nikos1982 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 36 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Αν παρκάρει ο άλλος εκατοστά μέσα στην είσοδο για το πάρκινγκ μου, τον παίρνω παραμαζωμα επειδη ήθελα να μπω μέσα; Έχετε αρχίσει να χάνετε το νόημα της υπόθεσης νομίζω. ο λογικος δεν θα το κανει αυτο που λες να παρκαρει ετσι οπως λες.
vairass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Εσύ φταις δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε... Φυσικά το έχω κάνει και εγώ αυτό το λάθος αλλά μέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει. Αν θέλει όμως ο τύπος σου κάνει δήλωση ότι φταίει αυτός... Το θέμα είναι θελει; 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Καλά πέρα απο το ποιός φταίει, πατέρας να βγάζει το παιδί του απο το αυτοκίνητο απο την πλευρά της κυκλοφορίας; Δολοφόνος! Μου θυμίζεις κατι άλλους που περπατούν στο δρομο αντί για το πεζοδρόμιο και απο την έξω πλευρά εχουν εκτεθειμένα στην κίνηση τα παιδιά τους, βέβαια τα αγαπάμε γιατί τα κρατούν απο το χερακι. Φίλε όντως αλλά έστω μια φορά το έχουμε κάνει όλοι οπότε μην κρίνεις για να μην κριθείς. 1
Knight of Mercy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ατυχώς η υπόθεση θα καταλήξει στις αίθουσες των δικαστηρίων και προηγούμενα (βλ. δεδικασμένα) υπάρχουν αρκετά. Ελάχιστες ελπίδες δίνω, εμπειρικά, στο σταθμευμένο όχημα με την ανοικτή πόρτα στο δρόμο και αυτές περιορίζονται στην ικανόνητα και σύγκριση των νομικών που θα αναλάβουν την εκπροσώπηση των διαδίκων. Το ευτύχημα είναι ότι δεν προκλήθηκε τραυματισμός, αυτό αρκεί.
testit Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, giotis1982 είπε Ξαναδιάβασε από την αρχή το έχεις χάσει κάπου, η πόρτα ήταν από τη μεριά του συνοδηγού, από εκεί είναι το καθισματακι και ήμουν παρκαρισμενος αριστερά, από τη νόμιμη πλευρά Όπως και να ήσασταν τοποθετημένος/-η στην οδό, δεν αλλάζει κάτι. Εφόσον ανοίξατε την πίσω πόρτα, από την πλευρά που είναι στο ρεύμα της οδού (κι όχι αυτήν που είναι από την πλευρά του πεζοδρομίου), θέσατε και τον εαυτό σας (δηλ. τον επιβάτη και το αυτοκίνητό σας) και τους άλλους διερχόμενους οδηγούς σε κίνδυνο. Αν έκανε κάτι τέτοιο ο οδηγός ενός σχολικού, αν άφηνε ένα παιδί (με τη συνοδό του), όπως σταματήσατε εσείς προσωρινά, θα τον είχαν απολύσει στην επιστροφή του στο σχολείο! ΑΡΘΡΟ 34: Στάση και στάθμευση 1. Η στάση και η στάθμευση επιτρέπονται, αν δεν δημιουργείται εξ αυτών κίνδυνος ή παρακώλυση της κυκλοφορίας και αν δεν υπάρχουν σχετικές απαγορευτικές πινακίδες ή διαγραμμίσεις. https://www.glavopoulos.com/el/kok-034/ http://www.ketheyo.gr/content/e-learning/e-kpedevteite/7.1-stasi-ke-stathmevsi.-genikoi-kanones.php Όπως λένε "χαρακτηριστικά", οι ερμηνεύοντες τον Κ.Ο.Κ., στη διάβαση με stop, θα πρέπει να περιμένετε να περάσει και το τελευταίο αυτοκίνητο που έρχεται από Λαμία (π.χ.) να βεβαιωθείτε για αυτό και μετά να περάσετε ! Έτσι και στην περίπτωσή σας, έπρεπε να περάσουν όλα τα αυτοκίνητα, ακόμα και τα "αργοκίνητα", και μετά, αφού βεβαιωνόσαστε ότι δεν υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα, να δοκιμάζατε - έχοντας κατά νου, ότι μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά από το πουθενά ένα αυτοκίνητο. Ρωτήστε και τον ασφαλιστή σας (σε τελική ανάλυση)!
jimmy213 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ορισμένοι συγχέετε τη λογική/ηθική, με τους νόμους. Τα πιστεύω κι οι απόψεις μας, αφορούν μόνο εμάς και κανέναν άλλο. Στην προκειμένη περίπτωση, ο ΚΟΚ λέει ότι φταίει ο TS και δεν βλέπει τον αφηρημένο οδηγό. Είναι αντίστοιχο με το STOP vs 80 km/h (δεν θυμάμαι το νούμερο) που συζητούσατε κάποτε σε άλλο νήμα. Αν κάποιος διαφωνεί, είναι δικό του πρόβλημα (δεν το λέω με κακία). Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από jimmy213
Lanike71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ε, αφού ο κοκ δίνει και τα εύσημα σε αφηρημενους οδηγούς, δεν έχει νόημα η συζήτηση. Το δικαστήριο πιθανό να σε καταδικάσει ts, όχι επειδή φταις,αλλά επειδή θα παίξει το σενάριο " άργησες να ανοίξεις την πόρτα " και δε μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο . Και επειδή είναι και παιδί στην υπόθεση, θα τη φας για παραδειγματισμο. Καλή συνέχεια.
artshadows Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δηλαδη ο νομος λεει οτι μπορώ να χτυπαω πορτες αμαξια η και ανθρωπους ; δηλαδη εγω αποφασιζω ως οδηγος τι θελω να κανω;Δηλαδη αν δω καποιον να μπαινει στο αμαξι του η τα παιδια του (απτην μερια του δρομου), να τους τρακαρω και με καλυπτει ο νομος: εχω και ενα θεμα με το φτερο αν βγω τωρα μια βολτα και δω καποιον να ανοιγει πορτα πεφτω πανω του και με πληρωνει ; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από artshadows 3 1
green gordon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε Ποιος το λέει αυτό? Αν έχεις δύο παιδιά? Έχεις παιδιά? Το λέει η λογική ενός ανθρώπου που δεν εμπιστεύεται τους άλλους οδηγούς.Δεν το λέει κανένας νόμος ούτε λέω ότι θα είναι η πιο άνετη φάση ειδικά με δύο παιδια. Ναι έχω παιδιά και προτιμώ να στριμωχτω κ να σπάσω μέση παρά να έχω το άγχος αν θα μου καρφωθεί κανένας την ώρα που το βάζω μέσα
adi32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, artshadows είπε δηλαδη ο νομος λεει οτι μπορώ να χτυπαω πορτες αμαξια η και ανθρωπους ; δηλαδη εγω αποφασιζω ως οδηγος τι θελω να κανω;Δηλαδη αν δω καποιον να μπαινει στο αμαξι του η τα παιδια του (απτην μερια του δρομου), να τους τρακαρω και με καλυπτει ο νομος: εχω και ενα θεμα με το φτερο αν βγω τωρα μια βολτα και δω καποιον να ανοιγει πορτα πεφτω πανω του και με πληρωνει ; Η καλύτερη δουλειά είναι αυτή για όσους τους έχουν κάνει ζημιά στραβαδια και έχουν φύγει. Και όσοι συμφωνούν ας μας δώσουν τη διεύθυνση τους να περνάμε όταν τολμάνε και ανοίγουν την πόρτα για να βγουν από το όχημα τους
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Αχά δεν το είχα σκεφτεί έτσι, τώρα το μόνο που μένει είναι να πάω να πέσω στην αριστερή μεριά κάποιου, ούτε μικτή ούτε τίποτα
adi32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Αχά δεν το είχα σκεφτεί έτσι, τώρα το μόνο που μένει είναι να πάω να πέσω στην αριστερή μεριά κάποιου, ούτε μικτή ούτε τίποτα Ναι γιατί όχι. Επίσης αν θες να δολοφονήσεις κάποιον. Βλέπεις πότε προσπαθεί να βάλει κάτι στο αυτοκίνητο του, παίρνεις φόρα και τον κάνεις κομμάτια και σε πληρώνει κιόλας
Green Dragon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σταμάταει ταξί να αποβιβάσει επιβάτη σε στενό δρόμο που χωράει ένα αυτοκίνητο.Ο από πίσω δεν προλαβαίνει να σταματήσει και πάει και πέφτει πάνω του. Ποιος έχει την ευθύνη; Εγώ ξέρω ότι την ευθύνη την έχει αυτός που δεν φρόντισε να έχει απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, ανεξάρτητα για ποιο λόγο σταμάτησε ο μπροστινός. Θα μπορούσε να σταματήσει επειδή πετάχτηκε ένα παιδί ή ένα ζώο. Άλλη περίπτωση τώρα. Η κόρη μου κινείται σε στενό δρόμο που έχει αριστερά παρκαρισμένα και χωράει ένα μόνο αυτοκίνητο να περνάει. Ένα από τα παρκαρισμένα ξεκινάει και βγάζει το μπροστινό του μέρος στον δρόμο. Η κόρη μου που βρίσκεται πιο πίσω φρενάρει, αλλά δεν προλαβαίνει να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο της και πέφτει επάνω του. Οι ασφαλιστικές την δικαιώνουν και ο άλλος την αποζημιώνει. Τα αναφέρω γιατί είναι δύο παραδείγματα παρακώλησης της κυκλοφορίας, που όμως έχουν διαφορετική αντιμέτωπη ως προς την ευθύνη. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Green Dragon 2
nightwalker1990 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, artshadows είπε Αυτος ειδικα στο 2:15 θελει να τον δεσεις σε καρεκλα κρυμμενο σε υπογειο να ξεκινησεις να τον χτυπας με τον τηλεφωνικο καταλογο της κινας στο κεφαλι και να σταματησεις του χρονου.. Ποσο ηλιθιος που πεταξε το παιδακι? Ο δε αλλος καραγκιοζης στο τελος με το ποδι τραγικοτατος απλα.. 7 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Σταμάταει ταξί να αποβιβάσει επιβάτη σε στενό δρόμο που χωράει ένα αυτοκίνητο.Ο από πίσω δεν προλαβαίνει να σταματήσει και πάει και πέφτει πάνω του. Ποιος έχει την ευθύνη; Εγώ ξέρω ότι την ευθύνη την έχει αυτός που δεν φρόντισε να έχει απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, ανεξάρτητα για ποιο λόγο σταμάτησε ο μπροστινός. Θα μπορούσε να σταματήσει επειδή πετάχτηκε ένα παιδί ή ένα ζώο. Άλλη περίπτωση τώρα. Η κόρη μου κινείται σε στενό δρόμο που έχει αριστερά παρκαρισμένα και χωράει ένα μόνο αυτοκίνητο να περνάει. Ένα από τα παρκαρισμένα ξεκινάει και βγάζει το μπροστινό του μέρος στον δρόμο. Η κόρη μου που βρίσκεται πιο πίσω φρενάρει, αλλά δεν προλαβαίνει να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο της και πέφτει επάνω του. Οι ασφαλιστικές την δικαιώνουν και ο άλλος την αποζημιώνει. Τα αναφέρω γιατί είναι δύο παραδείγματα παρακώλησης της κυκλοφορίας, που όμως έχουν διαφορετική αντιμέτωπη ως προς την ευθύνη. Στο ταξι φταιει ο πισω και στην 2η περιπτωση φυσικα ο καθυστερημενος που βγηκε και φανταζομαι δεν εβγαλε καν φλας.... Ισως υποθετω οσο στενος ηταν ο δρομος εφοσον υπηρχε ορατοτητα του αυτοκινητου λιγα μετρα πιο πισω αν εβλεπε το φλας και την προθεση του φυσικα να στριψει η κορη σου και ο οποιοσδηποτε θα προλαβαινε να σταματουσε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, artshadows said: δηλαδη ο νομος λεει οτι μπορώ να χτυπαω πορτες αμαξια η και ανθρωπους ; δηλαδη εγω αποφασιζω ως οδηγος τι θελω να κανω;Δηλαδη αν δω καποιον να μπαινει στο αμαξι του η τα παιδια του (απτην μερια του δρομου), να τους τρακαρω και με καλυπτει ο νομος: εχω και ενα θεμα με το φτερο αν βγω τωρα μια βολτα και δω καποιον να ανοιγει πορτα πεφτω πανω του και με πληρωνει ; Σίγουρα πάντως δεν λέει ότι μπορούμε να την κρατήσουμε Χ χρόνο ανοιχτή κι ας εμποδίζει την κυκλοφορία (αναγκάζει τους οδηγούς να σταματάνε) αφού την στιγμή που την ανοίξαμε δεν πέρναγε κανείς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα