Archilleo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Γεια σας! Εχω ενα λαπτοπ της DELL, το INSPIRON 3552 και το συνηθισμενο σε ολους μας ρουτερ της Κοσμοτε... Μου εχει σπασει τα @@, διοτι, ενω βρισκομαι καπου μεσα στο σπιτι, σε πολυ κοντινη αποσταση απο το ρουτερ. Ολα τα δωματια βρισκονται κοντα σε αυτο. Το εχω καπου στη μεση και δεν "χτυπαει" σε εμποδια, εκτος αν κλεισω τις πορτες... αλλα και παλι το σημα ειναι στο φουλ. Αφου, λοιπον, το σημα ειναι στο φουλ παντου, εχει τυχει να βρισκομαι ουτε στο ενα μετρο μακρια απο το ρουτερ με το λαπτοπ μου σε ασυρματη συνδεση, συμβαινει το εξης: Το κουναω χιλιοστα περα-δωθε, πανω-κατω για να μπει καπου ή να πιασει ταχυτητα στο τορρεντ, για παραδειγμα, ενω το σημα ειναι φουλ, πιο φουλ δεν παει... Το κουναω, ξανα, λιγο, και παλι τα ιδια. Αν το αφησω για ωρα σε εκεινο το σημειο που δεν πιανει ταχυτητα, τοτε βγαζει το "κιτρινο σημαδακι" κατω δεξια στο WIFI. Ειχα ποσταρει παλια ενα θεμα που νομιζα οτι ηταν οι drivers της καρτας δικτυου της DELL, αλλα, τελικα, ειναι προβλημα, μαλλον, του ρουτερ... ή του λαπτοπ... Εσεις θα μου πειτε... Υ.Γ. Τελικα οι οδηγοι της DELL της καρτας δικτυου του λαπτοπ λειτουργουν μια χαρα. Δεν εφταιγαν αυτοι. Λυθηκε, ΄λοιπον, αυτο! :) Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 α.δοκιμη αλλο καναλι. β.δοκιμη με αλλη συσκευη. γ.αλλαγη του Channel bandwidth απο 40 σε 20 ή το αναποδο. On 21/10/2018 at 02:36, Archilleo said: Γεια σας! Εχω ενα λαπτοπ της DELL, το INSPIRON 3552 και το συνηθισμενο σε ολους μας ρουτερ της Κοσμοτε... Μου εχει σπασει τα @@, διοτι, ενω βρισκομαι καπου μεσα στο σπιτι, σε πολυ κοντινη αποσταση απο το ρουτερ. Ολα τα δωματια βρισκονται κοντα σε αυτο. Το εχω καπου στη μεση και δεν "χτυπαει" σε εμποδια, εκτος αν κλεισω τις πορτες... αλλα και παλι το σημα ειναι στο φουλ. Αφου, λοιπον, το σημα ειναι στο φουλ παντου, εχει τυχει να βρισκομαι ουτε στο ενα μετρο μακρια απο το ρουτερ με το λαπτοπ μου σε ασυρματη συνδεση, συμβαινει το εξης: Το κουναω χιλιοστα περα-δωθε, πανω-κατω για να μπει καπου ή να πιασει ταχυτητα στο τορρεντ, για παραδειγμα, ενω το σημα ειναι φουλ, πιο φουλ δεν παει... Το κουναω, ξανα, λιγο, και παλι τα ιδια. Αν το αφησω για ωρα σε εκεινο το σημειο που δεν πιανει ταχυτητα, τοτε βγαζει το "κιτρινο σημαδακι" κατω δεξια στο WIFI. Ειχα ποσταρει παλια ενα θεμα που νομιζα οτι ηταν οι drivers της καρτας δικτυου της DELL, αλλα, τελικα, ειναι προβλημα, μαλλον, του ρουτερ... ή του λαπτοπ... Εσεις θα μου πειτε... Υ.Γ. Τελικα οι οδηγοι της DELL της καρτας δικτυου του λαπτοπ λειτουργουν μια χαρα. Δεν εφταιγαν αυτοι. Λυθηκε, ΄λοιπον, αυτο! Ευχαριστω! 2
Archilleo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, poulinos είπε α.δοκιμη αλλο καναλι. Μεσα απο το ρουτερ, σωστα; 5 ώρες πριν, poulinos είπε β.δοκιμη με αλλη συσκευη. Με το κινητο μου δεν το κανει αυτο. Τον σταθερο Υ/Η του πατερα μου (παλιος) ειναι συνδεδεμενος ενσυρματα. Στο αλλο μου σπιτι με ρουτερ της THOMSON παλια συνδεση 4αρα της CYTA, το λαπτοπ δεν εχει καποιο προβλημα. Οπου και να βρισκομαι πιανει σημα,, απλα αργει λογω χαμηλης ταχυτητας που εχουμε (μερικες φορες, οταν δεν κατεβαζω κατι). Ακομα και στο μπανιο με το ιδιο λαπτοπ που μπορει να εχει προβλημα πιανει. Το μπανιο ειναι πανω απο 3 μετρα και ειναι ευθεια - αριστερα - δεξια - παλι αριστερα και βαθος... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το μπανιο απο το ρουτερ "δεν φαινεται καν" (στο αλλο μου σπιτι) και παλι μπαινει ιντερνετ, με 2 γραμουλες σημα (φυσιολογικο). 5 ώρες πριν, poulinos είπε γ.αλλαγη του Channel bandwidth απο 40 σε 20 ή το αναποδο. Και αυτο απο ρουτερ, επισης, σωστα;
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 On 25/10/2018 at 21:13, Archilleo said: Μεσα απο το ρουτερ, σωστα; Με το κινητο μου δεν το κανει αυτο. Τον σταθερο Υ/Η του πατερα μου (παλιος) ειναι συνδεδεμενος ενσυρματα. Στο αλλο μου σπιτι με ρουτερ της THOMSON παλια συνδεση 4αρα της CYTA, το λαπτοπ δεν εχει καποιο προβλημα. Οπου και να βρισκομαι πιανει σημα,, απλα αργει λογω χαμηλης ταχυτητας που εχουμε (μερικες φορες, οταν δεν κατεβαζω κατι). Ακομα και στο μπανιο με το ιδιο λαπτοπ που μπορει να εχει προβλημα πιανει. Το μπανιο ειναι πανω απο 3 μετρα και ειναι ευθεια - αριστερα - δεξια - παλι αριστερα και βαθος... Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το μπανιο απο το ρουτερ "δεν φαινεται καν" (στο αλλο μου σπιτι) και παλι μπαινει ιντερνετ, με 2 γραμουλες σημα (φυσιολογικο). Και αυτο απο ρουτερ, επισης, σωστα; α.ναι μεσα απο το ρουτερ αλλαζεις καναλι.μεσα απο το router αλλαζεις Channel bandwidth.εφοσον δεν το κανει σε αλλο σπιτι αρα το λαπτοπ δεν φταιει εκτος αν ειναι καμια ασυβματοτητα.Drivers αναβαθμισες οποτε μονο στο ρουτερ δοκιμασε καναλι και Channel width 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα