Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό που με μπερδεύει είσαι εσύ. Τη μια στιγμή περιγράφεις - λανθασμένα - το πότε προβλέπεται χρήση του τριγώνου, και αμέσως μετά λες πως δεν εννοούσες το πότε προβλέπεται η χρήση του τριγώνου αλλά το πότε - κατά την προσωπική σου άποψη - χρησιμοποιεί το τρίγωνο η πλειοψηφία των οδηγών. 31 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τι σε μπερδευει? εσυ δηλαδη οταν σταματας για λιγο καπου πας και 20 μετρα τρεξιμο να βαλεις το τριγωνο?... βασικα ισως σε μπερδευει οτι κοβεις και ραβεις επιλεκτικα. αμα παρεθετες και διαβαζες ολοκληρα τα ποστ ισως σου λυνοταν οι αποριες.. συνεχιζεις και το κανεις ομως... για να σε βοηθησω λοιπον αφου δεν θες να ξαναδιαβασεις προσεκτικα τι γραφω. το δευτερο ειναι η επεξηγηση του πρωτου, το οποιο ναι ειναι προσωπικη αποψη. επετρεψε μου ομως αυτη η προσωπικη αποψη να ειναι απο ατομο που οι δουλειες που κανει ειναι "του ποδαριου" και περναει μεγαλο κομματι του στο δρομο, οποτε και εχει δει πολλους που ακινητοποιουν το οχημα (λογο αναγκης ή επειδη τους καπνισε) και σχεδον κανενας δεν χρησιμοποιει μεσα στα στενα. και κανα δυο που χω πετυχει σε τιποτα λεωφορους το εχουν κυριολεκτικα 2 βηματα πριν το αμαξι για να μη ξεφευγουμε απο το θεμα, ουτε τριγωνακια ουτε τετραγωνακια. μεσα σε κατοικημενη περιοχη οι οδηγοι πρεπει να χουν τα ματια τους 14, δεν ειναι δικαιολογια το υπηρχε εμποδιο. δηλαδη εγω μαλακας ειμαι που στα στενα παω με 30 μαξ, σταματαω/κοβω πριν τις διασταυρωσεις*, στροφες κλπ, και αυτοι που πανε yolo ειναι οι εξυπνοι? ο νομος θα επρεπε να αποτρεπει τους απροσεκτους οδηγους, οχι να τους περιθαλπτει κι απο πανω *οταν ειμαι με μηχανακι και ειναι μπρος γκρεμος (να με φαει οποιος παραβιασει στοπ) και πισω ρεμα (να με φαει ο βιαστικος που χει κολλησει πισω μου) ειναι ολα τα λεφτα... να κινδυνευεις επειδη θες να πας οπως οριζει ο νομος, αξια ανεκτιμητη Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δεν έχω καμία απορία, αυτό που έκανα δεν ήταν κάτι άλλο από το να επισημάνω τις ανακρίβειες που γράφεις. Επίσης τα post σου τα παραθέτω όπως είναι, ούτε κόβω ούτε ράβω επιλεκτικά τίποτα, εσύ είσαι αυτός που τα τροποποιεί εκ των υστέρων: "Δημοσ. πριν από 33 λεπτά (επεξεργασμένο) τι σε μπερδευει? εσυ δηλαδη οταν σταματας για λιγο καπου πας και 20 μετρα τρεξιμο να βαλεις το τριγωνο?... βασικα ισως σε μπερδευει οτι κοβεις και ραβεις επιλεκτικα. αμα παρεθετες και διαβαζες ολοκληρα τα ποστ ισως σου λυνοταν οι αποριες.. Επεξ/σία πριν από 23 λεπτά από Lezantas26" Την δεύτερη πρόταση την πρόσθεσες μετά, αφού είχα ήδη απαντήσει, το ίδιο ακριβώς είχες κάνει και στο προηγούμενο post.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν έχω καμία απορία, αυτό που έκανα δεν ήταν κάτι άλλο από το να επισημάνω τις ανακρίβειες που γράφεις. Επίσης τα post σου τα παραθέτω όπως είναι, ούτε κόβω ούτε ράβω επιλεκτικά τίποτα, εσύ είσαι αυτός που τα τροποποιεί εκ των υστέρων: "Δημοσ. πριν από 33 λεπτά (επεξεργασμένο) τι σε μπερδευει? εσυ δηλαδη οταν σταματας για λιγο καπου πας και 20 μετρα τρεξιμο να βαλεις το τριγωνο?... βασικα ισως σε μπερδευει οτι κοβεις και ραβεις επιλεκτικα. αμα παρεθετες και διαβαζες ολοκληρα τα ποστ ισως σου λυνοταν οι αποριες.. Επεξ/σία πριν από 23 λεπτά από Lezantas26" Την δεύτερη πρόταση την πρόσθεσες μετά, αφού είχα ήδη απαντήσει, το ίδιο ακριβώς είχες κάνει και στο προηγούμενο post. εδω οπως βλεπεις η τροποποιηση ειχε γινει 5 λεπτα πριν το δικο σου ποστ. αντιστοιχα γινοταν και στα αλλα, αλλα πλεον γραφουν 1 ωρα και οχι τα λεπτα οποτε δεν μπορω να στο αποδειξω. αμα ξερεις καποιο τροπο να δειχνει τα λεπτα ακριβως πες μου και ευχαριστως να σου βαλω στιγμαιοτυπα και τελος παντων μη το κουραζουμε και πηγαινουμε συνεχεια off topic. θες να μου πεις οτι ειμαι χαζος και ασχετος? ειμαι. παρ αυτα εγω ο χαζος και ασχετος δεν εχω καταφερει να παω να πεσω σε εμποδιο στο δρομο, δηλαδη ο αλλος πρεπει να ναι χειροτερος απ εμενα και του επιτρεπουν να κρατα τιμονι?. σε τετοιες περιπτωσεις παντα περιμενω (ουτε καν κορναρω ή βριζω) και ολα καλα. ισα ισα ζητανε οι ανθρωποι και ενα συγνωμη που με καθυστερησαν λιγα δευτερολεπτα. δε χρειαζεται λοιπον ουτε βιασυνη, ουτε επειδη εχουμε οχημα να το παιζουμε αφεντικα του δρομου και οποιον παρει ο χαρος. πρεπει να υπαρχει συνεργασια, πως να το κανουμε? εγω επιμενω για καμερες στα οχηματα. μονο ετσι φαινεται τι εχει γινει, διοτι ενας νομος δε μπορει να καλυψει ολες τις περιπτωσεις, και οι δικαστες δεν μπορουν να κρινουν σωστα αμα δεν εχουν εικονα των γεγονοτων. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
TsoliasGR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος αλλά εμένα στην σχολή που πήγα για να παρω δίπλωμα για μηχανή και στην άλλη για αμάξι μου μάθαν να κινούμαι μισό μέτρο απο τα σταθμευμένα τουλάχιστον.
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 @Lezantas26 Και τι σημασία έχει αν η τροποποίηση έγινε λίγο πριν σου απαντήσω? Τα quote που έκανα είχαν ακριβώς αυτά που είχες γράψει πριν τις τροποποιήσεις, δεν φταίω εγώ που εσύ κάθεσαι και διορθώνεις ή συμπληρώνεις σχεδόν κάθε post σου. Επίσης δεν σε είπα ούτε χαζό ούτε άσχετο, απλώς επισήμανα την ανακρίβεια που έγραψες, τέλος. 7 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος αλλά εμένα στην σχολή που πήγα για να παρω δίπλωμα για μηχανή και στην άλλη για αμάξι μου μάθαν να κινούμαι μισό μέτρο απο τα σταθμευμένα τουλάχιστον. Η ανοικτή πόρτα ενός αυτοκινήτου καταλαμβάνει πάνω από μισό μέτρο, υπόψιν 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε @Lezantas26 Και τι σημασία έχει αν η τροποποίηση έγινε λίγο πριν σου απαντήσω? Τα quote που έκανα είχαν ακριβώς αυτά που είχες γράψει πριν τις τροποποιήσεις, δεν φταίω εγώ που εσύ κάθεσαι και διορθώνεις ή συμπληρώνεις σχεδόν κάθε post σου. Επίσης δεν σε είπα ούτε χαζό ούτε άσχετο, απλώς επισήμανα την ανακρίβεια που έγραψες, τέλος. ναι σ αυτο εχεις δικιο, θα προσπαθησω να μαι πιο προσεκτικος ωστε να μη χρειαζεται να διορθωνω συνεχεια 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η ανοικτή πόρτα ενός αυτοκινήτου καταλαμβάνει πάνω από μισό μέτρο, υπόψιν συν οτι σε στενα περιοχων οπως πχ σεπολια με το ζορι χωραει το αμαξι, οχι ν αφησεις και κενο 🤣
mechpanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Όσοι δίνετε δίκιο σε αυτόν που έπεσε πάνω στην μισάνοικτη πόρτα, να μας πείτε πώς θέλετε να ανεβάζουμε και να κατεβάζουμε τα παιδιά μας από τα αμάξια χωρίς να φοβόμαστε μήπως πέσει κανένας τρόμπας επάνω μας και φταίμε κι από πάνω. (από την μεριά του πεζοδρομίου δεν πιάνεται: έχουμε 2 παιδιά (και από τις 2 μεριές καρεκλάκια συνεπώς)/όσοι έχουν 1, δεν βρίσκουν πάντα θέση στάθμευσης σε πεζοδρόμιο στην πλευρά που βρίσκεται το κάθισμα). Για πειτε τι λέει ο νόμος...δεν γίνεται να μπορείς να κατεβάσεις/ανεβάσεις το παιδί σου μόνο παράνομα... 4 1
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, vampira είπε Ότι θα έπρεπε να τα επιβιβάσει από την πλευρά του πεζοδρομίου, ακόμα και αν είχε 100 παιδιά, από την πλευρά του πεζοδρομίου θα έπρεπε να τα επιβιβάσει. Όχι μόνο επειδή το λέει ο νόμος, αλλά επειδή το λέει η κοινή λογική. Πώς θα το κατάφερνε αυτό; αν αγαπάς τα παιδιά σου και δεν θες να τρέχεις στα νοσοκομεία, θα βρεις τρόπο. Αλλιώς αν δεν βρεις, να μην τα βάλεις στο αυ/το, τόσο απλό και τόσο κυνικό. Και δεν δίνει δίκιο κανένας σε κανέναν, ανέφεραν τον νόμο που είναι 100% ξεκάθαρος σε αυτή την περίπτωση. Τώρα αν ο καθένας μας προσπαθεί να τον ερμηνεύσει με ίσως, μπορεί, αν ...πρόβλημά μας. Ο νομοθέτης εκτός του ότι ήταν ξεκάθαρος, ήταν και απόλυτα σωστός. Ο αφηρημένος οδηγός δεν θα γινόταν θέμα αν δεν υπήρχε εμπόδιο στον δρόμο: η ανοιχτή πόρτα. Αν δεν δει τον πεζό στην διάβαση μεθαύριο, θα αποφασίσει πάλι ο νόμος. Σήμερα πάντως είχε ατύχημα γιατί κάποιος άλλος δεν τήρησε τον νόμο, και βασικότερα την κοινή λογική: Δεν επιβιβάζεις από την πλευρά του δρόμου και μάλιστα ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! Αν, δεν επιβιβάζεις το παιδί σου, ε τι να πω, είσαι επικίνδυνος. Sry για το κάπως επιθετικό ύφος, αλλά είναι κρίμα να σφαγιαζόμαστε στους δρόμους επειδή είμαστε στον κόσμο μας... Πρακτικά ποιος είναι ο τρόπος να γίνει αυτό που λες; 1
dtzgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/10/2018 στις 1:18 ΜΜ, vampira είπε Ότι θα έπρεπε να τα επιβιβάσει από την πλευρά του πεζοδρομίου, ακόμα και αν είχε 100 παιδιά, από την πλευρά του πεζοδρομίου θα έπρεπε να τα επιβιβάσει. Όχι μόνο επειδή το λέει ο νόμος, αλλά επειδή το λέει η κοινή λογική. Πώς θα το κατάφερνε αυτό; αν αγαπάς τα παιδιά σου και δεν θες να τρέχεις στα νοσοκομεία, θα βρεις τρόπο. Αλλιώς αν δεν βρεις, να μην τα βάλεις στο αυ/το, τόσο απλό και τόσο κυνικό. Και δεν δίνει δίκιο κανένας σε κανέναν, ανέφεραν τον νόμο που είναι 100% ξεκάθαρος σε αυτή την περίπτωση. Τώρα αν ο καθένας μας προσπαθεί να τον ερμηνεύσει με ίσως, μπορεί, αν ...πρόβλημά μας. Ο νομοθέτης εκτός του ότι ήταν ξεκάθαρος, ήταν και απόλυτα σωστός. Ο αφηρημένος οδηγός δεν θα γινόταν θέμα αν δεν υπήρχε εμπόδιο στον δρόμο: η ανοιχτή πόρτα. Αν δεν δει τον πεζό στην διάβαση μεθαύριο, θα αποφασίσει πάλι ο νόμος. Σήμερα πάντως είχε ατύχημα γιατί κάποιος άλλος δεν τήρησε τον νόμο, και βασικότερα την κοινή λογική: Δεν επιβιβάζεις από την πλευρά του δρόμου και μάλιστα ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! Αν, δεν επιβιβάζεις το παιδί σου, ε τι να πω, είσαι επικίνδυνος. Sry για το κάπως επιθετικό ύφος, αλλά είναι κρίμα να σφαγιαζόμαστε στους δρόμους επειδή είμαστε στον κόσμο μας... Εσύ που (θα) αγαπάς τα παιδιά σου, και δεν (θα) θέλεις να τρέχεις στα νοσοκομεία, κάνε ένα καλό στους υπόλοιπους συνανθρώπους σου και άνοιξε τα μάτια και σ' αυτούς τους άσχετους και στιγνούς εγκληματίες, που δεν τα αγαπούν και που στοιβάζονται στα νοσοκομεία λόγω της ανευθυνότητάς τους. Πες τους πώς (θα) το κάνεις, μιας και βρήκες τον τρόπο. Εκτός αν δεν (θα) τα βάζεις στο αυτοκίνητο. Επίσης, εύκολα αντιστρέφεται το "επιχείρημά" σου: Η ανοιχτή πόρτα δεν θα γινόταν θέμα αν δεν υπήρχε ο αφηρημένος οδηγός. Sorry για το κάπως επιθετικό ύφος, αλλά είναι κρίμα να σφαγιαζόμαστε στους δρόμους επειδή είμαστε στον κόσμο μας και αντί να βλέπουμε μπροστά μας πιανόμαστε από ό,τι μπορούμε για να αποδείξουμε ότι αν οδηγούμε αυτοκίνητο τότε ο δρόμος μας ανήκει αποκλειστικά και μπορούμε να είμαστε ακόμα και αφηρημένοι ή να απαξιούμε να προσέχουμε το οτιδήποτε κάνει ο ποταπός και τιποτένιος Ηρώδης συνάνθρωπός μας, αφού οι δρόμοι, όπως ορίζεται από το νόμο, πρέπει εξ ορισμού να είναι ελεύθεροι εμποδίων και κανείς να μην κινείται μπροστά μας όταν εμείς οδηγούμε. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από dtzgr 2
Deathmace Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να υποθέσω ότι όλοι όσοι την πέφτετε στον TS οδηγείτε πάντα σύμφωνα με τον ΚΟΚ, τηρείται κατά γράμμα τα όρια ταχύτητας, βγάζετε τρίγωνο κάθε 3 και λίγο, κτλ. Βάσει ΚΟΚ έχει άδικο. Κακώς εξέθεσε το παιδί του σε κίνδυνο, αλλά όταν ο οδηγός πάει και στουκάρει σε οτιδήποτε είναι μέσα στον δρόμο ενώ έχει χρόνο να αντιδράσει, λίγη λογική δεν βλάπτει. Επίσης, λίγη κατανόηση για ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια άνεση μετακίνησης και ταχύτητα κίνησης. Το πάρκινγκ στην πόλη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Στο στενό που μένω έχει σχεδόν σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου κολωνάκια. Αν έχω παρκάρει σε σημείο που δεν ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού (το αμάξι είναι 3πορτο) και θελήσει να μπει επιβάτης (υπόψιν ότι δεν έχει περιθώριο να κινηθώ μπρος-πίσω ώστε να χωρέσει να μπει) για πείτε μου πώς πρέπει να μπει? (συχνό φαινόμενο) Από την μεριά του δρόμου? Ή να ξεκινήσω να βγαίνω ώσπου η πόρτα να ανοίγει και να χωρέσει να μπει ο άνθρωπος? Στην δεύτερη περίπτωση ο δρόμος κλείνει και δεν χωράει να περάσει αμάξι. Αν εγώ πρωτού ξεκινήσω τις μανούβρες και βγω έχω ελέγξει, δεν έρχεται όχημα, βγαίνω (υπόψιν ότι αν βγω 20 εκατοστά από τη "νοητή" γραμμή των παρκαρισμένων δεν χωράει αμάξι) επίσης δεν έρχεται όχημα και όσο επιβιβάζεται ο επιβάτης, έρθεί ένας γαμιώντας και με μαζέψει, ποιος θα φταίει? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Deathmace
ixos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Είχα. Μια τέτοια περίπτωση εγώ με ανοιχτή πόρτα και παρκαρισμένος ήλθε ο άλλος και έξυσε το φτερό του. Εγώ δεν έπαθα κάτι αλλά το φτερό του άλλου είχε βαθούλωμα. Δυστυχώς ο φταίχτης ήμουν εγώ. Οποιοδήποτε εμπόδιο εμποδίζει την κίνηση απλά ειναι εμπόδιο και φταίει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, Deathmace said: Να υποθέσω ότι όλοι όσοι την πέφτετε στον TS οδηγείτε πάντα σύμφωνα με τον ΚΟΚ, τηρείται κατά γράμμα τα όρια ταχύτητας, βγάζετε τρίγωνο κάθε 3 και λίγο, κτλ. Whataboutism? 😛
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Deathmace είπε Να υποθέσω ότι όλοι όσοι την πέφτετε στον TS οδηγείτε πάντα σύμφωνα με τον ΚΟΚ, τηρείται κατά γράμμα τα όρια ταχύτητας, βγάζετε τρίγωνο κάθε 3 και λίγο, κτλ. Το να λες την γνώμη σου σε κάποιον - ειδικά όταν ο ίδιος στη ζητάει - κάθε άλλο παρά "πέσιμο" είναι.
tzampatzis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Βασικά δε περίμενα ότι ο ΚΟΚ θα έδινε δίκαιο σε αυτόν που πέφτει σε σταματημένο εμπόδιο, μιας και βασικός κανόνας στην οδήγηση είναι να οδηγείς με ταχύτητα που να σου επιτρέπει να αντιδράσεις σε ένα συμβάν. Βλέποντας και στον ΚΟΚ (αρθρο 19, σε ένα pdf του ΚΟΚ που βρήκα online ) "2. O oδηγός επιβάλλεται να ρυθμίζει την ταχύτητα τoυ oχήματός τoυ λαμβάνων συνεχώς υπόψη τoυ τις επικρατoύσες συνθήκες, ιδιαίτερα δε τη διαμόρφωση τoυ εδάφoυς, την κατάσταση και τα χαρακτηριστικά της oδoύ, την κατάσταση και τo φoρτίo τoυ oχήματός τoυ, τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες κυκλoφoρίας, κατά τρόπoν ώστε να είναι σε θέση να διακόψει την πoρεία τoυ oχήματός τoυ μπρoστά από oπoιoδήπoτε εμπόδιo πoυ μπoρεί να πρoβλεφθεί και τo oπoίo βρίσκεται στo oρατό από αυτόν μπρoστινό τμήμα της oδoύ. Yπoχρεoύται επίσης να μειώνει την ταχύτητα τoυ oχήματός τoυ και, σε περίπτωση ανάγκης, να διακόπτει την πoρεία τoυ, όταν oι περιστάσεις τo επιβάλλoυν. 3. Iδιαίτερα, o oδηγός επιβάλλεται να μειώνει την ταχύτητα τoυ oχήματός τoυ σε τμήματα της oδoύ με περιoρισμένo πεδίo oρατότητας, στις στρoφές, πλησίoν των σχoλείων, πλησίoν των ισόπεδων oδικών κόμβων, στις απότoμες κατωφέρειες, πλησίoν των μέσων μαζικής μεταφoράς, πoυ σταθμεύoυν για να απoβιβάζoυν ή επιβιβάζoυν επιβάτες, κατά τις νυκτερινές ώρες, σε περίπτωση oμίχλης, βρoχής, χιόνων, παγετoύ και γενικά όταν τo oδόστρωμα είναι oλισθηρό. Tην αυτή επίσης υπoχρέωση έχει κατά τη διέλευσή τoυ από στενές διόδoυς και αν η διασταύρωσή τoυ με άλλα oχήματα καθίσταται δυσχερής, όταν υπάρχoυν ζώα επί της oδoύ πoυ παρoυσιάζoυν σημεία ταραχής, κατά τη διέλευσή τoυ από κατoικημένες περιoχές, αν πεζoί, πoυ βρίσκoνται στην τρoχιά τoυ, καθυστερoύν να απoμακρυνθoύν, ως και σε κάθε άλλη ειδική περίπτωση, πoυ επιβάλλεται μετριασμός ταχύτητας." Με βάση αυτά μου φαίνεται τραβηγμένο το να χτυπάς την πόρτα του άλλου και να μην έχεις ευθύνη, τουλάχιστον όταν μιλάμε για κατοικημένες περιοχές κτλπ. 4
xp-user Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Όχι μόνο φταις εσύ αν έχεις ανοιχτή τη πόρτα απο τη μεριά του δρόμου ....για οποιοδήποτε λόγο.... άλλα και από τη μεριά του πεζοδρομίου αν έχεις ανοιχτή τη πόρτα ....για οποιοδήποτε λόγο...και δεν χωράει να περάσει πεζός γιατί είναι στενό το πεζοδρόμιο ας πούμε είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις αυτό που κάνεις να κλείσεις τη πόρτα να περάσει ο πεζός και μετά να συνεχίσεις.Οπως επίσης αν ανοίξεις τη πόρτα σου απο τη μεριά του πεζοδρομίου και χτυπήσεις κάποιο πεζό....ακραίο σενάριο άλλα μπορεί να συμβεί....θεωρείτε οτι έχεις χτυπήσει πεζό και ακολουθεί η γνωστή διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα