Green Dragon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Kostas93 είπε φθορά ειναι το wear Κώστα συμφωνείς με την έναρξη φόρτισης στα 10% και διακοπή στα 90% ή νομίζεις ότι κάποιο άλλο σχέδιο θα ήταν πιό αποτελεσματικό;
ideal09 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Όχι δεν παρατήρησα ποτέ, εδώ και ένα μήνα περίπου που το έχω. Στις αρχές Οκτωβρίου η Lenovo έβγαλε ένα bios update που ρύθμιζε τη θερμική συμπεριφορά του συστήματος. Πάντως ο ryzen 5 2500U είναι μια χαρά επεξεργαστής, γρήγορος και κρύος και με τα γραφικά του Vega 8 - πιστεύω εγώ αν όχι καλύτερος συνολικά, τουλάχιστον ισάξιος των αντίστοιχων Ι5 της Intel. Η τακτική που ακολουθείς ( 50% έναρξη φόρτισης και 60% λήξη ) σε τι ακριβώς βοηθάει. Θα ήθελα να το ρυθμίσω και εγώ με κάποιο τρόπο, αλλά δεν ξέρω σε ποια όρια. Παρεπιπτόντως τι είναι το wear???? Τι σημαίνει 7% wear και τι πρακτική αξία έχει; 60% (και γενικα εκει κοντα 60-70) οριζω τη ληξη γιατι σ αυτα τα ποσοστα ειναι που δεν "στρεσαρετε" τοσο η μπαταρια. Ουτε ειναι καλο να παραμενει σε χαμηλα ποσοστα(π.χ. 15%), ουτε και σε υψηλα. Γενικα φροντιζω να παιζω σε ποσοστα 30-90 αναλογα ποσο χρειαζομαι τη μπαταρια. Το wear οπως ειπε και ο συνονοματος, ειναι η φθορα της μπαταριας, δηλαδη ποσο % εχει πεσει η χωρητικοτητα της . Το 50% τυπικα το αναφερα , η dell δεν σου δινει τη δυνατοητα για πιο χαμηλη τιμη(οπως και η lenovo φανταζομαι), ασχετα που δεν χρειαζεται κι ολας. 1
Kostas93 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 εχω δοκιμασει και ετσι, εχω δοκιμασει και οπως κατσει να το φορτίσω. Δε μπορώ να πω οτι είδα καποια διαφορά, οπότε το δικό μου σχέδιο πλέον είναι αυτο που με εξυπηρετεί καλύτερα. Κοιτάξτε να τα χαρείτε και μη σκάτε τοσο για τέτοια πράγματα. Γνώμη μου πάντα. 1
Green Dragon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Kostas93 είπε εχω δοκιμασει και ετσι, εχω δοκιμασει και οπως κατσει να το φορτίσω. Δε μπορώ να πω οτι είδα καποια διαφορά, οπότε το δικό μου σχέδιο πλέον είναι αυτο που με εξυπηρετεί καλύτερα. Κοιτάξτε να τα χαρείτε και μη σκάτε τοσο για τέτοια πράγματα. Γνώμη μου πάντα. Σωστός!!!
ideal09 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Green Dragon είπε Σωστός!!! Εμενα προσωπικα η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον δεν μας περισσευουν, καλο ειναι να εχουμε το νου μας γιατι μια μπαταρια οπως και να το κανουμε εχει ενα Α κοστος αν θες να παρεις αυθεντικη(οι replica ειναι απαραδεκτες). Βλεπω ποσα ατομα που εχει νεκρωσει η μπαταρια τους χωρις καμια τρομερη χρηση και ειναι συνεχως με τη πριζα. Παρε και ενα καλο cooler να το κραταει ακομα πιο δροσερο το laptop-ακι σου, προσεχε λιγακι με τις φορτισεις( μη πεφτει κατω απο 20%, αν δεν χρειαζεται να μην ξεπερναει τα 80-85) και δεν θα εχεις κανενα θεμα.
Agmourk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 7 hours ago, billomnia said: Reveal hidden contents Έχω ένα acer, μπορείτε να ανεφέρεται κάποια τέτοια προγράμματα για να μην φορτίζει και σε εμένα τέρμα η μπαταρία; Ευχαριστώ Δεν ξέρω να σε βοηθήσω για Acer. Δεν μου έχει τύχει λάπτοπ για να το δω και να σου πω.. ρίξε μια ματιά στο site τους μήπως υπάρχει κάποιο software.
pcos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παει, δεν εχει αλλα. οποιος το πηρε ας μας πει τι θορυβο κανει σε browsing Και σε gaming. τα ι3 που εχω δοκιμασει γενικα ειναι σχεδον αθορυβα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από pcos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα