταιει?Λετε να καηκε η θυρα hdmi και αν αλλαζει?κοστος?Επισης να σας πω οτι κ το καλωδιο χαλασε.το PS3 δουλευει κανονικα.

Δημοσ.
Στις 22/10/2018 στις 8:56 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Γιατι μπορει να γινει ζημια και να μη βγαζει εικονα το hdmi.Στο xbox 360 ηταν συχνο φαινομενο. να χαλαει το hdmi επειδη τραβηξες το hdmi καλωδιο με την κονσολα σε λειτουργια.

Στις 22/10/2018 στις 9:02 ΜΜ, mikele13- είπε

Καίγεται η θύρα hdmi και ισχύει για όλες τις ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές

Στις 24/10/2018 στις 7:10 ΜΜ, mikele13- είπε

Ισχύει φίλε μου,μην επιμένεις!!!

Μπορείς να συνδέσεις αυτά που θέλεις με κλειστές συσκευές.

Δεν είπαμε ότι με την πρώτη φορά θα σου καεί, αλλά αν τό κάνεις συχνά, κάποια στιγμή θα σε βρει το μαύρο σκοτάδι...

Στις 25/10/2018 στις 12:39 ΠΜ, postfire είπε

ισχυει κανονικα φιλε

οι συσκευες πρεπει να ειναι σβιστες οταν βαζουμε-βγαζουμε hdmi

Γνωρίζετε ότι το HDMI είναι επισήμως hot plugged?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 17/12/2018 στις 1:34 ΠΜ, MaNePi είπε

Για να μν ανοιγω καινουργιο θεμα ας ρωτησω εδω.Πριν κατι μερες εριξε κατι κεραυνους κ μου εκαψε την τηλεοραση που ηταν στο ιδιο πολυμπριζο με το PS3,router και τηλεφωνο.Ολα τ αλλα δουλευουν κανονικα μονο που το PS3 δν βγαζει σημα στη τηλεοραση.Τι να φταιει?Λετε να καηκε η θυρα hdmi και αν αλλαζει?κοστος?Επισης να σας πω οτι κ το καλωδιο χαλασε.το PS3 δουλευει κανονικα.

Στις 17/12/2018 στις 11:08 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Ουτε με το απλο καλωδιο Composite δεν εχεις εικονα?

Τώρα που βρήκα χρόνο δοκίμασα το PS3 με το Cοmposite και έχω κανονικά εικόνα. Άρα να υποθέσω πως κάηκε η θύρα HDMI?Μπορώ να την αλλάξω μόνος μου?Γιατί από μια σχετική έρευνα που έκανα ζητάν 40 ευρό κ πάνω.

Δημοσ.

Τωρα που εχεις εικονα δοκιμασε να κανεις Reset video settings.

Φοβαμαι οτι εχει καψει το κυκλωμα που στελνει εικονα στη θυρα hdmi.Δεν ειναι ζημια δηλαδη της θυρας hdmi.Nα το αλλαξεις μονος πολυ δυσκολο.Πρεπει να ξερεις απο κολλησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/2/2019 στις 9:08 ΜΜ, MaNePi είπε

Τώρα που βρήκα χρόνο δοκίμασα το PS3 με το Cοmposite και έχω κανονικά εικόνα. Άρα να υποθέσω πως κάηκε η θύρα HDMI?Μπορώ να την αλλάξω μόνος μου?Γιατί από μια σχετική έρευνα που έκανα ζητάν 40 ευρό κ πάνω.

αν εισαι σιγουρος οτι η θυρα hdmi ειναι οκ(στραβωμενα ή ξεκολημενα πινς) τοτε φταιει το ic chip 

σαν αγορα ειναι φτηνο αλλα θελει να ξερεις να το αλλαξεις 

θελει ξεκολήμα και κολλημα το καινουριο

https://www.aliexpress.com/item/Original-HDMI-IC-Chip-MN864709-MN8647091-Replacement-for-Playstation-3-for-PS3/32820474178.html

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.

Αν και πέρασε καιρός, @Villio1991 δεν ξέρω αν έχεις το slim και αν σε ενδιαφέρει ακόμα, ή για κάποιον άλλον που μπορεί να έχει το ίδιο θέμα, δοκίμασε να πιέσεις δυνατά το πλαστικό κομμάτι πάνω από τον ανεμιστήρα και δες αν λειτουργεί.

Αν ναι προσπάθησε να το σφηνώσεις με κάτι από την αριστερή πλευρά και από πάνω. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/2/2019 στις 10:59 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Τωρα που εχεις εικονα δοκιμασε να κανεις Reset video settings.

Φοβαμαι οτι εχει καψει το κυκλωμα που στελνει εικονα στη θυρα hdmi.Δεν ειναι ζημια δηλαδη της θυρας hdmi.Nα το αλλαξεις μονος πολυ δυσκολο.Πρεπει να ξερεις απο κολλησεις.

Με πηγαίνει πάλι πίσω στο σήμα του composite.Αυτό σημαίνει ότι έχει κάψει το κύκλωμα?Και αν ναι γνωρίζεις κόστος και αν αξίζει?

Επεξ/σία από MaNePi
Δημοσ.

Σεναρια κανουμε.Τα συμπτωματα δειχνουν οτι εχει καψει κατι γιαυτο δεν εχεις εικονα στο hdmi.Το κοστος δεν το γνωριζω και δεν ξερω αν μπορει να επισκευαστει.Πρεπει να δει την κονσολα καποιος που ασχολειται με τετοιου ειδους επισκευες και να σου πει κοστος.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...