StamTheMan Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 πμ 2 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Σα δεν ντρεπόμαστε λέω ‘γώ που δε βγαίνουμε από την πόρτα του συνοδηγού? Σιγα που θα καταλαβαινες τι εννοω. Για αυτο εισαι σε λιστα αγνοησης τοσο καιρο.
GodzillaCover Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 πμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, StamTheMan said: Σιγα που θα καταλαβαινες τι εννοω. Για αυτο εισαι σε λιστα αγνοησης τοσο καιρο. Δεν ξέρεις πόσο στενοχωρήθηκα τώρα 😂 Ειπες: 7 hours ago, StamTheMan said: Το οτι εχετε συνηθισει εσεις να βγαινετε απο τη μερια του δρομου,δε σημαινει οτι ειναι και νομιμο. Άρα, με βάση αυτό που ειπες, το να βγαίνεις από τη μεριά του δρόμου είναι παράνομο. Ααααρα, αν η πόρτα του οδηγου είναι από την πλευρά του δρομου, πάντα με βάση όσα είπες, οφείλεις να βγεις από τον συνοδηγό. Έτσι λειτουργεί η ελληνική γλώσσα. Εγώ βέβαια, μασώντας φύλλα δάφνης, αποκρυπτογραφησα τι εννοείς. Και συμφωνω εν μέρει. Αν έχει κίνηση, ανοίξεις ξαφνικά την πόρτα και στην παρουν παραμαζωμα, φταις. Επισης ισχύει ότι απαγορεύεται να αφηνεις ανοιχτή την πόρτα. Δε νομίζω βέβαια πως διαφωνεί κάποιος σε αυτά. Για να τελειώνουμε, όμως, αν για παράδειγμα εγώ ξεχάσω ανοιχτή 1 ώρα την πόρτα κι εσυ την πάρεις παραμαζωμα, ΦΤΑΙΣ 100%. Εγώ θα φάω πρόστιμο για την πόρτα, που όντως απαγορεύεται να έχω ανοιχτή, κι εσύ θα χρεωθεις την πλήρη υπαιτιότητα. Έχεις κάθε δικαιωμα να καλέσεις την αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο, ΟΧΙ να προκαλέσεις ατύχημα. Όπως και αν κάποιος έχει παρκάρει παράνομα. Φυσικά αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άτομα που πιστεύουν το αντίθετο, αλλά τι να πω, ίσως υπερτιμώ το επίπεδο του μέσου Έλληνα οδηγου. Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:55 πμ από GodzillaCover 1 1
jimmy213 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:52 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:52 πμ 4 hours ago, GodzillaCover said: Φυσικά αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άτομα που πιστεύουν το αντίθετο, αλλά τι να πω, ίσως υπερτιμώ το επίπεδο του μέσου Έλληνα οδηγου. Γιατί συνεχίζεις να επιμένεις και δε λες να καταλάβεις τι σου λέμε; Δεν είναι κακό να έχουμε κάποια πράγματα λάθος στο κεφάλι μας. Το κακό είναι να επιμένουμε. Το άρθρο 30 είναι ξεκάθαρο όπως και το άρθρο 31 (άσχετα που δεν αναφέρει την κάθε πόρτα ως εμπόδιο όπως λες). Αλλά ναι, για να τελειώνουμε, άσε την πόρτα σου 1 ώρα ανοιχτή στην πλευρά της κίνησης και πραγματικά ελπίζω να μη βρεθεί κανένας να την πάρει παραμάζωμα, γιατί μάλλον θα προσγειωθείς απότομα.
vasilllis Δημοσ. Παρασκευή στις 09:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:49 μμ 23 ώρες πριν, StamTheMan είπε Η πορτα απαγορευεται να μενει ανοιχτη,εφοσον εχει κινηση ο δρομος. Το οτι εχετε συνηθισει εσεις να βγαινετε απο τη μερια του δρομου,δε σημαινει οτι ειναι και νομιμο. Πορευτειτε με εναν κανονα,τον οποιο λεω και ξαναλεω. Αν δεν ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να εισαστε πεζοι στο οδοστρωμα,ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ. Αδιανοητο να υπαρχει πεζοδρομιο και να βλεπω τους πεζους διπλα απο τα αυτοκινητα,να μιλανε με τον οδηγο ή να χαζευουν γενικα. Επισης αδιανοητο να ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ στο δρομο ενω υπαρχει πεζοδρομιο. Σημερα εβρισα ενα γερο,γιατι ηταν με ενα φιλο του μεσα στο δρομο και οι 2 και μιλουσαν,σε φαση που επρεπε να σταματησει η κινηση και αφου κορναρα εγω ( δευτερος απο πισω ) πηραν χαμπαρι και εκαναν ακρη. Οταν τους ειπα ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, μου απαντησαν ειρωνικα και καπου εκει ακουσαν και τα θρησκευτικα τους. Εχετε,κανετε,φταιτε...Οκ το πιασατε το νοημα. Προφανως και δεν καταλαβες το σχολιο-παρατηρηση μου οποτε δεν εχει νοημα καμια συζητηση. 10 ώρες πριν, jimmy213 είπε Γιατί συνεχίζεις να επιμένεις και δε λες να καταλάβεις τι σου λέμε; Δεν είναι κακό να έχουμε κάποια πράγματα λάθος στο κεφάλι μας. Το κακό είναι να επιμένουμε. Το άρθρο 30 είναι ξεκάθαρο όπως και το άρθρο 31 (άσχετα που δεν αναφέρει την κάθε πόρτα ως εμπόδιο όπως λες). Αλλά ναι, για να τελειώνουμε, άσε την πόρτα σου 1 ώρα ανοιχτή στην πλευρά της κίνησης και πραγματικά ελπίζω να μη βρεθεί κανένας να την πάρει παραμάζωμα, γιατί μάλλον θα προσγειωθείς απότομα. Φιλε μου καλα τα φανταζεσαι ολα αυτα,αλλα αν ηταν ξεκαθαρα δεν θα υπηρχαν δικηγοροι και δικαστες και συνυπαιτιοτητες. Δες το σχολιο του απο πανω και κρινε ΠΟΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ αρθρα παραβιαστηκαν
StamTheMan Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:20 μμ 16 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Για να τελειώνουμε, όμως, αν για παράδειγμα εγώ ξεχάσω ανοιχτή 1 ώρα την πόρτα κι εσυ την πάρεις παραμαζωμα, ΦΤΑΙΣ 100%. Εγώ θα φάω πρόστιμο για την πόρτα, που όντως απαγορεύεται να έχω ανοιχτή, κι εσύ θα χρεωθεις την πλήρη υπαιτιότητα. Έχεις κάθε δικαιωμα να καλέσεις την αστυνομία να μου κόψει πρόστιμο, ΟΧΙ να προκαλέσεις ατύχημα. Όπως και αν κάποιος έχει παρκάρει παράνομα. Φυσικά αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άτομα που πιστεύουν το αντίθετο, αλλά τι να πω, ίσως υπερτιμώ το επίπεδο του μέσου Έλληνα οδηγου. ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
jimmy213 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:18 μμ 1 hour ago, vasilllis said: Φιλε μου καλα τα φανταζεσαι ολα αυτα,αλλα αν ηταν ξεκαθαρα δεν θα υπηρχαν δικηγοροι και δικαστες και συνυπαιτιοτητες. Δες το σχολιο του απο πανω και κρινε ΠΟΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ αρθρα παραβιαστηκαν Ας πάμε παρακάτω, δεν έχει νόημα πλέον. 2
cthulhucarbide Δημοσ. Παρασκευή στις 11:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:40 μμ Συμβαίνει μερικές φορές κάθε κάποιους μήνες, ευτυχώς όχι καθημερινά, κάποιο θρεντ για θέμα του κοκ στο οποίο η νοημοσύνη μιας διακριτής μερίδας μελών θα πιάσει πάτο. Θα επιμείνουν σχίζοντας τα ρούχα τους για μία ερμηνεία του νόμου που θεωρούν ξεκάθαρη, και μάλιστα παραθέτουν ξανά και ξανά εδάφια του κοκ τα οποία δεν επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά τους, αλλά αυτοί επιμένουν μέχρι να φανατιστεί η συζήτηση και οι ίδιοι. Ένα τέτοιο θρεντ ήταν πριν λίγο καιρό όπου κάποιοι επέμεναν ότι ακόμα και αν έχεις πράσινο φανάρι δεν έχεις προτεραιότητα. Ένα ακόμα τέτοιο θρεντ είναι από την αρχή του αυτό εδώ όπου κάποιοι επιμένουν ότι αν ανοίξεις την πόρτα φταις ακόμα και αν σε τρακάρει καμικάζι. Παραθέτουν και τον νόμο περί ανοίγματος θυρών που ακόμα και 5χρονο -με μια βασική κριτική ικανότητα- αν διαβάσει θα καταλάβει ότι δεν τους δικαιώνει. Ένα κοινό μοτίβο στους χρήστες που καταλαμβάνουν τέτοια νήματα κατά εργολαβία, και σποραδικά άλλα, είναι το μένος και η χαιρεκακία με τα οποία θέλουν να δείξουν το λάθος του ts λες και θέλουν να βγάλουν τα απωθημένα τους. Όταν ο ορθολογισμός έχει πάει περίπατο και κάποιοι επιμένουν οριακά τρολάροντας δεν υπάρχει τρόπος να σωθεί η συζήτηση και η λογική. Μπορείς να τους τα κάνεις πενηνταράκια αλλά μετά φεύγεις πριν αναλωθούν στα ίδια 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις