geomac31 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τα ΤΤ πρωτης γενιας δεν ηταν tsi κλπ αλλα κινητηρα εχουν turbo οχι ατμοσφαιρικο . Ναι ισχυει αυτο π βρηκα εγω ειναι δευτερης γενιας ! 10/2007 1
dpolal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgeγ είπε ειναι σαφες οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν καυλογκαζος (οπως και εσυ αλλωστε) και κατα πασα πιθανοτητα εχει κακομεταχειριστει το αυτοκινητο Κληρονομικό χάρισμα ή εμπιστευτικές πληροφορίες απο μέσα που λένε ;;; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από dpolal
Stamer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Τα κλασσικά ισχύουν φίλε μου... Σκεφτεσαι το κόστος αγοράς για 11(!) χρόνων αυτοκίνητο και μετά τα υπόλοιπα: Τι χρειάζεται? 1. λάστιχα? 2. αναρτήσεις? 3. κάτι άλλο? 4. Μπορώ να το συντηρώ? Τέλη κυκλοφορίας-ασφάλεια κ.λ.π. Κατά τα λοιπά, καλό είναι βέβαια αλλά υπάρχουν και καλύτερα audi νεότερα. Προφανώς προσπαθείς να πάρεις ενα καλό coupe με πολύ χαμηλή τιμή. Δεν είναι ομως έτσι ακριβώς τα πράγματα... 1
geomac31 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Stamer είπε Τα κλασσικά ισχύουν φίλε μου... Σκεφτεσαι το κόστος αγοράς για 11(!) χρόνων αυτοκίνητο και μετά τα υπόλοιπα: Τι χρειάζεται? 1. λάστιχα? 2. αναρτήσεις? 3. κάτι άλλο? 4. Μπορώ να το συντηρώ? Τέλη κυκλοφορίας-ασφάλεια κ.λ.π. Κατά τα λοιπά, καλό είναι βέβαια αλλά υπάρχουν και καλύτερα audi νεότερα. Προφανώς προσπαθείς να πάρεις ενα καλό coupe με πολύ χαμηλή τιμή. Δεν είναι ομως έτσι ακριβώς τα πράγματα... Λαστιχα αλλαγμενα τον ιουλιο φοραει τα continental premium contact 6 καινουρια , ζαντες καινουριες εχει λεει και τις μαμισιες. τελικη αποληξη εξατμισης διπλη αλλαγμενη τον ιουλιο χωρις να πειραχτει το συστημα της. Και οθονη multimedia dynavin n7.αναρτηση δεν γνωριζω.προσωπικα απο audi μονο το tt μαρεσει δηλαδη βλεπεις το αμαξι αυτο και λες ειναι του 2007 η του 2017 εχει πολυ ωραιο και διαχρονικο αμαξωμα οπως το cooper ...τωρα σιγουρα το μεταχειρισμενο ειναι λαχειο τι θα σ βγει εσυ απλα προσπαθεις στα πλαισια του δυνατου να ελεγξεις οσο πιο σχολαστικα μπορεις και σου επιτρεπουν οι γνωσεις σου
georgeγ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, dpolal είπε Κληρονομικό χάρισμα ή εμπιστευτικές πληροφορίες απο μέσα που λένε ;;; απλη λογικη καποιος που αγοραζει αυτοκινητο σπορ με γκαζια,του βαζει εξατμισεις κτλ δεν το εχει αγορασει για να το οδηγησει στις 3.000 στροφες για διαδρομη σπιτι δουλεια οπως η πλειοψηφια ειναι σιγουρο οτι εχει δουλεψει αρκετες φορες στα κοκκινα 1
mad-proffessor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, georgeγ είπε απλη λογικη καποιος που αγοραζει αυτοκινητο σπορ με γκαζια,του βαζει εξατμισεις κτλ δεν το εχει αγορασει για να το οδηγησει στις 3.000 στροφες για διαδρομη σπιτι δουλεια οπως η πλειοψηφια ειναι σιγουρο οτι εχει δουλεψει αρκετες φορες στα κοκκινα Με αυτόματο σαζμάν ρε φίλε; Δεν είναι και τόσο απλή αυτή η συλλογιστική.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, geomac31 είπε Λαστιχα αλλαγμενα τον ιουλιο φοραει τα continental premium contact 6 καινουρια , ζαντες καινουριες εχει λεει και τις μαμισιες. τελικη αποληξη εξατμισης διπλη αλλαγμενη τον ιουλιο χωρις να πειραχτει το συστημα της. Και οθονη multimedia dynavin n7.αναρτηση δεν γνωριζω.προσωπικα απο audi μονο το tt μαρεσει δηλαδη βλεπεις το αμαξι αυτο και λες ειναι του 2007 η του 2017 εχει πολυ ωραιο και διαχρονικο αμαξωμα οπως το cooper ...τωρα σιγουρα το μεταχειρισμενο ειναι λαχειο τι θα σ βγει εσυ απλα προσπαθεις στα πλαισια του δυνατου να ελεγξεις οσο πιο σχολαστικα μπορεις και σου επιτρεπουν οι γνωσεις σου Ο ανθρωπος φαινεται ..μερακλης .Γατι το πουλαει βεβαια ειναι ενα θεμα .Σιγουρα πρεπει να το κοιταξει ενας δικος σου μηχανικος ή πιο καλα στην Καρεντα . Αν και ειμαι κοντος στα 1ης γενιας με δυσκολια μπαινω αλα μετα ειναι ανετη η θεση οδηγησς. Ειναι θεμα γουστου ..Προσωπικα μου αρεσει σαν σουλουπι εχει κατι το σπορ ασχετα οτι δεν θα το επερνα για μενα ...Ειμαι και ...καποιας ηλικια. Κατι βασικο που θα πρεπει να κοιταξεις ειναι αν εχει αλλαχτει ο ιμαντας χρονισμου .Αν δεν ξερεις θελει αμμεσο αλλαγμα και επειδη ειναι δυσκολη σαν δουλεια στης πρωτης γενιας τουαχιστον κοστιζει .
geomac31 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Ο ανθρωπος φαινεται ..μερακλης .Γατι το πουλαει βεβαια ειναι ενα θεμα .Σιγουρα πρεπει να το κοιταξει ενας δικος σου μηχανικος ή πιο καλα στην Καρεντα . Αν και ειμαι κοντος στα 1ης γενιας με δυσκολια μπαινω αλα μετα ειναι ανετη η θεση οδηγησς. Ειναι θεμα γουστου ..Προσωπικα μου αρεσει σαν σουλουπι εχει κατι το σπορ ασχετα οτι δεν θα το επερνα για μενα ...Ειμαι και ...καποιας ηλικια. Κατι βασικο που θα πρεπει να κοιταξεις ειναι αν εχει αλλαχτει ο ιμαντας χρονισμου .Αν δεν ξερεις θελει αμμεσο αλλαγμα και επειδη ειναι δυσκολη σαν δουλεια στης πρωτης γενιας τουαχιστον κοστιζει . Απ οτι ειδα γιαννη πηρε ενα fiat 500 ηθελε οικονομια στο καυσιμο... και μου ειπε ειναι μεγαλος για tt χαχα εγω δηλαδη που ειμαι 38 μικρος ειμαι ...αποτι ειδα εχει κανει το γενικο σερβις στα 100.000 χλμ πηγα και μαζι του για το λιπαντικο σερβις στον φιλλιπαιο και το ειδε και ο δικος μ μηχανικος.. εγω 1 επειδη το εχω οδηγησει δεν ηταν βολικα ! Σε αυτο πολυ ανετα και ειμαι και 1.82 1
NickTG Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 7 hours ago, georgeγ said: προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε τετοιου τυπου αυτοκινητα μεταχειρισμενα ειναι σαφες οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν καυλογκαζος (οπως και εσυ αλλωστε) και κατα πασα πιθανοτητα εχει κακομεταχειριστει το αυτοκινητο Είναι σαφές πως τα περισσότερα από αυτά έχουν αγοραστεί για το σχέδιο και το όνομα και το πάνω μέρος του στροφόμετρου είναι ανεξερεύνητη ζώνη. 1
kajwbtfe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Στις 21/10/2018 στις 1:46 ΜΜ, mad-proffessor είπε Με αυτόματο σαζμάν ρε φίλε; Δεν είναι και τόσο απλή αυτή η συλλογιστική. Για DSG μιλάμε οχι για κάποιο απλό αυτόματο.Το σήμα είναι 690 και δεν παίζει φόρος πολυτελείας.Οι tfsi είναι σκυλιά παντως.Αν το αντέχεις οικονομικά χτυπά το . 1
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Εγώ νομίζω ότι το έχεις αποφασίσει κιόλας, οπότε πάρ'το και καλοτάξιδο Όμορφο αμάξι! 1 1
geomac31 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ νομίζω ότι το έχεις αποφασίσει κιόλας, οπότε πάρ'το και καλοτάξιδο Όμορφο αμάξι! Το εκλεισα σημερα !! Τεταρτη θα το εχω με την αδεια στα χερια μ γιατι το παιρνω μετρητοις πιστευω οτι το dsg ειναι το καλυτερο αυτοματο σασμαν που κυκλοφορει αλλα δεν επικρατησε λογω του μονοπωλειου της vw !! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Ωραίος... αμαξαρα και να έχεις ασφαλή χιλιόμετρα. Περιμένουμε φωτο το τούμπανο
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλοριζικο να ειναι και πολλα καλα και ασφαλη χιλιομετρα.Το αυτοματο κιβωτιο αξιζει !!!!Εχω απ το 2006 που εχω με αυτοματο κιβωτιο αυτοκινητα αλλα Ιαπωνικα. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα