spyros007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, alpo είπε Είναι καθαρά δικό σου το φταίξιμο. Σύμφωνα με το Άρθρο 30 του Κ.Ο.Κ.: 1. Απαγορεύεται σε όλους να ανοίγουν ή να αφήνουν τις πόρτες του οχήματος ανοικτές ή να εισέρχονται/εξέρχονται αυτού, αν προηγουμένως δεν βεβαιωθούν ότι, εκ των ενεργειών τους, δεν προκαλείται κίνδυνος στους χρήστες της οδού. 2. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο είκοσι (20,00) ευρώ. Ευτυχώς να λες που ο άλλος δεν ήταν οδηγός δικύκλου.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Stamer είπε 4. Ένα παπάκι καλύπτει το πεζοδρόμιο. Υπάρχει λύση για αυτό και είναι απλή.
vampira Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε Μ αρέσει που δίνετε δίκιο σε κάποιον που απλά δε μπόρεσε να δει ή να αντιδράσει σε ένα εμπόδιο που δεν βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του και μάλιστα με το φοβερό επιχείρημα ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια αντανακλαστικά. Αυτός που σήμερα (χθες, προχθές ή όποτε έγινε το συμβάν) έπεσε να μια ανοικτή πόρτα επειδή κατά πως φαίνεται δε την αντιλήφθηκε αύριο μπορεί να μην δει τον πεζό στη διάβαση και να τον πάρει μαζί του. Αν είναι δυνατόν να δικαιολογούμε απρόσεκτους οδηγούς. Επίσης λέτε ότι φταίει ο TS επειδή δεν έκανε την επιβίβαση του παιδιού από τη μεριά του πεζοδρομίου. Αν πχ είχε δύο παιδιά να βάλει τι ακριβώς θα λέγατε; Ότι θα έπρεπε να τα επιβιβάσει από την πλευρά του πεζοδρομίου, ακόμα και αν είχε 100 παιδιά, από την πλευρά του πεζοδρομίου θα έπρεπε να τα επιβιβάσει. Όχι μόνο επειδή το λέει ο νόμος, αλλά επειδή το λέει η κοινή λογική. Πώς θα το κατάφερνε αυτό; αν αγαπάς τα παιδιά σου και δεν θες να τρέχεις στα νοσοκομεία, θα βρεις τρόπο. Αλλιώς αν δεν βρεις, να μην τα βάλεις στο αυ/το, τόσο απλό και τόσο κυνικό. Και δεν δίνει δίκιο κανένας σε κανέναν, ανέφεραν τον νόμο που είναι 100% ξεκάθαρος σε αυτή την περίπτωση. Τώρα αν ο καθένας μας προσπαθεί να τον ερμηνεύσει με ίσως, μπορεί, αν ...πρόβλημά μας. Ο νομοθέτης εκτός του ότι ήταν ξεκάθαρος, ήταν και απόλυτα σωστός. Ο αφηρημένος οδηγός δεν θα γινόταν θέμα αν δεν υπήρχε εμπόδιο στον δρόμο: η ανοιχτή πόρτα. Αν δεν δει τον πεζό στην διάβαση μεθαύριο, θα αποφασίσει πάλι ο νόμος. Σήμερα πάντως είχε ατύχημα γιατί κάποιος άλλος δεν τήρησε τον νόμο, και βασικότερα την κοινή λογική: Δεν επιβιβάζεις από την πλευρά του δρόμου και μάλιστα ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! Αν, δεν επιβιβάζεις το παιδί σου, ε τι να πω, είσαι επικίνδυνος. Sry για το κάπως επιθετικό ύφος, αλλά είναι κρίμα να σφαγιαζόμαστε στους δρόμους επειδή είμαστε στον κόσμο μας...
Alxnks Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, giotis1982 είπε Ήρθε και η δικιά μου ώρα να με χτυπησουν. Λοιπόν καθώς έβαζα το παιδί στο αμάξι πέρασε ένας και μου γύρισε την πόρτα. Ποιος πιστεύεται ότι φταίει; Εγώ πιστεύω πως φταίει ο άλλος μιας που δεν την άνοιξα ξαφνικά, αλλά ήταν ήδη ανοιχτή και το παιδί στο αμάξι. Το ευτύχημα είναι ότι δεν χτύπησα ούτε εγώ ούτε το παιδί. Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο, υπό ίδιες συνθήκες, πριν ένα χρόνο. Νέα οδηγός με vectra η άλλη και γύρισε τη δική μου πόρτα (το αμάξι της το διέλυσε από το μπροστινό δεξί φανάρι ως το πίσω δεξια φτερό από τη μεριά μου και δεν θυμάμαι τι έκανε κι αριστερά με το άλλο αμάξι) και χτύπησε και το αμάξι αριστερά της. Ο δικαστής (γιατί πήγε δικαστικά η υπόθεση και είχαμε ψάξει και τον ΚΟΚ με εδάφια που μιλάει για εμπόδια μπροστά και να κρίνει ο οδηγός για να σταματήσει το όχημα κτλ..) με συνοπτικες διαδικασίες είπε στο δικηγόρο της ασφάλειας μου "τι πράγματα είναι αυτά, ανοιχτή πόρτα και δεν αποζημιωνετε το όχημα;!". Η υπόθεση βγήκε 100% κατά μου. Τουλάχιστον τη γλίτωσα με μια γρατζουνιά στο χέρι, καθώς για αλλους 2-3 ποντους θα με είχε φάει λάχανο. Ευτυχώς βρήκα ίδια πόρτα, ίδιο χρώμα και με 120€ που κοστισε το αμάξι μου ήταν σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα. Αλλά η άσχετη που είχε 30-40 μέτρα από εμένα (που βρισκόμουν άλλα 15-20 μέτρα πριν από ήδη κόκκινο φανάρι), σε ψιλοανηφορικό δρόμο, να σταματήσει (αν έκρινε ότι δεν χωρούσε) να περιμένει να μπω και να κλείσω την ήδη ανοιχτή πόρτα...προτίμησε να δοκιμάσει τις πιθανότητες, έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα, παραλίγο και σε εμένα...και τελικά αποζημιώθηκε πανηγυρικά. Μην έχεις ελπίδες για συνυπαιτιοτητα λοιπόν. Κι αν παρ' ελπίδα βγει κάτι διαφορετικό, έστω 90 εσύ 10 το άλλο όχημα, πες το μου να πάω για έφεση, έτσι για το γαμωτο! Υγ. Να σημειώσω ότι στον τροχονόμο που ήρθε (όπως και στους ανθρώπους των οδικών μας βοηθειών), η οδηγός δήλωσε ότι η πόρτα ήταν ήδη ανοιχτή κι ήρθε κι έπεσε πάνω της. Ούτε αυτό μέτρησε. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Alxnks 1
vampira Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, giotis1982 είπε Συζήτηση κάνουμε, μην τσακωνεστε. Για εμένα αν δε μπορείς να περάσεις ή δεν είσαι σίγουρος περιμένεις! Σαν κάτι τύπους που στουκαρουν επειδή αποφάσισαν να στριψουν τελευταία στιγμή. Πάνε παρακάτω ρε άνθρωπε ή μην πας με 1000 αν δεν το κατέχεις. Δηλαδή αν μας χτυπούσε θα έλεγε δε βαριέσαι ήταν ζώο καλά να πάθει; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί να προσέχω μόνο εγώ τον άλλον και ο άλλος δικαιολογείται να σε βαρέσει ακόμη και ζώο να είσαι Φίλε μου, δεν τον πρόσεχες καθόλου τον άλλο. Είχες τοποθετήσει ένα εμπόδιο στον δρόμο και μάλιστα δεν είχες και οπτικό έλεγχο του δρόμου. Έδενες την ζώνη και είχες πλάτη προς τον δρόμο. Το ότι δεν πέρναγε αυτοκίνητο πριν 3 λεπτά ή πριν ένα λεπτό ή πριν 30 δευτερόλεπτα, δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσει και το ένα λεπτό που χρειάζεται για να δέσεις την ζώνη. Οι συνθήκες στον δρόμο αλλάζουν μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το έμαθες λοιπόν με τον άσχημο τρόπο, ευτυχώς πολύ ανώδυνα.
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, vampira said: Φίλε μου, δεν τον πρόσεχες καθόλου τον άλλο. Είχες τοποθετήσει ένα εμπόδιο στον δρόμο και μάλιστα δεν είχες και οπτικό έλεγχο του δρόμου. Έδενες την ζώνη και είχες πλάτη προς τον δρόμο. Το ότι δεν πέρναγε αυτοκίνητο πριν 3 λεπτά ή πριν ένα λεπτό ή πριν 30 δευτερόλεπτα, δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσει και το ένα λεπτό που χρειάζεται για να δέσεις την ζώνη. Οι συνθήκες στον δρόμο αλλάζουν μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το έμαθες λοιπόν με τον άσχημο τρόπο, ευτυχώς πολύ ανώδυνα. Δεν ειναι επιχειρημα η ελλειψη προσοχης, ουτε για τον εναν, ουτε και για τον αλλον, αφου και οι δυο εδειξαν ελλειψη προσοχης εν προκειμενω (πρακτικα περισσοτερη ελλειψη προσοχης εδειξε αυτος που πηγε και επεσε πανω στην ηδη ανοιχτη πορτα του σταθμευμενου οχηματος). Το τι οριζει η νομοθεσια ειναι το θεμα του ts και οχι να τον νουθετησουμε να προσεχει... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από YourTrueLegend
margaritagr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Παρά πολλές φορές μου έχει τύχει ενώ οδηγώ να συναντήσω κάποιο όχημα με ανοιχτή πορτα. Θεωρώ αδιανόητο να πάω να πέσω πάνω στην πόρτα!!! Επίσης κι εμείς έχει χρειαστεί να βγάλουμε γιαγιά από τη πλευρά του δρόμου ενώ δε μπορούσε να βγει από την άλλη. Προφανώς χωρίς ν ανοίξουμε την πόρτα την ώρα που πέρναγε άλλο αμάξι έτσι ξαφνικά γιόλο,και προφανώς κι ο άλλος οδηγός θα περιμένει να βγει η γιαγιά και δε θα περάσει από πανω της 😛
vampira Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, YourTrueLegend είπε Δεν ειναι επιχειρημα η ελλειψη προσοχης λοιπον, ουτε για τον εναν, ουτε και για τον αλλον. Προφανως και οι 2 πλευρες δεν προσεξαν οσο επρεπε να προσεξουν, αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι φταιει ο ts για το ατυχημα. Ναι φταίει, γιατί είχε ανοιχτή την πόρτα. Πόσο πιο ξεκάθαρο θα πρέπει να είναι αυτό; Δεν έχει καμία σημασία αν δεν την άνοιξε απότομα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, τόσο απλά. Αν βάλεις εμπόδιο στον δρόμο, γιατί δεν έχεις άλλη εναλλακτική τότε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Το δεν έχεις άλλη εναλλακτική, δεν περιλαμβάνει το επιβιβάζω- αποβιβάζω, βγαίνω από το αυ/το.
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, vampira said: Ναι φταίει, γιατί είχε ανοιχτή την πόρτα. Πόσο πιο ξεκάθαρο θα πρέπει να είναι αυτό; Δεν έχει καμία σημασία αν δεν την άνοιξε απότομα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος, τόσο απλά. Αν βάλεις εμπόδιο στον δρόμο, γιατί δεν έχεις άλλη εναλλακτική τότε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Το δεν έχεις άλλη εναλλακτική, δεν περιλαμβάνει το επιβιβάζω- αποβιβάζω, βγαίνω από το αυ/το. Δεν με απασχολουν τα συμπερασματα σου, ουτε το πως εσυ ερμηνευεις το νομο. Θα αναμενω να δω πως θα καταληξει η υποθεση του ts σε αυτο το κομματι διοτι δεν ειμαι δικηγορος ουτε και ασφαλιστης, αλλα εκ πρωτης οψεως , με τις λιγες γνωσεις μου, για συνυπαιτιοτητα μου μοιαζει. Σε επιπεδο προσοχης ομως, που το εθεσες προηγουμενως, (κανοντας και ενα μαθηματακι στον ts να ειναι πιο προσεκτικος), ξαναλεω πως το πυροτουβλο της υποθεσης ειναι αυτος που ειδε ( ; ) την ηδη ανοιχτη πορτα και πηγε κι επεσε πανω της. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Η γιαγιά θα μπορούσε να είναι στο πεζοδρόμιο και να μπει από εκείνη την πόρτα . χαχαχαχα,Αυτό είναι ανέκδοτο. Τα πεζοδρόμια της Αθήνας έχουν απέραντη άπλα άνετους και ευχάριστους χώρους για τους πεζούς οπότε όποιος περπατάει στο οδόστρωμα τον πατάμε για να μάθει να μην το ξανακάνει. Ειδικά στους πολύ στενούς δρόμους που δεν απαγορεύεται το παρκάρισμα και τα μισά αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα στο δρόμο και τα άλλα μισά κομμάτια τους στα στενά πεζοδρόμια ειδικά οι γέροι που είναι και πολλοί ευκίνητοι μπορούν να κινηθούν με άνετη ευκολία σε αυτά.
vampira Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Δεν με απασχολουν τα συμπερασματα σου, ουτε το πως εσυ ερμηνευεις το νομο. Θα αναμενω να δω πως θα καταληξει η υποθεση του ts σε αυτο το κομματι διοτι δεν ειμαι δικηγορος ουτε και ασφαλιστης, αλλα εκ πρωτης οψεως , με τις λιγες γνωσεις μου, για συνυπαιοτιοτητα το κοβω. Σε επιπεδο προσοχης ομως, που το εθεσες προηγουμενως, (κανοντας και ενα μαθηματακι στον ts να ειναι πιο προσεκτικος), ξαναλεω πως το πυροτουβλο της υποθεσης ειναι αυτος που ειδε ( ; ) την ηδη ανοιχτη πορτα και πηγε κι επεσε πανω της. Δεν ερμηνεύω τον νόμο. Ξαναλέω, πιο ξεκάθαρος ο νόμος δεν μπορεί να γίνει, είναι τόσο απλό. Όσο για το "πυρότουβλο" που λες, είσαι σίγουρος πως είχε 100% ορατότητα; δεν τον στράβωσε ο ήλιος για δευτερόλεπτα, δεν είχε αντηλιά; φταρνίστηκε κ έκλεισε για χιλιοστά του δευτερολέπτου τα μάτια του; Για αυτές τις περιπτώσεις και άλλες 1000 τέτοιες ο νόμος είναι απλός; ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ και αν βάλεις γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, τότε βάζεις σήμανση σε αυτό το εμπόδιο. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, vampira said: Δεν ερμηνεύω τον νόμο. Ξαναλέω, πιο ξεκάθαρος ο νόμος δεν μπορεί να γίνει, είναι τόσο απλό. Όσο για το "πυρότουβλο" που λες, είσαι σίγουρος πως είχε 100% ορατότητα; δεν τον στράβωσε ο ήλιος για δευτερόλεπτα, δεν είχε αντηλιά; φταρνίστηκε κ έκλεισε για χιλιοστά του δευτερολέπτου τα μάτια του; Για αυτές τις περιπτώσεις και άλλες 1000 τέτοιες ο νόμος είναι απλός; ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ και αν βάλεις γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, τότε βάζεις σήμανση σε αυτό το εμπόδιο. Τα περι ξεκαθαρου νομου ειναι η δικη σου ερμηνεια ξαναλεω. Δεν εχουν απαντησει οι ασφαλιστικες ακομα κι ερχεσαι εσυ να μας μιλησεις για ξεκαθαρους νομους; Μπαστα. Σε οτι αφορα τα υπολοιπα, αν δεν εχει 100% ορατοτητα, τυπου σε στραβωνει ο ηλιος, εχει αντηλια, φταρνιζεσαι κλπ ερχεσαι στα λογια μου: Απροσεκτος οδηγος. Με την λογικη σου αν βαλει κανενα πεζο απο κατω για τους ιδιους λογους, τοτε φταιει ο πεζος επειδη φτερνιστηκε ο οδηγος. 1
Zerg13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Alxnks είπε Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο, υπό ίδιες συνθήκες, πριν ένα χρόνο. Νέα οδηγός με vectra η άλλη και γύρισε τη δική μου πόρτα (το αμάξι της το διέλυσε από το μπροστινό δεξί φανάρι ως το πίσω δεξια φτερό από τη μεριά μου και δεν θυμάμαι τι έκανε κι αριστερά με το άλλο αμάξι) και χτύπησε και το αμάξι αριστερά της. Ο δικαστής (γιατί πήγε δικαστικά η υπόθεση και είχαμε ψάξει και τον ΚΟΚ με εδάφια που μιλάει για εμπόδια μπροστά και να κρίνει ο οδηγός για να σταματήσει το όχημα κτλ..) με συνοπτικες διαδικασίες είπε στο δικηγόρο της ασφάλειας μου "τι πράγματα είναι αυτά, ανοιχτή πόρτα και δεν αποζημιωνετε το όχημα;!". Η υπόθεση βγήκε 100% κατά μου. Τουλάχιστον τη γλίτωσα με μια γρατζουνιά στο χέρι, καθώς για αλλους 2-3 ποντους θα με είχε φάει λάχανο. Ευτυχώς βρήκα ίδια πόρτα, ίδιο χρώμα και με 120€ που κοστισε το αμάξι μου ήταν σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα. Αλλά η άσχετη που είχε 30-40 μέτρα από εμένα (που βρισκόμουν άλλα 15-20 μέτρα πριν από ήδη κόκκινο φανάρι), σε ψιλοανηφορικό δρόμο, να σταματήσει (αν έκρινε ότι δεν χωρούσε) να περιμένει να μπω και να κλείσω την ήδη ανοιχτή πόρτα...προτίμησε να δοκιμάσει τις πιθανότητες, έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα, παραλίγο και σε εμένα...και τελικά αποζημιώθηκε πανηγυρικά. Μην έχεις ελπίδες για συνυπαιτιοτητα λοιπόν. Κι αν παρ' ελπίδα βγει κάτι διαφορετικό, έστω 90 εσύ 10 το άλλο όχημα, πες το μου να πάω για έφεση, έτσι για το γαμωτο! Το αν ειναι καλος οδηγος ή οχι ή αν μπορει να αποφυγει το ατυχημα που εσυ προκαλεις δεν σε αφορα. Να σε σωσει ο αλλος δεν μπορει κοιτα να ενδιαφερεσαι εσυ πρωτος για την σωτηρια σου, μια που εχεις 90% ευθυνη να μην πω 100%
margaritagr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, vampira είπε Δεν ερμηνεύω τον νόμο. Ξαναλέω, πιο ξεκάθαρος ο νόμος δεν μπορεί να γίνει, είναι τόσο απλό. Όσο για το "πυρότουβλο" που λες, είσαι σίγουρος πως είχε 100% ορατότητα; δεν τον στράβωσε ο ήλιος για δευτερόλεπτα, δεν είχε αντηλιά; φταρνίστηκε κ έκλεισε για χιλιοστά του δευτερολέπτου τα μάτια του; Για αυτές τις περιπτώσεις και άλλες 1000 τέτοιες ο νόμος είναι απλός; ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ και αν βάλεις γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ, τότε βάζεις σήμανση σε αυτό το εμπόδιο. Για να μη δει κοτζάμ πορτα επειδή τον τύφλωσε για δευτερόλεπτα ο ήλιος θα πρεπε το αμάξι να πεταχτεί ξαφνικά μπροστά του ξέρω γω. Και αν πας και πέσεις πάνω σ ένα σταθμευμένο και πεις συγγνώμη δε το είδα γιατί φτερνιστηκα, θα γελάσει η πλάση. Μερικοί άνθρωποι απλά είναι στραβοί και μαλάκες. Ξέρετε τι μου έχει τυχει;;;; Είμαστε μέσα σ αμάξι συμφοιτητριας στο Πανεπιστήμιο , στην έξοδο που περιμένουμε για να πιάσουμε Ιερα οδο. Είναι φαρδύ το κομμάτι της εξόδου και πρακτικά χωράνε 2 αμάξια παράλληλα. Όμως όλοι περιμένουμε ο ένας πίσω από τον άλλον αφού 9/10 Δε μπορούν να πιάσουν 2 αμάξια Ιερα Οδό ταυτόχρονα. Έχει βγει λοιπόν εκεί έξω έξω κ περίμενε ο κανονικά η φίλη μου. Έρχεται μια παράλληλα μας,αριστερα, κ περιμένει. Και μολις αδειαζει ο δρομος η αχρηστη στρίβει δεξιά με γκάζι και πέφτει πάνω μας!!!! Οπου εμείς δεν είχαμε κουνηθεί καν!!!! Δηλ πως να το εξηγήσεις αυτο;;; ξέρετε τι ειπε;; δε σας είδα!!!!! Ήρθε από πίσω μας τον διάδρομο της σχολής, έκανε αριστερά ελαφρώς για να μπει στην έξοδο δίπλα μας και είπε μετά πως δεν είδε κοτζάμ αμάξι! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από margaritagr
Zerg13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Stamer είπε Και κάτι ακόμα που ξεχνάνε όλοι... Τουλάχιστον στην Αθήνα αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις, μπορεί να έιναι έτσι κι αλλιώς αδύνατο να ανοίξεις την πόρτα από την πλευρά του πεζοδρομίου ή να μπορείς να την ανοίξεις ελάχιστα, γιατί: 1. Ακριβώς απ'΄εξω έχει δέντρο 2. Το πεζοδρόμιο είναι πολύ υψωμένο 3. Ο κυρ τέτοιος ή κυρ τέτοια έχουν απλώσει καφάσια ή whatever απ'εξω. 4. Ένα παπάκι καλύπτει το πεζοδρόμιο. Πάντως γενικότερα, αν όντως πέρασαν τόσα πολλά δευτερόλεπτα ώστε ο TS να είχε προλάβει να βγει, πιάσει παιδί, βάλει παιδί μέσα, τότε φυσιολογικά του έτυχε ένας παπάρας που δεν ξέρει να οδηγεί. Απο εκεί και πέρα ο νόμος μπορεί να θεωρεί τον TS υπεύθυνο. Υπο νορμαλ συνθήκες, αν όντως δεν υπήρχε αμάξι άλλο και μου το έκαναν αυτό και έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού μου έτσι, τότε... το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα έκανα comments εδω... Θα γινοταν δικαστηριο σιγουρα. Για τραυματισμο παιδιου, οτι καμπανα να επεφτε η δικη σου θα ηταν σιγουρα μεγαλυτερη. Ο αλλος κατα πασα πιθανοτητα και τιποτα, ελευθερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις