Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα που τα πολυ πρωινα 05:30-06:00 εχει καποιες μερες υγρασια αλλα καποιες οχι , κατι που θα γινει μονιμο σε λιγες μερες ,το παρπριζ ειναι γεματο υγρασια και θελει 3-4 λεπτα να καθαρισει με το κλιματιστικο κατι που απο οτι ξερω (προθερμανση κινητηρα) κανει κακο στο αμαξι .

Υπαρχει καποιο σπρευ ή κατι αλλο να προστατευει απο την υγρασια το παρπριζ εξωτερικα ?

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω πως η λυση ειναι ενα αντιθαμβωτικο τζαμιων. Υπαρχουν φθηνα που αφηνουν λαδιλα πανω στα τζαμια αλλα και πιο ακριβα που ειναι καλυτερα. Εχω δοκιμασει το rain-x antifog σε καθρευτες μπανιου και οντως δεν θαμπωνουν. Δεν εχει αφησει σημαδια αλλα δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει στο παρ μπριζ ως προς την ορατοτητα..  Μια αλλη λυση που εκανα στα γυαλια μυωπιας μου στο στρατο.. Μια σταγονα fairy και μετα πολυ καλο σκουπισμα στους φακους.. γιατι να μη δουλευει και στο τζαμι του αυτοκινητου?

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, nick#18 είπε

Νομιζω πως η λυση ειναι ενα αντιθαμβωτικο τζαμιων. Υπαρχουν φθηνα που αφηνουν λαδιλα πανω στα τζαμια αλλα και πιο ακριβα που ειναι καλυτερα. Εχω δοκιμασει το rain-x antifog σε καθρευτες μπανιου και οντως δεν θαμπωνουν. Δεν εχει αφησει σημαδια αλλα δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει στο παρ μπριζ ως προς την ορατοτητα..  Μια αλλη λυση που εκανα στα γυαλια μυωπιας μου στο στρατο.. Μια σταγονα fairy και μετα πολυ καλο σκουπισμα στους φακους.. γιατι να μη δουλευει και στο τζαμι του αυτοκινητου?

Σε ευχαριστω.Υπαρχουν για τα εξωτερικα μερη του παρπριζ ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τωρα που τα πολυ πρωινα 05:30-06:00 εχει καποιες μερες υγρασια αλλα καποιες οχι , κατι που θα γινει μονιμο σε λιγες μερες ,το παρπριζ ειναι γεματο υγρασια και θελει 3-4 λεπτα να καθαρισει με το κλιματιστικο κατι που απο οτι ξερω (προθερμανση κινητηρα) κανει κακο στο αμαξι .

Υπαρχει καποιο σπρευ ή κατι αλλο να προστατευει απο την υγρασια το παρπριζ εξωτερικα ?

Γιάννη ..........

Το καλίτερο και πρακτικότερο.Εγώ τέτοιο έχω γιατί ο Γέρακας είναι ο Παράδεισος της υγρασίας.:P

Αν δε θέλεις τόσο μεγάλο έχει και μικρότερο τσέπης που το βάζεις στη θήκη  της πόρτας να το έχεις πρόχειρο.Έχω από τα δύο το μεγάλο στο πορτ μπαγκάζ το μικρό στην πόρτα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Γιάννη ..........

Το καλίτερο και πρακτικότερο.Εγώ τέτοιο έχω γιατί ο Γέρακας είναι ο Παράδεισος της υγρασίας.:P

Αν δε θέλεις τόσο μεγάλο έχει και μικρότερο τσέπης που το βάζεις στη θήκη  της πόρτας να το έχεις πρόχειρο.Έχω από τα δύο το μεγάλο στο πορτ μπαγκάζ το μικρό στην πόρτα.

Εχω τετοια για τον παγο ...papous1 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχω τετοια για τον παγο ...papous1 

Α μιλάς για τη μέσα μεριά εσύ Γιάννη.Εκεί πετσετούλα και καθάρισες.:lol:

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν καταλαβα.Υγρασια απο εξω.Δεν δουλευουν οι υαλοκαθαριστηρες.:D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Α μιλάς για τη μέσα μεριά εσύ Γιάννη.Εκεί πετσετούλα και καθάρισες.:lol:

Οχι η εξω μαζευει πολυ υγρασια  που επηρεαζει και το μεσα.

1 ώρα πριν, toyo73 είπε

Δεν καταλαβα.Υγρασια απο εξω.Δεν δουλευουν οι υαλοκαθαριστηρες.:D

Δουλευουν αλλα θελει να ειναι συνεχεια σε λειτουργια γιατι ξαναθολωνει με ενα μονο περασμα.

58 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Αφρός ξυρίσματος και είσαι κομπλε

Δεν καταλαβα...Με ποιο τροπο ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Ναι. Στην απέξω, ό,τι και να έβαζες, θα έφευγε λογικά.

Μόλις τώρα, jimmy213 είπε

Ναι, όλα από μέσα.

Εγω δεν καταλαβα ή εσυ καπου εγραψες λαθος ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...