Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το dsg ειναι αλλη κατηγορια απο απλο αυτοματο..ειναι θεικο..χαιρεσαι να γκαζωνεις

ειχα ττ μκ1 3.2 dsg και μου λειπει μονο το κιβωτιο...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ετοιμασου για τα 690 ευρω τελη όπως εγω!!!Πονανε!!!

Κάτσε βρε να το χαρεί πρώτα λίγο ο άνθρωπος και μετά του υπενθυμίζεις τη λυπητερή😋 Να σε πάρει στο γάμο του να του πεις και του χρόνου! d015.gif:P

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Το dsg ειναι αλλη κατηγορια απο απλο αυτοματο..ειναι θεικο..χαιρεσαι να γκαζωνεις

Το κλάμα αρχίζει όταν απο DirectShiftGear γίνεται Don'tShiftGear  :D

Όταν δουλεύει όμως είναι ωραίο

Δημοσ.

Ευτυχως το σημα το εχω βαλει στην μπαντα απο τωρα !!! Συν καποιες διορθωσεις π θα κανω ας πουμε μια ενυδατωση στα δερματα μεσα αν και ειναι κομπλε... μια μπαταρια γιατι φοραει ακομα την εργοστασιακη του 2007 παρακαλω !!!!!!!! Και ενα γυαλισμα με σφραγιση και κεραμικη ...

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, geomac31 είπε

Ευτυχως το σημα το εχω βαλει στην μπαντα απο τωρα !!! Συν καποιες διορθωσεις π θα κανω ας πουμε μια ενυδατωση στα δερματα μεσα αν και ειναι κομπλε... μια μπαταρια γιατι φοραει ακομα την εργοστασιακη του 2007 παρακαλω !!!!!!!! Και ενα γυαλισμα με σφραγιση και κεραμικη ...

11 χρονια την μπαταρια ?? Στο CRV του 2008 εχω αλλαξει 2 και ετοιμαζομαι για την τριτη στατιστικα.

Δημοσ.

Σε CLK μοντελο 1998, μπαταρία άλλαξα μια φορά το 2010 ή 2011.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Κάτσε βρε να το χαρεί πρώτα λίγο ο άνθρωπος και μετά του υπενθυμίζεις τη λυπητερή😋 Να σε πάρει στο γάμο του να του πεις και του χρόνου! d015.gif:P

Αν το γουσταρει χαλαλι του...το θεμα ειναι αν σου ξεμεινει κανα χρεπι μεγαλουυ κυβισμου και ζοριζεσαι να παρεις αλλο. Ο φιλος εκανε συνειδητη επιλογη και θα τογλεντησει. Καλα χλμ να κανεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

11 χρονια την μπαταρια ?? Στο CRV του 2008 εχω αλλαξει 2 και ετοιμαζομαι για την τριτη στατιστικα.

Ανάλογα τη χρήση είναι. Αν το κινούσε αραιά αλλά με βόλτα μεγάλης διάρκειας ή την συνέδεε στο ρεύμα δεν είναι και τόσο παράξενο να αντέξει.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Ανάλογα τη χρήση είναι. Αν το κινούσε αραιά αλλά με βόλτα μεγάλης διάρκειας ή την συνέδεε στο ρεύμα δεν είναι και τόσο παράξενο να αντέξει.

Εγω κανω καθημερινες μικρες διαδρομες οποτε...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, geomac31 είπε

Κεραμική κάνουμε σε καινούργια φιλαράκο, όχι τόσα λεφτά σε 11 ετών αμάξι! Εκτός κι αν το βάψεις όλο από την αρχή πρώτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...