jimmy213 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ίσως ήταν λάθος που το έβαλα μετά το «ναι». Το « Στην απέξω, ό,τι και να έβαζες, θα έφευγε λογικά.» είναι απλώς ένα έξτρα/περιττό σχόλιο. Οπότε κρατάς ότι μπαίνουν από τη μέσα πλευρά του τζαμιού 😀 1
Doubt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι η εξω μαζευει πολυ υγρασια που επηρεαζει και το μεσα. Δουλευουν αλλα θελει να ειναι συνεχεια σε λειτουργια γιατι ξαναθολωνει με ενα μονο περασμα. Δεν καταλαβα...Με ποιο τροπο ? Για την "έξω" πλευρά βάλε κάποιο πρόσθετο στο νερό των καθαριστήρων. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Π.χ. 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προχθες που ειχε υγρασια από μεσα το τζαμι ηταν παντακαθαρο αλλα από εξω "μουσκεμα" Επειδή οι υαλοκαθαριστητες δεν κανουν δουλεια γιατι πρεπει να είναι ανοιχτοι συνεχεια μεχρι να φυγει η εξωτερικη υγρασια πηρα ένα πανακι με μικροινες το περασα μια φορα και...τελος . Το εχω μεσα στο αμαξι για επομενη φορα . Χθες και σημερα ηταν στεγνο το παρπριζ. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1 1
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Στις 21/10/2018 στις 6:05 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Εγω δεν καταλαβα ή εσυ καπου εγραψες λαθος ? Μάλλον είπε να τρολάρει και το πήγε στο πονηρό αυτός Γιάννη. 1
dollyyy19 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Στις Sunday, October 21, 2018 στις 4:35 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Οχι η εξω μαζευει πολυ υγρασια που επηρεαζει και το μεσα. Δουλευουν αλλα θελει να ειναι συνεχεια σε λειτουργια γιατι ξαναθολωνει με ενα μονο περασμα. Δεν καταλαβα...Με ποιο τροπο ? Η υγρασια εξω,επηρεαζει το μεσα,αν εχει θεμα το παρμπριζ και η κολλα του,αλλιως ,δεν επηρεαζει. Στις Sunday, October 21, 2018 στις 4:35 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Οχι η εξω μαζευει πολυ υγρασια που επηρεαζει και το μεσα. Δουλευουν αλλα θελει να ειναι συνεχεια σε λειτουργια γιατι ξαναθολωνει με ενα μονο περασμα. Δεν καταλαβα...Με ποιο τροπο ? Η υγρασια εξω,επηρεαζει το μεσα,αν εχει θεμα το παρμπριζ και η κολλα του,αλλιως ,δεν επηρεαζει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 23 ώρες πριν, dollyyy19 είπε Η υγρασια εξω,επηρεαζει το μεσα,αν εχει θεμα το παρμπριζ και η κολλα του,αλλιως ,δεν επηρεαζει. Η υγρασια εξω,επηρεαζει το μεσα,αν εχει θεμα το παρμπριζ και η κολλα του,αλλιως ,δεν επηρεαζει. Εγραψα την Παρασκευη ότι : Προχθες που ειχε υγρασια από μεσα το τζαμι ηταν παντακαθαρο αλλα από εξω "μουσκεμα" Αρα δεν τίθεται θεμα προβλήματος στο παρπριζ . Και σημερα με ένα απλο σκούπισμα εξωτερικα καθαρισε χωρις να χρειαζεται υαλοκαθαρηστηρες.
dollyyy19 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 εκανες θεμα ,μια κατασταση που συμβαινει καθε πρωι σε πολλες περιοχες της χωρας,και που με ενα κλικ των υαλοκαθαριστηρων γινεται τζαμι το τζαμι.τι δουλεια εχει το κλιματιστικο για ξεθολωμα του παρμπριζ απο εξω?και σημερα ανακαλυψες οτι με ενα σκουπισμα εξωτερικα καθαρισε χωρις να χρειαζονται υαλοκαθαριστηρες?θα γινω κακος αλλα δεν γινεται αλλιως με αυτα που διαβαζω,το αφεντικο σου ξερει οτι δουλευεις για αυτον?
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε εκανες θεμα ,μια κατασταση που συμβαινει καθε πρωι σε πολλες περιοχες της χωρας,και που με ενα κλικ των υαλοκαθαριστηρων γινεται τζαμι το τζαμι.τι δουλεια εχει το κλιματιστικο για ξεθολωμα του παρμπριζ απο εξω?και σημερα ανακαλυψες οτι με ενα σκουπισμα εξωτερικα καθαρισε χωρις να χρειαζονται υαλοκαθαριστηρες?θα γινω κακος αλλα δεν γινεται αλλιως με αυτα που διαβαζω,το αφεντικο σου ξερει οτι δουλευεις για αυτον? Ναι μια χαρα το ξερει ..Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι με τους υαλοκαθαρηστηρες στεγνωνει για ελαχιστα δευετρολοπτα και ξαναθολωνει ενω με το πανακι οχι ?Για να σε προλαβω οι υαλοκαθαρηστηρες ειναι καινουργιοι . 1
Lakou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Φίλε μου εγώ δουλεύω σε υψόμετρο δίπλα από λίμνη όπως φαντάζεσαι αρκετή υγρασία και αρκετό ψύχος επειδή η αποστάσεις που μετακινούμαστε είναι μικρές και δεν προλαβαίνει καν να ζεσταθεί το αυτοκίνητο παρουσιάζεται το φαινόμενο να μην καθαρίζουν οι υαλοκαθαριστήρες όσο και να περνάνε αφήνουν πίσω ένα πράγμα που αμέσως θολώνει η λύση που χρησιμοποιούμε είναι πατάτα σε καθαρό παρμπρίζ εννοω ( για αποφύγη παρεξηγήσεων) κόβεις πατάτα και την τρίβεις, και οινόπνευμα στο δοχείο των υαλοκαθαριστήρων ... 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Lakou είπε Φίλε μου εγώ δουλεύω σε υψόμετρο δίπλα από λίμνη όπως φαντάζεσαι αρκετή υγρασία και αρκετό ψύχος επειδή η αποστάσεις που μετακινούμαστε είναι μικρές και δεν προλαβαίνει καν να ζεσταθεί το αυτοκίνητο παρουσιάζεται το φαινόμενο να μην καθαρίζουν οι υαλοκαθαριστήρες όσο και να περνάνε αφήνουν πίσω ένα πράγμα που αμέσως θολώνει η λύση που χρησιμοποιούμε είναι πατάτα σε καθαρό παρμπρίζ εννοω ( για αποφύγη παρεξηγήσεων) κόβεις πατάτα και την τρίβεις, και οινόπνευμα στο δοχείο των υαλοκαθαριστήρων ... Σε ευχαριστω.Πατατα καθαρισμενη ? Οινοπνευμα καθαρο ? Ποσο κραταει αυτη η ...επεμβαση ?
papoys1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε όλη την Αττική αλλά ειδικά εμείς στα Βορειοανατολικά προάστεια και περισσότερο στα Μεσόγεια που μένω εγώ αυτές τις μέρες που έχει Νοτιά όντως έχουμε πρόβλημα με την υγρασία. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.Όσοι κινούμαστε πολύ πρωί που ακόμη δεν έχει ανέβει που λέμε η υγρασία καλό καθάρισμα (εγώ με ένα σιλικόνης κάνω γύρω γύρω) και λίγο προσοχή στα πρώτα χιλιόμετρα.Υπομονή μέχρι να γυρίσει Βοριάς οπότε θα στρώσουν τα πράγματα. Πάντως ορισμένα πρωινά όπως έχει πει και ο Γιάννης στην κυριολεξία τρέχει νερό από όλα τα τζάμια και δε βλέπεις τίποτε έξω αν δεν καθαρίσεις πρώτα τα τζάμια γύρω-γύρω. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από papoys1 2
Lakou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε ευχαριστω.Πατατα καθαρισμενη ? Οινοπνευμα καθαρο ? Ποσο κραταει αυτη η ...επεμβαση ? Εδώ το έχουμε παράδοση μια φορά την εβδομάδα η πατάτα και το οινόπνευμα ένα μπουκάλι σε ένα γέμισμα... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Lakou είπε Εδώ το έχουμε παράδοση μια φορά την εβδομάδα η πατάτα και το οινόπνευμα ένα μπουκάλι σε ένα γέμισμα... Καθαρισμενη πατατα ? Καθαρο οινοπνευμα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα