Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Ενδιαφερομαι για αγορα audi tt δευτερης γενιας ...βρηκα ενα διλιτρο στα 200αλογα με αυτοματο κιβωτιο 10/2007 το αμαξι το ελεγξε μηχανικος μ και μ ειπε να το παρω αφου δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα . Μεσα ειναι αψογο οπως και μηχανολογικα .αξιζει η αγορα ; Ποια ειναι η γνωμη σας .το αμαξι εχει κανει 115.000χλμ ολα τα

σερβις εχουν γινει στην αντιπροσωπεια με σφραγιδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Ποσό ; 

Έχεις εικόνα για 2000c.c. για φορολογία , τέλη κτλ ; 

Το αμάξι είναι εξαιρετικό . Το είχα σε cabrio . Καιει πολύ όμως 

Φορολογια δεν πιανει γιατι ειναι 10 ετιας ... το σημα 600 . Αξιοπιστο 1800 δεν βρισκω δυστυχως !!! Δεν τα πουλανε ευκολα .ειχε βαλει ενα ο φιλοσιδης αλλα το ειχε βαλει 17.500!!! Χειροκινητο και με 50.000χλμ .εγω το βρηκα στα 14.000 αλλα ανοιξα την μηχανη παιδια και ηταν σαν να ειχε βγει απο την μανα του. Πεντακαθαρη πολυ καλοσυντηρημενη ... 

Δημοσ.

600 το σήμα δεν και λίγα .

Αν παντως κανείς χιλιόμετρα δεν σου κάνει . Καεί πολύ .

Αν όχι αγόρασε το και καλορίζικο . Επίσης θα το πουλήσεις εύκολα μετά 

• Thanks 1
Δημοσ.

Για πρωτης γενιας που εχουν τα δυο παιδια μου ( το ενα ειναι και quatro) αν και εισαγωγης εχουν κανει αλλα 50.000 με υγραεριο χωρις προβλημα 

1800 κυβικα 180 αλογα 

Καταναλωση εντος πολης 10-11 λιτρα υγραεριο στα 100χλμ.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

οχι διλιτρο προ του 2010.....

Δηλαδη μετα το 10 τι αλλαζει? Φαναζομαι τελη ε?....αν μπορεις δωσε παραδειγμα διοτι αν η διαφορα ειναι 100 ευρω το χρονο και το βρεις 2-3000 ευρω φτηνοτερα τοτε το ξανασκεφτεσαι..για υπολογισε και πες μου εγω ποτε δεν κατφερα να βγαλω συμπεραμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Δηλαδη μετα το 10 τι αλλαζει? Φαναζομαι τελη ε?....αν μπορεις δωσε παραδειγμα διοτι αν η διαφορα ειναι 100 ευρω το χρονο και το βρεις 2-3000 ευρω φτηνοτερα τοτε το ξανασκεφτεσαι..για υπολογισε και πες μου εγω ποτε δεν κατφερα να βγαλω συμπεραμα

Μηπως εχει να κανει με το τουρμπο κινητηρα και καψιμο λαδιου ;

Δημοσ.

Το 2λιτρο δεν νομιζω να ειναι τορμπο και να βγαζεο 200 αλογα...μονο,  οποτε μαλλον ατμοσφαιρικο ειναι. Καλα ολα τα τουρμπο η οχι  γερμανικα καινε αφθονο λαδι. Εδω στην εθνικη και καταλαβαινεις απο τη μποχα αν περασε γερμανικο τουρμπο 10 λεπτα μετα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Το 2λιτρο δεν νομιζω να ειναι τορμπο και να βγαζεο 200 αλογα...μονο,  οποτε μαλλον ατμοσφαιρικο ειναι. Καλα ολα τα τουρμπο η οχι  γερμανικα καινε αφθονο λαδι. Εδω στην εθνικη και καταλαβαινεις απο τη μποχα αν περασε γερμανικο τουρμπο 10 λεπτα μετα

Ειναι tfsi τασσο ανοιξα τον κινητηρα ...δεν ειναι ατμοσφαιρα

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν είμαι του μτχ να δώσεις 14000 για 10ετιας αμαξι 2λιτρο 200 hp είναι πολλά. Βρίσκεις με τα μισά λεφτά golf, Leon, Astra,  Με 20 hp παραπάνω. 

Τώρα να πάρουμε την εκδοχή ότι θες premium. Βάζεις αλλά 200 σήμα το χρόνο και πας σε bmw 325. 

Υ. Γ Την μηχανη με 5 ευρώ την κάνει ο καθένας να μοιάζει καινούργια. Μην κρίνεις μόνο από την εξωτερική εμφάνιση. Τωρα μια γνώμη λέω. Σκέψου πως έχει αυτοματο κιβωτιο 10ετιας.μια ζημιά να πάθεις ξεκινάς από 2χιλιαρο.

• Like 5
Δημοσ.

προσωπικα δεν θα αγοραζα ποτε τετοιου τυπου αυτοκινητα  μεταχειρισμενα

ειναι σαφες οτι ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν καυλογκαζος (οπως και εσυ αλλωστε) και κατα πασα πιθανοτητα εχει κακομεταχειριστει το αυτοκινητο

• Like 3
Δημοσ.

Το αμαξι το ειχε μονιμος αξιωματικος της αεροποριας 55 χρονων  δεν μ εκανε για καυλογκαζος μαλλον για ψειρας  ... 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, geomac31 είπε

Το αμαξι το ειχε μονιμος αξιωματικος της αεροποριας 55 χρονων  δεν μ εκανε για καυλογκαζος μαλλον για ψειρας  ... 

καλα το επαγγελμα καποιου δεν ειναι απαραιτητα ενδεικτικο για την συνολικη συμπεριφορα του http://www.iefimerida.gr/news/452705/enas-apostratos-kai-o-transexoyal-sygkatoikos-toy-eihan-plimmyrisei-me-hasis-ta-notia

:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...