Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά αν έφτανε ποτέ κάτι τέτοιο στο δικαστήριο και ήμουν δικαστης θα ελεγα

Α)TS πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραβλεψη της ανοιχτής πόρτας αντίστοιχα 

Β)Πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος στον άλλον για πρόκληση ατυχήματος 

Γ) πρόστιμο στην τροχαία για το Δ

Δ)Πρόστιμο στο δήμο γιατί μπορούσε να είχε βάψει την άλλη πλευρά του δρόμου έτσι ώστε να γίνεται η επιβίβαση από τη δεξιά πλευρά 

Επίσης το κάθισμα μόνο στη μέση δε μπαίνει, μη λέτε πράγματα που δε γίνονται στην καθημερινότητα. Αν ήμουν παρκαρισμένος από την άλλη ούτε που θα συζητούσαμε τώρα.  Αλλά ο δημος τον έβαψε ανάποδα το δρόμο 

PS μαλλον επειδη δεν έχετε παιδιά,  ΔΕ μπορεις να μπεις μεσα στη μεση του δρομου για να το φορτωσεις αν περνα εστω και ενα αμάξι,  δεν προλαβαίνεις. Ο δρόμος ήταν άδειος όταν μπήκαμε για να τον δέσω 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Λογική για τα πανηγύρια...

Όσο πρέπει ο οδηγός να έχει το νου του στο δρόμο, άλλο τόσο πρέπει να έχει το νου του όποιος καταλαμβάνει για λίγο μέρος του οδοστρώματος.

Αν απλά παρεμπόδιζε την κυκλοφορία χωρίς να προκαλέσει ατύχημα φυσικά και το λόγο θα είχε ο νόμος και τα όργανα, στην περίπτωση του ts όμως λόγω της παρεμπόδισης του ενός και της απροσεξίας του άλλου προκλήθηκε ατύχημα...

Αν μπορούσες να καταλάβεις αυτά τα απλά πραγματάκια, τότε θα διαπίστωνες ότι υπάρχει συνυπαιτιότητα.

αν σου φαινεται φυσιολογικο να προκαλεις τροχαια οταν εχεις την ανεση να φρεναρεις (παω με βαση τα λεγομενα του ΤΣ οτι δεν ανοιξε ξαφνικα αλλα ηταν ηδη ανοιχτη η πορτα προτου περασει ο οδηγος) ελπιζω να μην οδηγεις.. δε μπορω να το χωνεψω οτι λες πραγματικα πως αμα εβλεπες εμποδιο μπροστα σου εσυ θα συνεχιζες αμεριμνος.

anyway, put your money where your mouth is. τραβα με το αμαξι σου και οποια πορτα βρεις ανοιχτη ξυλωσε την. εφοσον οπως λες φταιει αυτος που ενοχλει τη κυκλοφορια, τοτε δεν εχεις φοβο να το κανεις. η τροχαια θα αποφανθει υπερ σου και η ασφαλεια του θα στο κανει καινουργιο

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Οσοι λέτε ότι φταιει ο ts ας μου πουν που παρκαρουν και όταν τολμήσει και κατεβει κάποιος συνεπιβάτης τους θα περνάω θα τους κάνω κομμάτια και θα με πληρώνουν. 

Αυτό επειδή κάποια γκαβα ζώα μου σαν αυτό που έπεσε στον ts, έχουν πέσει πάνω και μου έχουν κάνει ζημιές χωρίς να αφήσουν σημείωμα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, adi32 είπε

Οσοι λέτε ότι φταιει ο ts ας μου πουν που παρκαρουν και όταν τολμήσει και κατεβει κάποιος συνεπιβάτης τους θα περνάω θα τους κάνω κομμάτια και θα με πληρώνουν. 

Αυτό επειδή κάποια γκαβα ζώα μου σαν αυτό που έπεσε στον ts, έχουν πέσει πάνω και μου έχουν κάνει ζημιές χωρίς να αφήσουν σημείωμα 

Όχι αν διάβασες όλα τα μηνύματα (που μάλλον δεν το έκανες και απλά μπήκες να γράψεις κάτι) δεν λέμε το ίδιο.:)

Οδηγώ πάρα  πολλά χρόνια ,σίγουρα περισσότερα από τους περισσότερους.Δυστυχώς πάντα και όταν λέω πάντα και παλιά και τώρα ο Έλληνας δεν είχε ούτε έχει καμία παιδεία στην οδήγηση και στους δρόμους.Αυτός να περάσει αυτός να βγει μπροστά και δε νοιάζεται για τίποτε και για κανένα άλλο.

Και δε μιλάμε για το 5-10% ,Μιλάμε για συντριπτικά ποσοστά.Επειδή τυχαίνει να πηγαίνω  κάθε πρωί το εγγόνι μου σχολείο και να το παίρνω το μεσημέρι ο μεγάλος τρόμος μου είναι κατά την επιβίβαση και αποβίβαση από το αυτοκίνητο.Και δε μιλάω την ώρα που το επιβιβάζω στο αυτοκίνητο αλλά περισσότερο στο σχολείο από γονείς που το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα παρκάρουν πιο κοντά στην πόρτα του σχολείου (νόμιμα παράνομα σκασίλα τους) για να πάρουν το δικό τους παιδί.Τα άλλα δεν είναι παιδιά είναι εμπόδια στο δρόμο των αυτοκινήτων τους.

Για πολλούς τα άλλα δεν υπάρχουν.Τα αντιμετωπίζουν σαν μεγάλο άνθρωπο που έχει το μυαλό και τη δυνατότητα να προφυλαχθεί από την επικίνδυνη και επιπόλαιη οδήγησή τους.

Για αυτό όσοι έχετε μικρά παιδιά την προσοχή σας.Κυκλοφορούν πολλοί επικίνδυνοι εκεί έξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Όχι αν διάβασες όλα τα μηνύματα

Δε νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου. 

Ο ανθρωπος ούτε κανένα δρόμο είχε κλείσει ούτε απότομα άνοιξε καμία πόρτα. 

Στην Αθήνα ούτε έχουνε όλοι τη δυνατότητα να έχουν πυλωτες ούτε να υπάρχει πάντα πάρκινγκ από την πλευρά του δρόμου όπου θα χρειαστεί κάποιος επιβάτης περισσότερο από 5" για να επιβιβαστεί. 

Οφείλουμε να προσέχουμε τι γίνεται μπροστά μας κι όχι να παίρνουμε σβάρνα ότι βρούμε 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το μεγάλο φταίξιμο του TS.Έπρεπε να έχει το κάθισμα στη μέση να μπορεί να βάζει το παιδί του από το πεζοδρόμιο και από τις δύο μεριές γιατί έχει ευθύνη σαν γονιός και πρέπει να το προστατεύει και  από επικίνδυνους οδηγούς που στην Ελλάδα είναι περισσότεροι από τους άλλους.

Στα περισσότερα οχήματα, η κατασκευαστής ορίζει ρητά στο manual ότι η μεσαία θέση πίσω ΔΕΝ είναι κατάλληλη για παιδικά καθίσματα. Μην το κάνετε αν δεν διαβάσετε στο manual ότι αυτό επιτρέπεται από τον κατασκευαστή για το συγκεκριμένο κάθισμα που θέλετε να βάλετε.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτοι που εχουν 2 μωρα παρακαλουνται ή να παρατανε το ενα σπιτι τους ή να κατεβαζουν απο το σπιτι το ενα και να το βαζουν απο τον πλευρα του πεζοδρομιου μετα να ψαχνουν να βρουν παρκινγκ σε δρομο στο απεναντι πεζοδρομιο (ας ειναι και 1 χιλιομετρο μακρια) οπου θα αφηνουν το ενα μωρο μεσα και θα τρεχουν στο σπιτι να φερουν το αλλο μωρο για να το βαλουν κι αυτο μεσα.

Αυτο γιατι αν περασει η 80χρονη κυρα Τασια με το SUV δε θα τους δει και δε θα θελησει να σταματησει 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Ιντεραμέρικαν 

Βασικά γενική συζήτηση κάνω δε με ενδιαφέρει αφού δε χτυπήσαμε, γιατί τώρα θα ήμουν νοσοκομείο αν με έπιανε και ακόμη χειρότερα αν χτυπούσε και το παιδί.  

Μέχρι τώρα μου λένε ότι φταίω εγώ πάντως 

Προσωπικά πιστεύω πως θα έπρεπε να σταματήσει αν και ο δρόμος είχε πολύ χώρο 

Φταις εσυ . 

Μου έχει τύχει , εγω ήμουνα αυτός που χτύπησε την πόρτα και αποζημιώθηκα για την ζημιά που μου έκανε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου . 

Δημοσ.

Στη θέση της πόρτας,  θα μπορούσε να ήταν μια γιαγιά που περπατάει αργά. Βρίσκεται ήδη στο οδόστρωμα. Θα την πατούσε; Σαφώς και φταίει εκείνος, λάθος υπολογισμος. Θα έπρεπε να περιμένει. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Στη θέση της πόρτας,  θα μπορούσε να ήταν μια γιαγιά που περπατάει αργά. Βρίσκεται ήδη στο οδόστρωμα. Θα την πατούσε; Σαφώς και φταίει εκείνος, λάθος υπολογισμος. Θα έπρεπε να περιμένει. 

Η γιαγιά θα μπορούσε να είναι στο πεζοδρόμιο και να μπει από εκείνη την πόρτα . 

Επισης επειδή όλοι το έχουμε κάνει όταν βλέπουμε αυτοκίνητο να έρχεται μαζεύουμε την πόρτα και συνεχίζουμε μετά .

Αν και το σωστό είναι να μπούμε από την θέση από το πεζοδρόμιο και να δέσουμε από εκεί το παιδί .

Ασχετα Τι λέω εγω επειδή τοποθετήθηκες για το ποιος φταίει σημασία έχει τι λέει ο νόμος 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alexandros7474 είπε

Η γιαγιά θα μπορούσε να είναι στο πεζοδρόμιο και να μπει από εκείνη την πόρτα . 

Επισης επειδή όλοι το έχουμε κάνει όταν βλέπουμε αυτοκίνητο να έρχεται μαζεύουμε την πόρτα και συνεχίζουμε μετά .

Αν και το σωστό είναι να μπούμε από την θέση από το πεζοδρόμιο και να δέσουμε από εκεί το παιδί .

Ασχετα Τι λέω εγω επειδή τοποθετήθηκες για το ποιος φταίει σημασία έχει τι λέει ο νόμος 

Παρανοησες. 

Η γιαγιά απλά θέλει να περάσει το δρόμο και την προλαβαινεις. Τη χτυπάς; Λέω γιαγιά όχι για να τη λυπηθεις αλλά επειδή είναι αργή. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

αν σου φαινεται φυσιολογικο να προκαλεις τροχαια οταν εχεις την ανεση να φρεναρεις (παω με βαση τα λεγομενα του ΤΣ οτι δεν ανοιξε ξαφνικα αλλα ηταν ηδη ανοιχτη η πορτα προτου περασει ο οδηγος) ελπιζω να μην οδηγεις.. δε μπορω να το χωνεψω οτι λες πραγματικα πως αμα εβλεπες εμποδιο μπροστα σου εσυ θα συνεχιζες αμεριμνος.

anyway, put your money where your mouth is. τραβα με το αμαξι σου και οποια πορτα βρεις ανοιχτη ξυλωσε την. εφοσον οπως λες φταιει αυτος που ενοχλει τη κυκλοφορια, τοτε δεν εχεις φοβο να το κανεις. η τροχαια θα αποφανθει υπερ σου και η ασφαλεια του θα στο κανει καινουργιο

Φίλε δεν Ήσουνα μπροστά για να δεις τι έχει γίνει πραγματικά . Μου φαίνεται δύσκολο να έπεσε κάποιος σε πόρτα ενώ το ήξερε . Και αυτοσ το αυτοκίνητο του χάλασε . Ποιο πιθανό είναι να είχε την πόρτα μισάνοιχτη και να έκανε απότομη κίνηση και να την άνοιξε ολόκληρη 

1 λεπτό πριν, Lanike71 είπε

Παρανοησες. 

Η γιαγιά απλά θέλει να περάσει το δρόμο και την προλαβαινεις. Τη χτυπάς; Λέω γιαγιά όχι για να τη λυπηθεις αλλά επειδή είναι αργή. 

Εχεις δίκιο παρανόησα . 

Δημοσ.

Η μακακία βρίσκεται στο ότι όλοι σχεδόν οι οδηγοί δεν έχουν υπομονή να περιμένουν 10 δευτερόλεπτα.  Από 10 δεύτερα δε σώθηκε κανείς. ..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

Μπορείς να μου δείξεις που ακριβώς έχω γράψει πως αν έβλεπα εμπόδιο μπροστά μου θα συνέχιζα αμέριμνος? Ή μήπως αυτό κατάλαβες όταν έγραψα "λόγω της παρεμπόδισης του ενός και της απροσεξίας του άλλου προκλήθηκε ατύχημα"?

Δημοσ.

οδηγο ενα σκουτερ.παντα οταν εχω συνεπιβάτη βρίσκω σημειο που μπορει να κατεβει απο την μερια του πεζοδρομιου και πριν κατεβει του λεω κατεβα απο την μερια του πεζοδρομιου.μαλλον ειμαι μλκς που το κανω αυτο ε?

δεν επιβιβαζεις ουτε μεταφερεις πραματα απο την μερια του δρομου.φταις γιατι ηθελημένα η άθελα σου προκάλεσες ατυχημα οσο πρόσεξε δεν πρόσεξε ο αλλος.εισαι εμποδιο στον δρομο πως να το κανουμε δλ΄δ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...