vairass Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 49 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανέφερε τραυματισμό ο TS. Για το χτύπημα στην πόρτα μίλησε. Αυτό λέω... Αυτό ρωτάω, πως έγινε και έμεινε η πόρτα ανοιχτή ενώ δεν ήταν αυτός εκεί; Δηλαδή άνοιξε την πόρτα και έφυγε; Η άνοιξε την πόρτα για να βγάλει το παιδί και είδε το αυτοκίνητο να έρχεται και έφυγε; Μου κάνει εντύπωση. 15 λεπτά πριν, adi32 είπε Φτάρνισμα με τύφλωση 10" είναι πρόβλημα υγείας. Τα εισαγωγικά δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν Όπως σου ξαναείπα σου εύχομαι να μην σκοτώσει δικούς σου ανθρώπους κάποιος και να πει σορρυ φταρνίστηκα Επειδή είμαι οδηγός και βρίσκομαι στο δρόμο 8 ώρες επί 15 χρόνια θα πω όντως τα 10 δεύτερα είναι πολλά... Όμως σκέψου να σε πιάσει και χασμουρητό; Ευτυχώς μέχρι στιγμής το έχω πάθει σε ανοιχτό δρόμο, μερικές φορές κρατάει 3-5 δεύτερα.... 10 είναι πολλά.
Whargoul Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, adi32 είπε Φτάρνισμα με τύφλωση 10" είναι πρόβλημα υγείας. Τα εισαγωγικά δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν Όπως σου ξαναείπα σου εύχομαι να μην σκοτώσει δικούς σου ανθρώπους κάποιος και να πει σορρυ φταρνίστηκα Ανάμεσα σε εισαγωγικά εισάγεται-μπαίνει τμήμα κειμένου [..] που χρησιμοποιείται μη κυριολεκτικά [..] Όταν λέω "τυφλώνεσαι", προφανώς εννοώ ότι δεν είσαι σε θέση να δεις μπροστά σου και με ικανότητα να αντιληφθείς τι συμβαίνει. Κατά το φτάρνισμα κλίνουν και τα μάτια σου, και αλλάζει και θέση το κεφάλι και το σημείου που έβλεπες - έκανες focus πριν το συμβάν. Μέχρι και τα χέρια σου μπορεί να γεμίσουν σάλια (ή μύξες) και να ψάχνεις χαρτομάντιλα. Εάν σκοτώσει κάποιον για αυτό τον λόγο είναι δικαιολογημένος είτε μας αρέσει είτε όχι. Είναι απολύτως ανθρώπινο να φταρνίζεσαι. Εάν σκοτώσει κάποιον επειδή έπαιζε, μιλούσε, έγραφε στο κινητό (πράγμα που κάνει η πλειοψηφία πλέον) αυτό είναι αδικαιολόγητο. Όπως είναι αδικαιολόγητο να σκοτώσεις κάποιον με μηχανή, ποδήλατο ή επιδή κάποιος παρέσυρε κάποιον άλλο στην προσπάθεια του να αποφύγει την πόρτα που άφησες ανοικτή. 18 λεπτά πριν, vairass είπε Επειδή είμαι οδηγός και βρίσκομαι στο δρόμο 8 ώρες επί 15 χρόνια θα πω όντως τα 10 δεύτερα είναι πολλά... Δεν είναι παράξενο να φταρνιστείς 2 και 3 φορές συνεχόμενα (από 2 δεύτερα ανάφερα). Anw, ακόμα και τα 2-3 δευτερόλεπτα, με 50km/h είναι απόσταση 45 μέτρων, αρκετά μεγάλη για να συμβεί οτιδήποτε χωρίς να το αντιληφθείς. Οπότε όταν δηλώνεις (όχι εσύ) ότι οποίος δεν μπορεί να αντιληφθεί μια πόρτα, ένα πεζό ... οτιδήποτε..., είναι εγκληματίας δολοφόνος, είναι απλά άτοπο.
Deathmace Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 @ ThReSh Βασικότατο χαρακτηριστικό μας. Κουνάμε το δάχτυλο σε όλους εκτός από τα μούτρα μας. @ Joshua21 Πολλοί την εξέφρασαν με κάπως άκομψο τρόπο (ευγενικά το θέτω..). Δεν ήταν όλες οι απόψεις "πέσιμο".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 5 minutes ago, Deathmace said: @ ThReSh Βασικότατο χαρακτηριστικό μας. Κουνάμε το δάχτυλο σε όλους εκτός από τα μούτρα μας. Βασικότατο το να λέμε "γιατί ο προηγούμενος/άλλος καλύτερος είναι?" σε μια συζήτηση... https://en.wikipedia.org/wiki/Whataboutism
vairass Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Whargoul είπε Ανάμεσα σε εισαγωγικά εισάγεται-μπαίνει τμήμα κειμένου [..] που χρησιμοποιείται μη κυριολεκτικά [..] Όταν λέω "τυφλώνεσαι", προφανώς εννοώ ότι δεν είσαι σε θέση να δεις μπροστά σου και με ικανότητα να αντιληφθείς τι συμβαίνει. Κατά το φτάρνισμα κλίνουν και τα μάτια σου, και αλλάζει και θέση το κεφάλι και το σημείου που έβλεπες - έκανες focus πριν το συμβάν. Μέχρι και τα χέρια σου μπορεί να γεμίσουν σάλια (ή μύξες) και να ψάχνεις χαρτομάντιλα. Εάν σκοτώσει κάποιον για αυτό τον λόγο είναι δικαιολογημένος είτε μας αρέσει είτε όχι. Είναι απολύτως ανθρώπινο να φταρνίζεσαι. Εάν σκοτώσει κάποιον επειδή έπαιζε, μιλούσε, έγραφε στο κινητό (πράγμα που κάνει η πλειοψηφία πλέον) αυτό είναι αδικαιολόγητο. Όπως είναι αδικαιολόγητο να σκοτώσεις κάποιον με μηχανή, ποδήλατο ή επιδή κάποιος παρέσυρε κάποιον άλλο στην προσπάθεια του να αποφύγει την πόρτα που άφησες ανοικτή. Δεν είναι παράξενο να φταρνιστείς 2 και 3 φορές συνεχόμενα (από 2 δεύτερα ανάφερα). Anw, ακόμα και τα 2-3 δευτερόλεπτα, με 50km/h είναι απόσταση 45 μέτρων, αρκετά μεγάλη για να συμβεί οτιδήποτε χωρίς να το αντιληφθείς. Οπότε όταν δηλώνεις (όχι εσύ) ότι οποίος δεν μπορεί να αντιληφθεί μια πόρτα, ένα πεζό ... οτιδήποτε..., είναι εγκληματίας δολοφόνος, είναι απλά άτοπο. Όλα μπορούν να συμβούν οκ δεν αντιλέγω. Στο ερώτημα πως βρέθηκε η πόρτα μόνη χωρίς τον ιδιοκτήτη τι απαντάς; Απορώ πως άνοιξε η πόρτα κ μετά εξαφανίστηκε ο φίλος μας;
talibanakos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στις 21/10/2018 στις 12:49 ΠΜ, giotis1982 είπε Δεκτό , θα μπορούσα να έβαζα τον μικρό από την μεριά του πεζοδρομίου, από την άλλη πάλι μου κάνει εντύπωση πως μπορεί να φταίει κάποιος αν δεν σταματήσει ο άλλος. Αν ήταν άλλο εμπόδιο δηλαδή τι θα έκανε; Θα το χτυπούσε; Δεν καθομαι να διαβαζω ολο το νημα,απο οσα εχεις πει ειναι συνυπαιτιοτητα. Ειχες ανοιξει την πορτα παρανομα,το ποσο αχρηστος οδηγος ειναι ο αλλος δεν παιζει ρολο. Αν δηλαδη ηταν ενα παπακι που πηγαινε να αποφυγει καποιον κινδυνο τι θα ελεγες; Εκει ειδικα θα εφταιγες μονο εσυ.
Whargoul Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, vairass είπε Στο ερώτημα πως βρέθηκε η πόρτα μόνη χωρίς τον ιδιοκτήτη τι απαντάς; Απορώ πως άνοιξε η πόρτα κ μετά εξαφανίστηκε ο φίλος μας; Που να ξέρω. Δεν είμουν εκεί? Η λογική λέει ότι άνοιξε την πόρτα, έβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο, την άφησε ανοικτή και κάτι άλλο πήγε να κάνει. Ή απλά ήταν σκυμμένος μέσα στο αμάξι, η πόρτα τελείως ορθάνοικτη και το αυτοκίνητο την βρήκε στην άκρια χωρίς να τον κτυπήσει. Ίσως έτσι δικαιολογείτε πως δεν είδε το αμάξι, και πως παρότι υπέθεσε ότι δεν υπάρχει κανείς στον δρόμο, εμφανίστηκε Το να σκύψεις μέσα στο αμάξι να δέσεις ένα παιδί, παίρνει περισσότερα από 10s όπως νομίζει ότι χρειάστηκαν.
vairass Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Whargoul είπε Που να ξέρω. Δεν είμουν εκεί? Η λογική λέει ότι άνοιξε την πόρτα, έβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο, την άφησε ανοικτή και κάτι άλλο πήγε να κάνει. Ή απλά ήταν σκυμμένος μέσα στο αμάξι, η πόρτα τελείως ορθάνοικτη και το αυτοκίνητο την βρήκε στην άκρια χωρίς να τον κτυπήσει. Ίσως έτσι δικαιολογείτε πως δεν είδε το αμάξι, και πως παρότι υπέθεσε ότι δεν υπάρχει κανείς στον δρόμο, εμφανίστηκε Το να σκύψεις μέσα στο αμάξι να δέσεις ένα παιδί, παίρνει περισσότερα από 10s όπως νομίζει ότι χρειάστηκαν. Το ξέρω ότι δνε γνωρίζεις... Ας μας πει που ήταν μπας και βγει άκρη στο τέλος, δικαστήριο δεν είμαστε αλλά και στο δικαστήριο τις ίδιες απορίες θα έχουν.
thanasis019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Πρίν ανοίξεις τη πόρτα προσέχεις! Ελεος... δε πρεπει να περνάει κανεις δίπλα ή αποπίσω. Στις εξετάσεις ειναι το 1ο πραγμα που μαθαίνεις! Να κοιτάς πίσω πριν βγείς εξω. Επίσης δε στέκει αυτό που λέτε, φτερνίστηκε, χασμουρήθηκε... τον έπιασε φαγούρα! Ελεος. Θα πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας μήπως χασμουρηθεί κάποιος και μας σκοτώσει!!? χαχαχα
vagos789 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Περνατε ολοι τις εξετασεις για να αποφανθειτε μετα οτι φταινε παντα οι αλλοι no matter what
Stamer Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, Whargoul είπε Που να ξέρω. Δεν είμουν εκεί? Η λογική λέει ότι άνοιξε την πόρτα, έβαλε το παιδί στο αυτοκίνητο, την άφησε ανοικτή και κάτι άλλο πήγε να κάνει. Ή απλά ήταν σκυμμένος μέσα στο αμάξι, η πόρτα τελείως ορθάνοικτη και το αυτοκίνητο την βρήκε στην άκρια χωρίς να τον κτυπήσει. Ίσως έτσι δικαιολογείτε πως δεν είδε το αμάξι, και πως παρότι υπέθεσε ότι δεν υπάρχει κανείς στον δρόμο, εμφανίστηκε Το να σκύψεις μέσα στο αμάξι να δέσεις ένα παιδί, παίρνει περισσότερα από 10s όπως νομίζει ότι χρειάστηκαν. Βασικά το πιο λογικό είναι οτι και ο διερχόμενος οδηγός δεν ήταν τόσο στόκος, έχω δει στόκους και στόκους αλλά αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο. Εγώ πιστεύω (και αυτό το έχω δει άπειρες φορές) οτι ο TS σκυμμένος στο αμάξι με μισόκλειστη πόρτα, την άνοιξε περισσότερο για να κάνει πίσω να βγει χωρίς να δει (ή να ακούσει) τι γίνεται. Αυτό εμένα μου φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο.
Zavozz_oeo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Στις 22/10/2018 στις 12:32 ΠΜ, mechpanos είπε Φταίει αυτός που έπεσε επάνω σου. Η πόρτα ήταν ανοιχτή, είχες δει ότι υπήρχε χώρος να την ανοίξεις χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων, και έβαζες το παιδί σου μέσα να το δέσεις και να το μετακινήσεις ασφαλώς. Είχες παρκάρει νόμιμα. Ο άλλος δεν σε είδε και έπεσε επάνω ΦΤΑΙΕΙ. Τέλος. Τι θα κάνουμε δεν θα μπαίνουμε και δεν θα βγαίνουμε από τα αμάξια μας;;; Η τροχαία τι είπε για το συμβάν;;; tip: κινήσου δικαστικά αν δεν σε αποζημιώσει. Οι ασφαλιστικές πολλές φορές για να μην κανουν δικαστήρια ζυγίζουν το κόστος της ζημιάς και τελικά αποζημιώνουν. Μου έτυχε στην δουλειά σε ατύχημα που δεν φταιγαμε, το πήγε ο άλλος δικαστικά, και με πήραν τηλέφωνο από το νομικό τμήμα της ασφαλιστικής, αν θέλω να τους κάνω δήλωση ότι έφταιγα και ότι δέχομαι να κάνουν αποζημίωση, για να μην μπλέξουμε με δικαστήρια. Αφού μου εγγυήθηκαν 2 και 3 φορές ότι δεν θα έχω εγώ κάποια συνέπεια σε ασφάλιστρα κλπ και ότι το κάνω για δική τους εξυπηρέτηση, δέχτηκα...ο άλλος και έπεσε επάνω (σε φορτηγό της εταιρείας), και αποζημιώθηκε !! Απαγορεύεται από τον νόμο να βάζεις το παιδί σου μέσα στο αυτοκίνητο από την μεριά του δρόμου.. απαράβατος κανόνας, ρωτά όποιον θέλεις, δικηγόρο, ασφαλιστικές, αστυνομικούς.. είσαι υποχρεωμένος να το βάλεις και να μπεις κι εσύ από την μεριά του πεζοδρομίου!
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Zavozz_oeo είπε Απαγορεύεται από τον νόμο να βάζεις το παιδί σου μέσα στο αυτοκίνητο από την μεριά του δρόμου.. απαράβατος κανόνας, ρωτά όποιον θέλεις, δικηγόρο, ασφαλιστικές, αστυνομικούς.. είσαι υποχρεωμένος να το βάλεις και να μπεις κι εσύ από την μεριά του πεζοδρομίου! Κι αν έχεις δύο παιδιά (δύο παιδικά καθίσματα δηλαδή) ; 1
james01gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, Zavozz_oeo είπε Απαγορεύεται από τον νόμο να βάζεις το παιδί σου μέσα στο αυτοκίνητο από την μεριά του δρόμου.. απαράβατος κανόνας, ρωτά όποιον θέλεις, δικηγόρο, ασφαλιστικές, αστυνομικούς.. είσαι υποχρεωμένος να το βάλεις και να μπεις κι εσύ από την μεριά του πεζοδρομίου! δεν γίνεται αυτό που λες, είναι αδύνατον να συμβεί αυτό στην Ελλάδα. Πολλές θέσεις στάθμευσης δεν έχουν καν πεζοδρόμιο ή το πλάτος του πεζοδρομίου είναι μισό μέτρο. εκεί τι κάνεις; βγάζεις το παιδί από το αυτοκίνητο και το βάζεις να περιμένει μέχρι να παρκάρεις; όταν είναι η πόρτα αυτοκινήτου ανοικτή και πας να περάσεις, αποδέχεσαι την πιθανότητα η πόρτα να ανοίξει εντελώς. ο ΚΟΚ λέει πως εφόσον υπάρχει εμπόδιο μπροστά σταματάς. δεν προσπαθείς να περάσεις με το ζόρι. στην ανάγκη κάνεις και όπισθεν. και μου έχει τύχει πολλές φορές να περνάνε ξυστά την ώρα που βάζω το παιδί στο αυτοκίνητο καθώς όταν πάω να το βάλω δεν υπάρχει αυτοκίνητο να περνάει. δεν περιμένει κανένας.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 16 ώρες πριν, Zavozz_oeo είπε Απαγορεύεται από τον νόμο να βάζεις το παιδί σου μέσα στο αυτοκίνητο από την μεριά του δρόμου.. απαράβατος κανόνας, ρωτά όποιον θέλεις, δικηγόρο, ασφαλιστικές, αστυνομικούς.. είσαι υποχρεωμένος να το βάλεις και να μπεις κι εσύ από την μεριά του πεζοδρομίου! Ποιος νόμος είναι αυτός; Το να σκαρφαλώνουμε οι οδηγοί απο το κάθισμα του συνοδηγού και οι οι συνοδηγοί απο του οδηγού δεν...................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα