alpo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, primeragt είπε Τραβα πες το αυτο σε καμια ασφαλιστικη και κανα τροχονομο να δουμε τι θα σου πουν. Εγω απο την αλλη εχω απαντηση καθως καθως με εχουν τρακαρει οντας διπλοπαρκαρισμενος (ΚΑΡΑΠΑΡΟΝΟΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) και ο αλλος επεσε πανω μου και με πληρωσε κιολας παρουσια τροχαιας (την κληση την εφαγα για παρανομη σταθευση ). Το οτι μπροστα καποιος κανει κατι ΔΕΝ απαλασει τον διερχομενο απο την δικη του ευθηνη. Αν ο μπροστα κανει κατι παρανομο θα φαει την κληση του για αυτο και μετα ο επομενος θα πληρωσει για το τρακαρισμα καθως ΟΦΕΙΛΕΙ να ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ...και απ όλο αυτό δεν έμαθες τίποτα. Η "παρανομία" σου όπως την λες, δεν ήταν απλά άλλη μια γραμμή σε μια λίστα με πρόστιμα που έχει το κράτος για να βγάζει λεφτά. Η κάθε "παρανομία" , έχει ορισθεί σαν παρανομία, είτε γιατί απλά παρενοχλεί ή δυσχεραίνει (στην καλύτερη περίπτωση) κάποιους άλλους χρήστες της οδού, είτε γιατί προκαλεί ζημιές σε περιουσίες, είτε γιατί φέρνει σε κίνδυνο πρόσωπα (στην χειρότερη περίπτωση ακόμη και θάνατο). Η κάθε λοιπόν παρανομία έχει την βαρύτητά της. Και έχει ορισθεί συγκεκριμένα από την πολιτεία. Και το ποιες είναι οι παρανομίες και ποιες είναι η βαρύτητές τους. Οπότε καλό θα ήταν να ξέρεις, ότι δεν έχει σημασία το τι "νόμιζε" ο καθένας, ή το "μου είχε τύχει μια φορά", ή το "άνοιξα την πόρτα για λίγο", ή το "άνοιξα την πόρτα αργά" ή το "άνοιξα την πόρτα γρήγορα", ή το "είχα παρκάρει για λίγο", ή το "βγήκα μόνο λίγο μπροστά από το STOP", ή το" μόλις είχε ανάψει πορτοκαλί". Η κάθε σου πράξη μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες καταστάσεις που δεν έχεις φανταστεί. Ούτε καν είχες σκεφτεί όταν διπλοπάρκαρες ότι θα μπορούσες να προκαλέσεις ατύχημα. Στο οποίο θα μπορούσε να ήταν μόνο υλικές ζημιές (όπως και έγινε), αλλά πολύ άνετα θα μπορούσε να υπήρχε ακόμη και νεκρός. Ποτέ δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σκεφτούμε το γιατί κάτι είναι παράνομο. Ναι, μια παράνομη στάθμευση μπορεί να είναι πολύ παραπάνω από 40€ και μια ανοιχτή πόρτα κάτι παραπάνω από 20€ πρόστιμο. Στην περίπτωσή μας τώρα, κακώς είχε την πόρτα του ο ts ανοιχτή χωρίς να έχει επίβλεψη της κυκλοφορίας. Μπορεί όταν την άνοιξε να μην υπήρχε αυτοκίνητο, υπήρξε όμως μετά. Έπρεπε να είχε τεταμένη την προσοχή του καθ όλη την διάρκεια αυτή. Όχι επειδή το λέω εγώ ή είναι η δική μου άποψη. Είναι υποχρεωμένος από τον νόμο να το κάνει αυτό. Πρώτα απ όλα για την δική του ασφάλεια. Ο οδηγός που ακολουθούσε (υποθέτοντας ότι εκινείτο ευθεία στην λωρίδα του) δεν είχε συμπεριφορά που να εκθέτει σε κίνδυνο άλλους. Αν έγινε κάτι άλλο που δεν ανέφερε ο ts οπως π.χ. να παρεκκλίνει της πορείας του, τότε αλλάζει το πράγμα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από alpo 2
primeragt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Παραβλεπεις το πιο καθοριστικο γεγονος. ΚΑΝΕΙΣ απο τους 2, ουτε αυτος που επεσε σε μενα ουτε αυτος που επεσε στον ts, προσεχε τι σκατα γινονταν μπροστα του!!!! Και στους 2 τις ιδιες χρονικες στιγμες αν δεν ημασταν εμεις και ηταν ενα πεζος θα τον ειχανε παρει παραμασχαλα. Αυτο δεν μπορεις να το ξεκαθαρισεις στη σκεψη σου. Σε εμενα ηρθε κανονικα τροχαια καθως ηθελε ο ανθρωπος που με τρακαρε, η τροχαια λοιπον αποσαφινησε οτι εγω για το μονο που εσφαλα ηταν οτι ημουν παρανομα σταθμευμενος και οτι αυτος που με τρακαρα ΟΦΕΙΛΕ να προσεχει τι γινετε μπροστα του στο δρομο, ομοιος και με τον ts. Αν και στα 2 σκηνικα το καναμε ξαφνικα και απροσκοπτα θα φταιγαμε εμεις και οχι αυτοι καθως οι πραξεις μας θα ηταν ξαφνικες και απροειδοποιητες μπροστα σε κινουμενα οχηματα χωρις να τους δωσουμε χρονο αντιδρασης. Απο την στιγμη που οτι καναμε προηγουνταν κατα πολυ των ατυχηματων στο μονο που μπορουμε να βρεθουμε οτι φταιμε ειναι Εγω για παρανομη σταυθμευση και ο ts για εμποδιο στο οδοστρωμα, για την προκληση ομως των τρακαρισματων μοινοι υπαιτιοι ειναι οι οδηγοι που επεσαν πανω μας καθως δεν προσεχαν τι γινετε στο δρομο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 διπλωμα απο τα lidl... καθε οδηγος πρεπει να χει το νου του στο δρομο. ο πεζος/οδηγος/κλπ μπορει να κανει τουμπες στο δρομο, που ειναι μαλακια σιγουρα, αλλα αυτο δε σου δινει κανενα δικαιωμα ή δικαιολογια να τον χτυπησεις αμα παρεμποδιζε τη κυκλοφορια το λογο εχει ο νομος και τα οργανα της, ο καθε ενας απο μας δεν μπορει να παρει το νομο στα χερια του και να περνει σβαρνα πορτες και ποδια αμα λοιπον καταλαβατε τα παραπανω απλα πραματακια, τοτε καταλαβαινετε οτι ο οδηγος φταιει για το τροχαιο και η ασφαλεια του πρεπει να πληρωσει για τις ζημιες. αμα ο ΤΣ εμποδιζε τη κυκλοφορια θα του επιβληθει προστιμο
Joshua21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε διπλωμα απο τα lidl... καθε οδηγος πρεπει να χει το νου του στο δρομο. ο πεζος/οδηγος/κλπ μπορει να κανει τουμπες στο δρομο, που ειναι μαλακια σιγουρα, αλλα αυτο δε σου δινει κανενα δικαιωμα ή δικαιολογια να τον χτυπησεις αμα παρεμποδιζε τη κυκλοφορια το λογο εχει ο νομος και τα οργανα της, ο καθε ενας απο μας δεν μπορει να παρει το νομο στα χερια του και να περνει σβαρνα πορτες και ποδια αμα λοιπον καταλαβατε τα παραπανω απλα πραματακια, τοτε καταλαβαινετε οτι ο οδηγος φταιει για το τροχαιο και η ασφαλεια του πρεπει να πληρωσει για τις ζημιες. αμα ο ΤΣ εμποδιζε τη κυκλοφορια θα του επιβληθει προστιμο Λογική για τα πανηγύρια... Όσο πρέπει ο οδηγός να έχει το νου του στο δρόμο, άλλο τόσο πρέπει να έχει το νου του όποιος καταλαμβάνει για λίγο μέρος του οδοστρώματος. Αν απλά παρεμπόδιζε την κυκλοφορία χωρίς να προκαλέσει ατύχημα φυσικά και το λόγο θα είχε ο νόμος και τα όργανα, στην περίπτωση του ts όμως λόγω της παρεμπόδισης του ενός και της απροσεξίας του άλλου προκλήθηκε ατύχημα... Αν μπορούσες να καταλάβεις αυτά τα απλά πραγματάκια, τότε θα διαπίστωνες ότι υπάρχει συνυπαιτιότητα.
alpo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, primeragt είπε Απο την στιγμη που οτι καναμε προηγουνταν κατα πολυ των ατυχηματων στο μονο που μπορουμε να βρεθουμε οτι φταιμε ειναι Εγω για παρανομη σταυθμευση και ο ts για εμποδιο στο οδοστρωμα, για την προκληση ομως των τρακαρισματων μοινοι υπαιτιοι ειναι οι οδηγοι που επεσαν πανω μας καθως δεν προσεχαν τι γινετε στο δρομο. Μα γιατί σταματάς την διαδοχή τις ευθύνης εκεί που σε βολεύει εσένα; Γιατί η ευθύνη να ξεκινάει την στιγμή του "μπαμ" και όχι νωρίτερα; Είναι άσχετη η διαδοχή των γεγονότων μεταξύ τους; Όχι δεν είναι. Είναι άμεσα εξαρτώμενα. Μιλάω και για τις δύο περιπτώσεις. Αν δεν υπήρχε ανοιχτή πόρτα από κάποιο αμάξι στο ρεύμα κυκλοφορίας οπως οριζει ο νομος, δεν θα είχε συμβεί εξαρχής κανένα ατύχημα. Γι αυτό ακριβώς τον λογο προνόησε από πριν ο νομοθέτης μια τέτοια περίπτωση. Επίσης αντιστοιχα αν δεν ειχες παρκάρει παράνομα σε σημείο που απαγορευόταν, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε συμβεί το τροχαίο ατύχημα (υποθετικά πάντα σύμφωνα με αυτά που μας είπες, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες). Γι αυτό ακριβώς υπάρχουν όλες αυτές οι προβλέψεις στον Κ.Ο.Κ. Όχι για να μοιράζουν πρόστιμα. Για να προλαμβάνουν καταταστάσεις εφόσον τηρούνται. Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από alpo
primeragt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε σταματαω καμια διαδοχη ευθυνης πουθενα ισα ισα δινω στον καθενα αυτη που του αναλωγει. Το οτι εγω και ο ts συμφωνα με το νομο καναμε απο μια παρανομια δεν δινει το δικαιωμα σε καποιον να ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ. Αν δεν μπορεις εσυ να ξεχωρισεις αυτο το πραγμα συγνωμη αλλα με τη λογικη σου αν αυριο παρασειρω εναν πεζο που περναει σε ενα δρομο δεν θα φταιω εγω γιατι αυτος παρανομα εμποδισε την κυκλοφορια ασχετως αν πριν περασει κοιταξε. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από primeragt
alpo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, primeragt είπε Το οτι εγω και ο ts συμφωνα με το νομο καναμε απο μια παρανομια δεν δινει το δικαιωμα σε καποιον να ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ. Όχι. Δεν έχει δικαίωμα κάποιος να μην προσέχει. Αλλά το ατύχημα δεν έγινε επειδή ήταν "δικαίωμα" κάποιου όπως λες. Ουτε ήθελε ο άλλος οδηγός να πέσει πάνω σας. Ήταν αποτέλεσμα της παρανομίας του ts στην μια περίπτωση και της δικής σου στην άλλη. Και για να ξέρεις μιας και το αναφέρεις σαν επιχείρημα. Όχι... ούτε οι πεζοί μπορούνε να κάνουν ότι θέλουν στο οδοστρώμα χωρίς να έχουν ευθυνες. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από alpo
primeragt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ειναι απλο ξεχνα παρανομιες ξεχνα τα ολα και παμε πισω στα βασικα. Υπαρχει ενα εμποδιο μπροστα εμφανεστατο απο πριν και ο οδηγος ερχετε και πεφτει πανω του. Ε ας προσεχε που παει δεν φταιει κανενας αν αυτος δεν βλεπει μπροστα του. Το οτι στα 2 αυτα παραδειγματα ηταν αλλα αυτοκινητα δεν αναιρει την δικη υπαιτιοτητα ουτε προσθετεις στους αλλους οδηγους αφου αυτοι ηταν εκει πολυ πριν και ηταν σταθεροι, δεν κανανε κινησεις μπροστα του. Δεν προσεχε τον δρομο απλα και ξαστερα. Ειναι πολυ απλο. Το οτι οι πεζοι μπορουνε να κανουνε οτι θελουνε στο δρομο το συμπερανες απο τα λεγομενα μου??? Γιατι εγω το μονο που ειπα ειναι οτι αν στη θεση των αυτοκινητων ηταν πεζος που διεσχιζε το δρομο και τον χτηπαγε ο οδηγος θα σημαινε με βαση αυτο που λες οτι φταιει ο πεζος που περναγε απεναντι ασχετως το οτι οταν ξεκινησε να διασχιζει το δρομο ο οδηγος δεν ερχοτανε.
georgeγ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω για το σταθμευμένο όχημα ισχύει οτι κάνουν τα οχήματα που φορτοεκφορτωνουν εμπορεύματα ή τα οχήματα που εχουν παθει βλάβη και παρεμποδίζουν την κυκλοφορία Βαζουν τριγωνακι προειδοποιησης στην ασφαλτο
snapshot- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Αν είχα παιδί, ακόμη και να γνώριζα ότι ζω μόνος μου στον κόσμο (πως ήρθε το παιδί? ήρθε, σους), θα το έβαζα πάντα σε όχημα από μεριά πεζοδρομίου - για την ακρίβεια θα έμπαινα πίσω με το παιδί στην αγκαλιά μου και θα το ασφάλιζα στη θέση του αφού είχα κλείσει την πόρτα με εμάς μέσα. Ενδεικτικά, αυτός ο τρόπος σκέψης αποτελεί αναμφισβήτητα μια ασφαλή προσέγγιση στη ζωή μου και τη ζωή των άλλων. Σκέφτεσαι το πιο extreme ενδεχόμενο που μπορεί να συμβεί σε μια κατάσταση, και πράττεις προς αποφυγή αυτού. Η κοινή λογική εδώ λέει ότι έτσι θα αποφύγεις σίγουρα οτιδήποτε κατώτερο του extreme, συν αυτό. Always safe, right? Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος, πάντα - μα πάντα φταίνε δύο. Ακόμα και νομικά να υπερτερεί στο ύψιστο ο ένας, δε σημαίνει ότι ανθρώπινα δε θα μπορούσε να προσέχει για τον αφηρημένο, τον βιαστικό, τον μαλάκα. Δε ζούμε μόνοι μας, και δε θα χρειάζονταν νομοπλαίσια για να προσέχουν και να καθοδηγούν τα "μωρά" μιας κοινωνίας, αν υπήρχε πλήρης, αέναη συνείδηση. Το μόνο ατύχημα που δε μπορεί να πάψει είναι το στατιστικό αποτέλεσμα βάση υπερπληθυσμού. Μέσα σε μια τεράστια κοινωνία με ποικίλους ταυτόχρονους ρυθμούς, χαρακτήρες και γεγονότα, κάτι κάπου θα πάει στραβά. Οπότε τι καλύτερο μπορείς να κάνεις, από το να παίρνεις τις πιο γελοίες, εξωπραγματικά αστείες στη διεκπαιρέωση προφυλάξεις που μπορείς - ΠΆΝΤΑ. Οδηγώ 10 χρόνια - καθημερινά. Δεν έχω ακουμπήσει ούτε κάδο, ίσως επίτηδες με το αγροτικό για να τον μετακινήσω. Μου έχουν πεταχτεί από παιδιά, μέχρι σκυλιά, αρκούδα, ελάφι, 2 λαγοί (ο ένας μπήκε επίτηδες κάτω από το παλιό μοντέο και το στιφάδο ήταν υπέροχο για να αγχώσω κάποιους εδώ, για συνταγή inbox), και τουλάχιστον 5-6 αμάξια χωρίς να σταματήσουν στο STOP τους ή περνώντας με κόκκινο. Ατυχήματα μηδέν. Και δεν ήμουν τυχερός, απλά το περιμένω, από κάθε στροφή, από κάθε χαραμάδα στην οποία δεν έχω πλήρη, 110% ορατότητα. Πόσο μάλλον να μη περιμένω ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο, μα τόσο αφελής στο τιμόνι, που να μη δει σε κατοικήσιμη περιοχή ολόκληρη ανοιχτή πόρτα μπροστά του, και να πέσει και πάνω της. Γι'αυτό και είναι πολύ σημαντικό να σκέφτεσαι. Συνέχεια. Πολύ σπάνιο πλέον αυτό. Δε θα σε νοιάζει η νομιμότητα του κάθε γεγονότος αν αυτό καταλήξει αργά ή γρήγορα σε δυστύχημα. 4 1
primeragt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, snapshot- είπε Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος, πάντα - μα πάντα φταίνε δύο. Στο μονο που διαφωνω απο οσα ειπες. Χαρακτηριστικο παραδειγμα η υποθεση του γιου Jumbo που δεν εφταιγε κανεις αλλος παρα μονον αυτος. 1
alpo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, primeragt είπε Ειναι απλο ξεχνα παρανομιες ξεχνα τα ολα και παμε πισω στα βασικα. Υπαρχει ενα εμποδιο μπροστα εμφανεστατο απο πριν Έχεις δίκιο. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Λοιπόν οι δρόμοι έχουν σχεδιαστεί να μην έχουν εμπόδια! 9 λεπτά πριν, snapshot- είπε Δε θα σε νοιάζει η νομιμότητα του κάθε γεγονότος αν αυτό καταλήξει αργά ή γρήγορα σε δυστύχημα. Δυστυχώς, μας νοιάζει η νομιμότητα του κάθε γεγονότος μόνο όταν στο τέλος καταλήγει σε δυστύχημα! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από alpo
snapshot- Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, alpo είπε Δυστυχώς, σε νοιάζει η νομιμότητα του κάθε γεγονότος μόνο όταν στο τέλος καταλήγει σε δυστύχημα! Ρε παλικάρι, αν πεθάνει το παιδί σου, και όλη σου τη ζωή στα δικαστήρια να φας, και τα πάντα να κερδίσεις (που και πάλι χαμένος είσαι), δε θα το φέρει κάτι πίσω (loss.. loss.. loss.. YOU ARE STILL IN A FUCKING LOSS). Εννοείται πως δε σε "νοιάζει" σε αυτή την περίπτωση. Απλά είναι το μόνο πράγμα που έχεις να κάνεις μετά από μια τραγωδία, για το λεγόμενο "closure" που αναζητάς ως ανθρώπινη φύση, και το γεγονός ότι δεν είναι κατανοητό όλο αυτό είναι λίγο.. κάπως.. φοβούμαι. Δες λίγο την ουσία, άσε την εικόνα στην άκρη. @primeragt Εννοείται ότι υπάρχουν εξαιρέσεις. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από snapshot-
primeragt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, alpo είπε Έχεις δίκιο. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Λοιπόν οι δρόμοι έχουν σχεδιαστεί να μην έχουν εμπόδια! Δυστυχώς, σε νοιάζει η νομιμότητα του κάθε γεγονότος μόνο όταν στο τέλος καταλήγει σε δυστύχημα! Ε αν δεν δεχεσε οτι για το δικο μου παραδειγμα ολοκληρη τροχαια αποφανθηκε οτι δεν εφερα καθολου υπαιτιοτητα αλλα ημουν μονο παρανομος στο θεμα παρκαρισματος δεν μπορω να σου πω κατι πιο χαρακτηριστικο. Εχω ομως αλλο παραδειγμα με γνωστο που σκοτωσε 2 ηλικιομενους σε αυτοκινητιστικο τροχαιο πριν λιγα χρονια στην παραλιακη. Ετρεχε με μεγαλη ταχυτητα και παρασειρε ενα αλλο αυτοκινητο χτυποντας το στα πλαγια οταν εκοινο προσπαθουσε να κοψει καθετα τη παραλιακη. Μιλαμε για χοντρη στουκα οπου το χτυπημενο golf παρασειρθηκε κοντα στα 15μετρα απο το σημειο εισοδου στο ρευμα. Αποφαση τροχαιας οτι ο γνωστος μου δεν εφερε ευθυνη παρα μονο για την υπερβολικη ταχυτητα. Fun twist αν το αυτοκινητο που τρακαρε για τον Χ,Ψ λογο ηταν ακινητοποιημενο απο πριν λογο ζημιας πχ.θα εφταιγε αποκλειστικα αυτος.
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλοι ξέρουμε πως για να ανοίξουμε κάποια πόρτα προς το δρόμο πρέπει να ελέγξουμε αν εκείνη τη στιγμή περνάει αυτοκίνητο και είναι πολύ κοντά.Αν την ανοίξουμε δεν προλάβει να σταματήσει και την πάρει μπροστά σίγουρα φταίμε.Αυτό γίνεται συνήθως και κυρίως όταν ανοίγουμε να βγούμε από μέσα έξω που ο άλλος οδηγός δεν ξέρει αν κάποιος ανοίξει την πόρτα γιατί δεν βλέπει άνθρωπο,ή αν είμαστε δίπλα στο αυτοκίνητο και ξαφνικά χωρίς να δούμε αν περνάει αυτοκίνητο ανοίξουμε την πόρτα.Εδώ όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα αν εμείς οδηγούμε και στο βάθος του δρόμου στα 30-40 μέτρα εντός κατοικημένης περιοχής που το όριο είναι 50 χιλιόμετρα δούμε κάποιον με την πόρτα ανοιχτή και σκυμμένο στο αμάξι θα πάρουμε μπροστά την πόρτα του γιατί μας εμποδίζει,ή αν ο κώλος του όπως είναι σκυμμένος προεξέχει από την πόρτα θα τον πάρουμε και αυτόν μπροστά.;;;; Όχι βέβαια.Τώρα αν πιστέψουμε τον TS ότι λέει αλήθεια και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε , έχει ανοίξει την πόρτα έχει βάλει το παιδάκι στο αμάξι και έχει σκύψει να το δέσει άρα ο άλλος δεν ήταν δίπλα του ήταν μακριά άρα είχε και χρόνο να αντιδράσει.Δεν το έκανε γιατί ενδεχομένως ήταν αφηρημένος και όχι επίτηδες ή έτρεχε υπερβολικά εντός κατοικημένης περιοχής πράγμα που κάνουν πολλοί χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες άρα φταίει για το ατύχημα. Μπορεί να αποδείξει ότι έτσι έγινε;;;;Δεν φταίει.Δεν μπορεί;;; Αν ο άλλος οδηγός δεν παραδέχεται ότι έγινε έτσι και ότι το άνοιγμα έγινε ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση όταν ήταν δίπλα του τότε λόγω του ΚΟΚ φταίει και πρέπει να κάνει δήλωση στον άλλο. Το μεγάλο φταίξιμο του TS.Έπρεπε να έχει το κάθισμα στη μέση να μπορεί να βάζει το παιδί του από το πεζοδρόμιο και από τις δύο μεριές γιατί έχει ευθύνη σαν γονιός και πρέπει να το προστατεύει και από επικίνδυνους οδηγούς που στην Ελλάδα είναι περισσότεροι από τους άλλους. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα