Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά πέρα απο το ποιός φταίει, πατέρας να βγάζει το παιδί του απο το αυτοκίνητο απο την πλευρά της κυκλοφορίας; Δολοφόνος!

Μου θυμίζεις κατι άλλους που περπατούν στο δρομο αντί για το πεζοδρόμιο και απο την έξω πλευρά εχουν εκτεθειμένα στην κίνηση τα παιδιά τους, βέβαια τα  αγαπάμε γιατί τα κρατούν απο το χερακι.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

χαχαχαχα,Αυτό είναι ανέκδοτο.:lol:

Τα πεζοδρόμια της Αθήνας έχουν απέραντη άπλα άνετους και ευχάριστους χώρους για τους πεζούς οπότε όποιος περπατάει στο οδόστρωμα τον πατάμε για να μάθει να μην το ξανακάνει.

Ειδικά στους πολύ στενούς δρόμους που δεν απαγορεύεται το παρκάρισμα και τα μισά αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα στο δρόμο και τα άλλα μισά κομμάτια τους στα στενά πεζοδρόμια ειδικά οι γέροι που είναι και πολλοί ευκίνητοι μπορούν να κινηθούν με άνετη ευκολία σε αυτά.:P

Ναι παππου από την μεριά του πεζοδρομίου πρέπει να μπαίνει ο επιβάτης στο πίσω κάθισμα και όχι από την μεριά του δρόμου .

Ανεκδοτο είναι αυτό που ισχυρίζεσαι εσυ . 

• Thanks 1
Δημοσ.

Κανένας νόμος δε λεει ότι πρέπει οι επιβάτες να μπαίνουν στο αυτοκίνητο μόνο από την πλευρά του πεζοδρομίου. Ούτε λέει ότι πρέπει να κάνουν 3" να μπουν κι όχι 30". 

Αν πρέπει να μπει μωρό ανάπηρος γιαγιά κλπ αφού υπάρχει ορατότητα και έχει ελέγξει ο οδηγός μπορεί να τους βάλει μέσα όσο χρόνο κι αν πάρει χωρίς να έχει κανείς δικαίωμα να τους κατακρεουργησει. 

Αν κάποιος ανοίξει ξαφνικά την πόρτα χωρίς να ελέγξει και ο άλλος  που περνάει εκείνη την ώρα πέσει πάνω τότε φταίει. 

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχώς  είχα το  ίδιο  πρόβλημα  τον  πληρώνεις  κιόλας  ανοιχτή  πόρτα σταθμευμένο  πολύ  ωρα  ανοικτη  κοντευε  να  μας  σκοτωσει  η ασφαλεια  δεν  πληρωνει..μεγαλη  αδικια  ,γιατι  δεν ηταν  ξαφνικο  ανοιγμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής πόσο είναι το score? 3 ή 4-0 βάση αποφάσεων (ασφαλιστικής ή δικαστηρίου) ?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, artshadows είπε

και τελικα γιατι εφταιγες ; διοτι ειχες κιτρινο ;

αν εννοεις εμενα, ειχα πορτοκαλι που αναβοσβηνε. Ο αλλος ειχε πρασινο.

25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Καλά πέρα απο το ποιός φταίει, πατέρας να βγάζει το παιδί του απο το αυτοκίνητο απο την πλευρά της κυκλοφορίας; Δολοφόνος!

Μου θυμίζεις κατι άλλους που περπατούν στο δρομο αντί για το πεζοδρόμιο και απο την έξω πλευρά εχουν εκτεθειμένα στην κίνηση τα παιδιά τους, βέβαια τα  αγαπάμε γιατί τα κρατούν απο το χερακι.

Καλο θα ειναι να ειμαστε πιο κοσμιοι και να αποφευγουμε χαρακτηρισμους. 

Εξαλλου δεν γνωριζουμε και απολυτα τις συνθηκες του ατυχήματος.

19 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κανένας νόμος δε λεει ότι πρέπει οι επιβάτες να μπαίνουν στο αυτοκίνητο μόνο από την πλευρά του πεζοδρομίου. Ούτε λέει ότι πρέπει να κάνουν 3" να μπουν κι όχι 30". 

Αν πρέπει να μπει μωρό ανάπηρος γιαγιά κλπ αφού υπάρχει ορατότητα και έχει ελέγξει ο οδηγός μπορεί να τους βάλει μέσα όσο χρόνο κι αν πάρει χωρίς να έχει κανείς δικαίωμα να τους κατακρεουργησει. 

Αν κάποιος ανοίξει ξαφνικά την πόρτα χωρίς να ελέγξει και ο άλλος  που περνάει εκείνη την ώρα πέσει πάνω τότε φταίει. 

Και πως θα γνωριζει ο δικαστης αν η πορτα ανοιξε ξαφνικα ή ηταν ανοικτη απο ωρα; Βασιζόμενος στην ειλικρινεια των εμπλεκόμενων; Ανεκδοτο. Αν υπηρχε τετοιο πραγμα δεν θα υπηρχαν δικαστήρια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, LABETE είπε

δυστυχώς  είχα το  ίδιο  πρόβλημα  τον  πληρώνεις  κιόλας  ανοιχτή  πόρτα σταθμευμένο  πολύ  ωρα  ανοικτη  κοντευε  να  μας  σκοτωσει  η ασφαλεια  δεν  πληρωνει..μεγαλη  αδικια  ,γιατι  δεν ηταν  ξαφνικο  ανοιγμα.

Άλλο νόμιμο και άλλο ηθικό.

Δηλαδή αν εγώ δω στο βάθος του δρόμου τον άλλο με ανοιγμένη πόρτα θα συνεχίσω να πηγαίνω γκαζωμένος γιατί ο άλλος κακώς άνοιξε την πόρτα και πρέπει να την κλείσει να περάσω;;;; Στην Αθήνα ζούμε ρε παιδιά.Δε ζούμε σε προάστιο του Λος Άντζελες που τα πεζοδρόμια έχουν διπλάσιο πλάτος από τους δρόμους και όπως ξέρουμε από πολύ λίγα πεζοδρόμια σε πολύ λίγους δρόμους της Αθήνας μπορεί να περάσει άνθρωπος και αυτά στα περισσότερα σημεία πλανάροντας. 

Ας γίνουμε λίγο πιο ανθρώπινοι.Ας δώσουμε και λίγο χώρο στους πεζούς από το δρόμο μιας και στα πεζοδρόμια δεν απέμεινε και ας αφήσουμε λίγο την τυπολατρεία.

Κάποιοι μου θυμίζετε έναν σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα.Ανεβαίνω Σταδίου μπαίνω πλατεία και θέλω να ανέβω κυκλικά την πλατεία αριστερά προς το Σύνταγμα.Στο σημείο δεν έχει φανάρι αλλά εμφανή χαραγμένο πεζόδρομο στον οποίο κινούνται συνέχεια πεζοί.Πάνε δύο πεζοί να περάσουν και ο μαλ...ς ο μπροστινός μου ενώ είχαν κατέβει στο οδόστρωμα αρχίζει να κορνάρει.Σταματάνε οι άνθρωποι γουρλώνουν τα μάτια και γυρίζουν  πίσω να μην τους πατήσει γιατί πέρασε γκαζωμένος πάνω από τη διαγραμμισμένη διάβαση.    

Αν θέλετε να είστε τέτοιοι οδηγοί χαλάλι σας οι δρόμοι.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, fair_play είπε

Και πως θα γνωριζει ο δικαστης αν η πορτα ανοιξε ξαφνικα ή ηταν ανοικτη απο ωρα

Γιαυτό υπάρχουν στα δικαστήρια και οι μάρτυρες. Αν δεν υπάρχουν ο δικαστής βγάζει απόφαση ανάλογα με το τι θα πει ο καθένας κρίνοντας σωστά ή λάθος. 

Κι εγώ μπορεί να έρθω και να σου ρίξω μια μπουνιά και εσύ να μου ρίξεις τρεις και να πω ότι εσύ μου επιτέθηκες, αν δεν υπάρχουν μάρτυρες ο Θεός βοηθός τι θα αποφασίσει ο δικαστής 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, green gordon είπε

Το παιδί μπαίνει πάντα από τη μεριά του πεζοδρομίου ακόμα και αν το καρέκλα κι είναι στην άλλη μεριά !

Ποιος το λέει αυτό? 

Αν έχεις δύο παιδιά? 

Έχεις παιδιά? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

αν πρεπει να μπει αναπηρος μωρο γιαγια στο αυτοκινητο να κοιταξει ο κατοχος του να ειναι παρκαρισμενος εκει που πρεπει και σωστα.ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikos1982 είπε

αν πρεπει να μπει αναπηρος μωρο γιαγια στο αυτοκινητο να κοιταξει ο κατοχος του να ειναι παρκαρισμενος εκει που πρεπει και σωστα.ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

Επειδή δε ζουμε στο L. A. οι θέσεις πάρκινγκ που να μας βολεύουν είναι από σπάνιες ως ανύπαρκτες γιαυτό τα στραβαδια που κυκλοφορούν ή κάνουν like στο Facebook ενω οδηγούν πρέπει να κοιτάνε και λίγο στο δρόμο 

• Like 3
Δημοσ.

Αν παρκάρει ο άλλος εκατοστά  μέσα στην είσοδο για το πάρκινγκ μου, τον παίρνω παραμαζωμα επειδη ήθελα να μπω μέσα;

Έχετε αρχίσει να χάνετε το νόημα της υπόθεσης νομίζω. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...