nikospap112 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο μήνυμα πρέπει να μπει στην συγκεκριμένη κατηγορία και ζητάω συγνώμη αν το έχω βάλει σε λάθος topic. Στο θέμα μου τώρα Εχω ένα iPhone αγορασμένο από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο οποίο δεν θυμάμαι το Apple ID που χρησιμοποιούσα όταν ήταν το βασικό μου τηλέφωνο. Εχω επικοινωνήσει με το support της apple έχω στην κατοχή μου κουτί κτλ αλλά δεν έχω την απόδειξη αγοράς μου είπανε να ζητήσω επανέκδοση απόδειξης από το κατάστημα το έκανα και μου είπαν ότι δεν έχουν αρχείο κτλ και έτσι μετά από πολύ κόπο με τα κεντρικά της εν λόγο εταιρίας μου έστειλαν μια βεβαίωση αγοράς την οποία έστειλα με mail στην apple αλλά μου είπαν ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες που τους έστειλα ότι το κινητό είναι δικό μου αλλά είναι τυπική η διαδικασία με την απόδειξη και μόνο η βεβαίωση δεν αρκεί ως έγγραφο κτλ. Έχει αντιμετώπιση κανείς παρόμοιο πρόβλημα ; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από nikospap112
kormos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, nikospap112 είπε Καλησπέρα σας δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο μήνυμα πρέπει να μπει στην συγκεκριμένη κατηγορία και ζητάω συγνώμη αν το έχω βάλει σε λάθος topic. Στο θέμα μου τώρα Εχω ένα iPhone αγορασμένο από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο οποίο δεν θυμάμαι το Apple ID που χρησιμοποιούσα όταν ήταν το βασικό μου τηλέφωνο. Εχω επικοινωνήσει με το support της apple έχω στην κατοχή μου κουτί κτλ αλλά δεν έχω την απόδειξη αγοράς μου είπανε να ζητήσω επανέκδοση απόδειξης από το κατάστημα το έκανα και μου είπαν ότι δεν έχουν αρχείο κτλ και έτσι μετά από πολύ κόπο με τα κεντρικά της εν λόγο εταιρίας μου έστειλαν μια βεβαίωση αγοράς την οποία έστειλα με mail στην apple αλλά μου είπαν ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες που τους έστειλα ότι το κινητό είναι δικό μου αλλά είναι τυπική η διαδικασία με την απόδειξη και μόνο η βεβαίωση δεν αρκεί ως έγγραφο κτλ. Έχει αντιμετώπιση κανείς παρόμοιο πρόβλημα ; Λογικό και επόμενο σε τέτοια διαδικασία. Μόνο με παραστατικό αγοράς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα σου.
nikospap112 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, kormos είπε Λογικό και επόμενο σε τέτοια διαδικασία. Μόνο με παραστατικό αγοράς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα σου. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. το τηλέφωνο το αγόρασα από κατάστημα της wind και όπως είπα και στο πιο προηγούμενο μήνυμα μου επισκέφθηκα το κατάστημα κ ζήτησα επανέκδοση της απόδειξης και μου είπαν ότι δεν έχουν αρχείο πριν από το 2015 γιατί άλλαξε διεύθυνση κτλ και έτσι επικοινώνησα με τα κεντρικά της wind και μετά από πολύ κόπο μου αποστείλαν μια βεβαίωση αγοράς με τα στοιχεία αγοράς το ονοματεπώνυμο μου τον συριακό αριθμό του τηλεφώνου κτλ τα έστειλα όλα στην εκπρόσωπο από την apple η οποία είχε αναλάβει την υπόθεση και τα καταθέσαμε στο αρμόδιο τμήμα και περίμεναμε απάντηση αλλα δεν κατάφερα κάτι. Ξανα επικοινώνησα με την wind και με γράψανε.. δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω από εδώ και στο εξής .. μήπως πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο αρμόδιο τμήμα..
kormos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, nikospap112 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. το τηλέφωνο το αγόρασα από κατάστημα της wind και όπως είπα και στο πιο προηγούμενο μήνυμα μου επισκέφθηκα το κατάστημα κ ζήτησα επανέκδοση της απόδειξης και μου είπαν ότι δεν έχουν αρχείο πριν από το 2015 γιατί άλλαξε διεύθυνση κτλ και έτσι επικοινώνησα με τα κεντρικά της wind και μετά από πολύ κόπο μου αποστείλαν μια βεβαίωση αγοράς με τα στοιχεία αγοράς το ονοματεπώνυμο μου τον συριακό αριθμό του τηλεφώνου κτλ τα έστειλα όλα στην εκπρόσωπο από την apple η οποία είχε αναλάβει την υπόθεση και τα καταθέσαμε στο αρμόδιο τμήμα και περίμεναμε απάντηση αλλα δεν κατάφερα κάτι. Ξανα επικοινώνησα με την wind και με γράψανε.. δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω από εδώ και στο εξής .. μήπως πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο αρμόδιο τμήμα.. Το κατάλαβα και αυτό σου εξηγώ. Μια βεβαίωση και ένα κουτί δεν είναι πιστοποίηση για τέτοιου είδους θέμα για την Apple. Δυστυχώς το ξεχνάς...
nikospap112 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, kormos είπε Το κατάλαβα και αυτό σου εξηγώ. Μια βεβαίωση και ένα κουτί δεν είναι πιστοποίηση για τέτοιου είδους θέμα για την Apple. Δυστυχώς το ξεχνάς... Αυτο το γνωρίζω γιατί έχω επικοινωνήσει με την apple όπως προανέφερα. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να χειριστώ το θέμα με την wind κ όλο το θέμα με την αγορά κ την επανέκδοση της απόδειξης γιατί οπως μου είπανε και από την apple είναι υποχρεωμένοι να κρατάνε αρχείο για περιπτώσεις επανεκδόσεις αποδείξεων κτλ. το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο iPhone π έχω τώρα πια στο Apple ID μ βλέπω κ την συσκευή που έχει κλειδώσει στο Apple ID π δεν θυμάμαι γτ για μεγάλη περίοδο την χρησιμοποίησα και με το τωρινό μου appleid Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από nikospap112
kormos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, nikospap112 είπε Αυτο το γνωρίζω γιατί έχω επικοινωνήσει με την apple όπως προανέφερα. Η ερώτηση μου είναι πως μπορώ να χειριστώ το θέμα με την wind κ όλο το θέμα με την αγορά κ την επανέκδοση αποδηξεις γιατί οπως μου είπανε και από την apple είναι υποχρεωμένοι να κρατάνε αρχείο αγορων για περιπτώσεις επανεκδόσεις κτλ. το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο iPhone 8 π έχω τώρα πια στο Apple ID μ βλέπω κ την συσκευή που έχει κλειδώσει στο Apple ID π δεν θυμάμαι γτ για μεγάλη περίοδο την χρησιμοποίησα και με το τωρινό μου appleid Αν δεν κάνω λάθος 2 έτη πίσω κρατάνε αρχείο. Απο εκεί και πέρα δεν ξέρω (νομίζω) ότι δεν μπορείς να κάνεις κατι. *μισο με μπέρδεψες τώρα. Τι εννοείς βλέπεις τη συσκευή; Αν ισχύει αυτό συνδέσου iCloud.com και κάνε τη συσκευή remove. Με restore δε θα ζητηθεί iCloud μετά.
nikospap112 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kormos είπε Αν δεν κάνω λάθος 2 έτη πίσω κρατάνε αρχείο. Απο εκεί και πέρα δεν ξέρω (νομίζω) ότι δεν μπορείς να κάνεις κατι. *μισο με μπέρδεψες τώρα. Τι εννοείς βλέπεις τη συσκευή; Αν ισχύει αυτό συνδέσου iCloud.com και κάνε τη συσκευή remove. Με restore δε θα ζητηθεί iCloud μετά. Κάτσε να σου εξηγήσω ακριβώς το πρώτο μου Apple ID αυτό π Χρησιμοποιώ τώρα το έκανα create το 2012 στο πρώτο iPhone π αγόρασα κ το Apple ID το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ ακόμα κ σήμερα στο iPhone 8 π έχω αυτήν την στιγμή. Σε κάποια φάση πριν κάτι μήνες αποφάσισα να φτιάξω ένα Apple ID για το iPhone 6 π είναι και το συγκεκριμένο το οποίοι έχει κλειδώσει. Όταν μπαίνω στο Apple ID που χρησιμοποιώ από το 2012 μέχρι κ σήμερα βλέπω το iPhone 6 για το λόγο ότι τα 2 χρονιά π το χρησιμοποιούσα σαν βασικό μου τηλέφωνο είχα το συγκεκριμένο Apple ID Όταν άλλαξα κ πήγα στο 8 όπως είπα κ πιο πάνω έκανα ένα ακόμα appleid το οποίο δεν θυμάμαι για το 6 κάποια στιγμή έκανα επαναφορά από το iTunes στο 6 κ μ ζήτησε το Apple ID που δεν θυμάμαι. Κ όλα αυτά επειδή ξέχασα πριν κάνω επαναφορά να διαγράψω το find my iPhone από το 6. Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία έφτασα στο σημείο που είμαι τώρα .. Αλλα ακόμα κ σήμερα στο κανονικό μου Apple ID βλέπω την συγκεκριμένη συσκευή . Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από nikospap112
kormos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, nikospap112 είπε Κάτσε να σου εξηγήσω ακριβώς το πρώτο μου Apple ID αυτό π Χρησιμοποιώ τώρα το έκανα create το 2012 στο πρώτο iPhone π αγόρασα κ το Apple ID το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ ακόμα κ σήμερα στο iPhone 8 π έχω αυτήν την στιγμή. Σε κάποια φάση πριν κάτι μήνες αποφάσισα να φτιάξω ένα Apple ID για το iPhone 6 π είναι και το συγκεκριμένο το οποίοι έχει κλειδώσει. Όταν μπαίνω στο Apple ID που χρησιμοποιώ από το 2012 μέχρι κ σήμερα βλέπω το iPhone 6 για το λόγο ότι τα 2 χρονιά π το χρησιμοποιούσα σαν βασικό μου τηλέφωνο είχα το συγκεκριμένο Apple ID Όταν άλλαξα κ πήγα στο 8 όπως είπα κ πιο πάνω έκανα ένα ακόμα appleid το οποίο δεν θυμάμαι για το 6 κάποια στιγμή έκανα επαναφορά από το iTunes στο 6 κ μ ζήτησε το Apple ID που δεν θυμάμαι. Κ όλα αυτά επειδή ξέχασα πριν κάνω επαναφορά να διαγράψω το find my iPhone από το 6. Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία έφτασα στο σημείο που είμαι τώρα .. Αλλα ακόμα κ σήμερα στο κανονικό μου Apple ID βλέπω την συγκεκριμένη συσκευή . Άλλο το Apple ID και άλλο το iCloud. Πιθανόν εσυ να βλέπεις κάποιο παλιό backup όπως τα περιγράφεις και οχι τη συσκευή στο FMI. Αν δεν είχε γίνει remove το νέο iCloud από το iPhone 6 πολύ «φοβάμαι» πως θα το ξαναβάλεις στο συρτάρι σου... Δεν θα εξυπηρετηθείς από την Apple για λόγους ασφαλείας χωρίς παραστατικό αγοράς.
marmagia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Όταν σου ζητάει κωδικό μήπως σου αναφέρει το Apple ID ώστε να δεις ποιο email χρησιμοποίησες;
nikospap112 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Θα κοιτάξω αυτά που μου είπατε και θα επιστρέψω Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Romanzo Criminale Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) έχεις μήνυμα Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Romanzo Criminale 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις