Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Τωρα που τα πολυ πρωινα 05:30-06:00 εχει καποιες μερες υγρασια αλλα καποιες οχι , κατι που θα γινει μονιμο σε λιγες μερες ,το παρπριζ ειναι γεματο υγρασια και θελει 3-4 λεπτα να καθαρισει με το κλιματιστικο κατι που απο οτι ξερω (προθερμανση κινητηρα) κανει κακο στο αμαξι . Υπαρχει καποιο σπρευ ή κατι αλλο να προστατευει απο την υγρασια το παρπριζ εξωτερικα ? 1
nick#18 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Νομιζω πως η λυση ειναι ενα αντιθαμβωτικο τζαμιων. Υπαρχουν φθηνα που αφηνουν λαδιλα πανω στα τζαμια αλλα και πιο ακριβα που ειναι καλυτερα. Εχω δοκιμασει το rain-x antifog σε καθρευτες μπανιου και οντως δεν θαμπωνουν. Δεν εχει αφησει σημαδια αλλα δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει στο παρ μπριζ ως προς την ορατοτητα.. Μια αλλη λυση που εκανα στα γυαλια μυωπιας μου στο στρατο.. Μια σταγονα fairy και μετα πολυ καλο σκουπισμα στους φακους.. γιατι να μη δουλευει και στο τζαμι του αυτοκινητου? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, nick#18 είπε Νομιζω πως η λυση ειναι ενα αντιθαμβωτικο τζαμιων. Υπαρχουν φθηνα που αφηνουν λαδιλα πανω στα τζαμια αλλα και πιο ακριβα που ειναι καλυτερα. Εχω δοκιμασει το rain-x antifog σε καθρευτες μπανιου και οντως δεν θαμπωνουν. Δεν εχει αφησει σημαδια αλλα δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει στο παρ μπριζ ως προς την ορατοτητα.. Μια αλλη λυση που εκανα στα γυαλια μυωπιας μου στο στρατο.. Μια σταγονα fairy και μετα πολυ καλο σκουπισμα στους φακους.. γιατι να μη δουλευει και στο τζαμι του αυτοκινητου? Σε ευχαριστω.Υπαρχουν για τα εξωτερικα μερη του παρπριζ ?
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Τωρα που τα πολυ πρωινα 05:30-06:00 εχει καποιες μερες υγρασια αλλα καποιες οχι , κατι που θα γινει μονιμο σε λιγες μερες ,το παρπριζ ειναι γεματο υγρασια και θελει 3-4 λεπτα να καθαρισει με το κλιματιστικο κατι που απο οτι ξερω (προθερμανση κινητηρα) κανει κακο στο αμαξι . Υπαρχει καποιο σπρευ ή κατι αλλο να προστατευει απο την υγρασια το παρπριζ εξωτερικα ? Γιάννη .......... Το καλίτερο και πρακτικότερο.Εγώ τέτοιο έχω γιατί ο Γέρακας είναι ο Παράδεισος της υγρασίας. Αν δε θέλεις τόσο μεγάλο έχει και μικρότερο τσέπης που το βάζεις στη θήκη της πόρτας να το έχεις πρόχειρο.Έχω από τα δύο το μεγάλο στο πορτ μπαγκάζ το μικρό στην πόρτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Γιάννη .......... Το καλίτερο και πρακτικότερο.Εγώ τέτοιο έχω γιατί ο Γέρακας είναι ο Παράδεισος της υγρασίας. Αν δε θέλεις τόσο μεγάλο έχει και μικρότερο τσέπης που το βάζεις στη θήκη της πόρτας να το έχεις πρόχειρο.Έχω από τα δύο το μεγάλο στο πορτ μπαγκάζ το μικρό στην πόρτα. Εχω τετοια για τον παγο ...papous1
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω τετοια για τον παγο ...papous1 Α μιλάς για τη μέσα μεριά εσύ Γιάννη.Εκεί πετσετούλα και καθάρισες.
toyo73 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Τωρα που τα πολυ πρωινα 05:30-06:00 εχει καποιες μερες υγρασια αλλα καποιες οχι , κατι που θα γινει μονιμο σε λιγες μερες ,το παρπριζ ειναι γεματο υγρασια και θελει 3-4 λεπτα να καθαρισει με το κλιματιστικο κατι που απο οτι ξερω (προθερμανση κινητηρα) κανει κακο στο αμαξι . Υπαρχει καποιο σπρευ ή κατι αλλο να προστατευει απο την υγρασια το παρπριζ εξωτερικα ? Δεν καταλαβα.Υγρασια απο εξω.Δεν δουλευουν οι υαλοκαθαριστηρες.
vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Αφρός ξυρίσματος και είσαι κομπλε 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Α μιλάς για τη μέσα μεριά εσύ Γιάννη.Εκεί πετσετούλα και καθάρισες. Οχι η εξω μαζευει πολυ υγρασια που επηρεαζει και το μεσα. 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Δεν καταλαβα.Υγρασια απο εξω.Δεν δουλευουν οι υαλοκαθαριστηρες. Δουλευουν αλλα θελει να ειναι συνεχεια σε λειτουργια γιατι ξαναθολωνει με ενα μονο περασμα. 58 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Αφρός ξυρίσματος και είσαι κομπλε Δεν καταλαβα...Με ποιο τροπο ?
jimmy213 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Αφρός ξυρίσματος ή οδοντόκρεμα (από προϊόντα σπιτιού). 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ολα αυτα αν καταλαβα καλα εφαρμοζοντε απο την μεσα πλευρα του καθε τζαμιου ?
jimmy213 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ναι. Στην απέξω, ό,τι και να έβαζες, θα έφευγε λογικά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Ναι. Στην απέξω, ό,τι και να έβαζες, θα έφευγε λογικά. Στο πρωτο video απο μεσα δεν εφαρμοζει τα διαφορα ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Ναι. Στην απέξω, ό,τι και να έβαζες, θα έφευγε λογικά. Μόλις τώρα, jimmy213 είπε Ναι, όλα από μέσα. Εγω δεν καταλαβα ή εσυ καπου εγραψες λαθος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα