Kardamili Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, vairass είπε Εσύ φταις δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε... Φυσικά το έχω κάνει και εγώ αυτό το λάθος αλλά μέχρι στιγμής την έχω γλυτώσει. Αν θέλει όμως ο τύπος σου κάνει δήλωση ότι φταίει αυτός... Το θέμα είναι θελει; Φίλε όντως αλλά έστω μια φορά το έχουμε κάνει όλοι οπότε μην κρίνεις για να μην κριθείς. Όσο καλή θέληση και να έχει ο άλλος, δεν υπάρχει περίπτωση η ασφαλιστική του να αποζημιώσει ανοιχτή πόρτα. Θα την στείλει την υπόθεση στα δικαστήρια και θα χάσει πανηγυρικά αυτός που είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή. 1
vagos789 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Σε αυτή τη χώρα κανείς ποτέ δεν παραδέχεται ότι φταίει και επομένως δεν υπάρχει και τίποτα να αλλάξει αφού τα κάνει ολα τέλεια. Τώρα γιατί δεν έφτασαν 3 μνημόνια και θελουμε και 4ο είναι απορίας άξιο ....ή μήπως όχι ; 1
fair_play Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, adi32 είπε Γιαυτό υπάρχουν στα δικαστήρια και οι μάρτυρες. Αν δεν υπάρχουν ο δικαστής βγάζει απόφαση ανάλογα με το τι θα πει ο καθένας κρίνοντας σωστά ή λάθος. Κι εγώ μπορεί να έρθω και να σου ρίξω μια μπουνιά και εσύ να μου ρίξεις τρεις και να πω ότι εσύ μου επιτέθηκες, αν δεν υπάρχουν μάρτυρες ο Θεός βοηθός τι θα αποφασίσει ο δικαστής Στην προκειμενη περιπτωση γραφτηκε παραπανω οτι με βαση το αρθρο 30 του ΚΟΚ ευθυνεται αυτος που ανοιγει την πορτα. Βεβαια θα μπορουσε να βρεθει ενας ψευδομαρτυρας και να πει οτι ο διερχομενος μιλουσε στο κινητο. Για να εχουν δουλεια οι δικηγοροι και τα δικαστηρια. Και στο αλλο που λες με την συμπλοκη κερδιζει αυτος που εχει καλυτερο δικηγορο. Με φουσκωμενες ιατρικες γνωματευσεις, ψευδομαρτυρες κ.λπ. Ετσι αποδιδεται η δικαιοσυνη. Δυστυχως. Αν οι ανθρωποι παραδεχονταν τα λαθη τους και ανελαμβαναν τις ευθυνες τους ο κοσμος θα ηταν εντελως διαφορετικος. 1
alpo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Death_In_Paradise είπε Όπως και αυτός που πέφτει σε ανοιχτή (όχι σε πόρτα που ανοίγει, σε ήδη ανοιχτή (Αν την άνοιγε εκείνη την στιγμή τότε θα έφταιγε; Εντελώς αυθαίρετο δικό σου συμπέρασμα)) φταίει διότι σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ.1 δεν οδηγεί με σύνεση και με προσοχή. Αν οδηγείς με σύνεση και προσοχή, δεν πέφτεις (Πάλι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα) σε ΗΔΗ ανοιχτή πόρτα. ΆΡΘΡΟ 12 : Γενικές διατάξεις 1. Αυτοί που χρησιμοποιούν τις οδούς πρέπει να αποφεύγουν οποιαδήποτε συμπεριφορά που είναι ενδεχόμενο να εκθέσει σε κίνδυνο ή να παρεμβάλλει εμπόδια στην κυκλοφορία, να εκθέσει σε κίνδυνο πρόσωπα ή ζώα ή να προκαλέσει ζημιές σε δημόσιες ή ιδιωτικές περιουσίες. Οι οδηγοί υποχρεούνται να οδηγούν με σύνεση και με διαρκώς τεταμένη την προσοχή, Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως; Μιλάμε όλοι ελληνικά και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τι από την σχετική νομοθεσία δεν είναι κατανοητό; Απαγορεύεται σε όλους να ανοίγουν ή να αφήνουν τις πόρτες του οχήματος ανοικτές ή να εισέρχονται/εξέρχονται αυτού, αν προηγουμένως δεν βεβαιωθούν ότι, εκ των ενεργειών τους, δεν προκαλείται κίνδυνος στους χρήστες της οδού. Η νομοθεσία δεν διαφοροποιεί το αν η πόρτα άνοιξε εκείνη την στιγμή ή ήταν ανοιχτή 3 λεπτά ή ήταν ανοιχτή 25 λεπτά. Η πόρτα ήταν ανοιχτή (για όση ώρα...) και ο ts δεν είχε τον νου του να μην προκληθεί ατύχημα από αυτό. Συμφωνούμε σε αυτό ότι ήταν λάθος του; Συμφωνούμε ότι απαγορεύεται; Είτε ήταν από την δεξιά πλευρά, είτε ήταν από την αριστερή, είτε απ την μεριά του δρόμου, είτε ήταν απ την μεριά του πεζοδρομίου, είτε έβαζε το παιδί του, είτε έβαζε την πεθερά του, είτε έβαζε τα ψώνια του supermarket, είτε την είχε αφήσει ανοιχτή επειδή έπρεπε να κατεβεί γρήγορα γιατί κατουριόταν, αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το αποτέλεσμα. Απαγορεύεται αν δημιουργείται κίνδυνος για τους άλλους. Όσον αφορά στην προσοχή κατά την οδήγηση... Ποιος σας είπε ότι ο ερχόμενος οδηγός δεν είχε την δέουσα προσοχή; Πώς βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Ποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν είναι δυσδιάκριτη μια ανοιχτή πόρτα ενός μαύρου αυτοκίνητου το βράδυ σε ένα σκοτεινό δρόμο; Ή μήπως ο νόμος έχει προβλέψει επιλεκτική ισχύ; Άλλα να ισχύουν για λευκά αυτοκίνητα, άλλα για μαύρα, άλλο για περιπτώσεις την νύχτα κι άλλο την ήμερα, άλλο όταν επιβιβάζεις το παιδί σου κι άλλο όταν επιβιβάζεις τον σκύλο σου, άλλο για στενό δρόμο κι άλλο για πλατύ; Που τα έχετε δει αυτά; Η νομοθεσία είναι καθολική, ξεκάθαρη κι έχει προβλέψει όλες τις περιπτώσεις, καθώς και κάθε εξαίρεση όπου αυτή είναι απαραίτητη, βάζοντας σαν πρώτο μέλημα την ασφάλεια όλων. Και γιατί να έχεις συνυπαιτιότητα όπως υποστηρίζετε κάποιοι, με κάποιον ο οποίος παρανομώντας προκαλεί ένα ατύχημα; Επειδή δεν το πρόβλεψα; Γιατί θα φταίω κι εγώ, όταν κάποιος άλλος παραβιάζοντας ένα STOP ή ένα κόκκινο φανάρι συγκρουστεί με μένα; Θα φταίω κι εγώ επειδή δεν οδηγούσα πιο προσεκτικά κι έτσι δεν πρόβλεψα ότι παρ ότι είχα προτεραιότητα στην διασταύρωση θα μπορούσε κάποιος άλλος να παρανομήσει; 1
mechpanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Φταίει αυτός που έπεσε επάνω σου. Η πόρτα ήταν ανοιχτή, είχες δει ότι υπήρχε χώρος να την ανοίξεις χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων, και έβαζες το παιδί σου μέσα να το δέσεις και να το μετακινήσεις ασφαλώς. Είχες παρκάρει νόμιμα. Ο άλλος δεν σε είδε και έπεσε επάνω ΦΤΑΙΕΙ. Τέλος. Τι θα κάνουμε δεν θα μπαίνουμε και δεν θα βγαίνουμε από τα αμάξια μας;;; Η τροχαία τι είπε για το συμβάν;;; tip: κινήσου δικαστικά αν δεν σε αποζημιώσει. Οι ασφαλιστικές πολλές φορές για να μην κανουν δικαστήρια ζυγίζουν το κόστος της ζημιάς και τελικά αποζημιώνουν. Μου έτυχε στην δουλειά σε ατύχημα που δεν φταιγαμε, το πήγε ο άλλος δικαστικά, και με πήραν τηλέφωνο από το νομικό τμήμα της ασφαλιστικής, αν θέλω να τους κάνω δήλωση ότι έφταιγα και ότι δέχομαι να κάνουν αποζημίωση, για να μην μπλέξουμε με δικαστήρια. Αφού μου εγγυήθηκαν 2 και 3 φορές ότι δεν θα έχω εγώ κάποια συνέπεια σε ασφάλιστρα κλπ και ότι το κάνω για δική τους εξυπηρέτηση, δέχτηκα...ο άλλος και έπεσε επάνω (σε φορτηγό της εταιρείας), και αποζημιώθηκε !!
primeragt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Με το παραληρημα σου απο πανω το μονο που λες ειναι οτι δεν επιτρεπεται τιποτα πανω στο οδοστρωμα γιατι μπορει να το χτηπησει ενα αυτοκινητο οπως θα περασει. Καταλαβαινεις ετσι οτι αυτο ειναι αδυνατο να συμβει. Με τη λογικη σου ουτε οι πεζοι μπορουν να περασουν ενα στενο αν πρωτα δεν εχουν φαναρι που να τους το επιτρεπει. Αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις ειναι το οτι μπορει να λεει ο νομος οτι δεν επιτρεπετε να ανοιξεις την πορτα αν πρωτα δεν εχει καταστησει στους παντες οτι θα το κανεις ή αν δεν αποτελεις κινδινο αν δεν το κανεις. Ε αμα ο δρομος ειναι αδειος κ εσυ ανοιξεις την πορτα και μεχρι να βγεις περασει καποιος και την παρει παραμασχαλα θα φταις εσυ λες ακομα και αν εχεις κανει οτι προβλεπει ο νομος ασχετος αν αυτος που επεσε πανω σου δεν προσεχε ή ετρεχε ή εκανε οτιδηποτε αλλο απο το να κοιταει μπροστα του. Το στοπ και το κοκκινο αστο απο την κουβεντα ειναι παντελως αλλα περιστατικα και παντα μα παντα φταιει αυτος που τα παραβιασε (ειτε γνωριζωντας ειτε οχι) ακριβως γιατι η σημανση οριζει πληρη ακινητοποιηση του οχηματος και στη μια περιπτωση ελεγχο και μετα κινηση και στη δευτερη περιπτωση κινηση μονο μετα απο αναμα πρασινου φαναριου.
yiorgos7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 τα πραγματα ειναι απλα....ειναι θεμα ασφαλιστικης....ο νομος ειναι σαφης...οι ασφαλιστικες ομως κρινουν οπως θελουν 2 προσωπικες περιπτωσεις που κριθικαν απο τις ασφαλιστικες διαφορετικα α)αναμενα αλαρμ περιμενοντας να αδιασει ο δρομος για να παρκαρω μια κυριουλα περναει μου τρωει τον καθρεφτη....προσπαθει να μου πει οτι ειμαι παρανομα διπλοπαρκαρισμενος και τις εξηγω οτι θελω να παρκαρω....το κααλαβαινει κανει δηλωση οτι φταει αλλα η ασφαλιστικη δεν με αποζημιωνει λεγοντας οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου β) ειμαι διπλοπαρκαρισμενος παρανομος ολο το βραδυ σε φαρδυ δρομο οπου χωραει λεοφωρειο,,,,το πρωι βρισκω το αυτοκινητο τρακαρισμενο κι ενα σημειωμα μιας κυριας παλι οπου μου γραφει να μου κανει δηλωση.....παροτι ημουν παρανομα παρκαρισμενος αποζημιωθηκα κανονικοτατα...η κυρια ειχε φωναξει την τροχαια και τις ειπε οτι φταει διοτι παροτι ημουν εμποδιο (ασχετα αν χωρουσε νταλικα) αυτη επρεπε να ειναι προσεκτικη κι οχι εγω.....η δικια μου παρανομια ειχε κληση και αφαιρεση πινακιδων (κατι που δεν εγινε) ο νομος λεει οτι αν παρεμποδιζεις κινηση η εισαι εμποδιο τιμωρησε με προστιμο αυτος που ερχετε απο πισω πρεπει να ειναι ο προσεκτικος παντα με το απλο παραδειγμα που υπηρχε οταν διναμε για διπλωμα στα γραπτα....και σας το βαζω σαν ερωτημα......πεταγετε ενα ζωο μπροστα σου τι κανεις σε περιπτωση που δεν προλαβαινεις να φρεναρεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgeγ είπε αν ισχυει αυτο τοτε δεν θα πρεπει να ειχαμε τα τριγωνακια ως απαραιτητο εξοπλισμο στο αυτοκινητο σου παθαινε βλαβη,το αφηνες εκει χωρις σημανση αφου "οι αλλοι πρεπει να οδηγουν με συνεση και προσοχη" τα τριγωνα ειναι για αυτοκινητοδρομους και σημεια χωρις ορατοτητα... αντε πες και καμια λεοφωρο που ξερεις οτι πανε ολοι σα δαιμονες. αμα ηταν μεσα στη πολη να βαζαμε τριγωνακι καθε φορα που θελαμε να σταματησουμε, αστα.. 56 λεπτά πριν, alpo είπε Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως; Μιλάμε όλοι ελληνικά και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τι από την σχετική νομοθεσία δεν είναι κατανοητό; Απαγορεύεται σε όλους να ανοίγουν ή να αφήνουν τις πόρτες του οχήματος ανοικτές ή να εισέρχονται/εξέρχονται αυτού, αν προηγουμένως δεν βεβαιωθούν ότι, εκ των ενεργειών τους, δεν προκαλείται κίνδυνος στους χρήστες της οδού. Η νομοθεσία δεν διαφοροποιεί το αν η πόρτα άνοιξε εκείνη την στιγμή ή ήταν ανοιχτή 3 λεπτά ή ήταν ανοιχτή 25 λεπτά. Η πόρτα ήταν ανοιχτή (για όση ώρα...) και ο ts δεν είχε τον νου του να μην προκληθεί ατύχημα από αυτό. Συμφωνούμε σε αυτό ότι ήταν λάθος του; Συμφωνούμε ότι απαγορεύεται; Είτε ήταν από την δεξιά πλευρά, είτε ήταν από την αριστερή, είτε απ την μεριά του δρόμου, είτε ήταν απ την μεριά του πεζοδρομίου, είτε έβαζε το παιδί του, είτε έβαζε την πεθερά του, είτε έβαζε τα ψώνια του supermarket, είτε την είχε αφήσει ανοιχτή επειδή έπρεπε να κατεβεί γρήγορα γιατί κατουριόταν, αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το αποτέλεσμα. Απαγορεύεται αν δημιουργείται κίνδυνος για τους άλλους. Όσον αφορά στην προσοχή κατά την οδήγηση... Ποιος σας είπε ότι ο ερχόμενος οδηγός δεν είχε την δέουσα προσοχή; Πώς βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Ποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν είναι δυσδιάκριτη μια ανοιχτή πόρτα ενός μαύρου αυτοκίνητου το βράδυ σε ένα σκοτεινό δρόμο; Ή μήπως ο νόμος έχει προβλέψει επιλεκτική ισχύ; Άλλα να ισχύουν για λευκά αυτοκίνητα, άλλα για μαύρα, άλλο για περιπτώσεις την νύχτα κι άλλο την ήμερα, άλλο όταν επιβιβάζεις το παιδί σου κι άλλο όταν επιβιβάζεις τον σκύλο σου, άλλο για στενό δρόμο κι άλλο για πλατύ; Που τα έχετε δει αυτά; Η νομοθεσία είναι καθολική, ξεκάθαρη κι έχει προβλέψει όλες τις περιπτώσεις, καθώς και κάθε εξαίρεση όπου αυτή είναι απαραίτητη, βάζοντας σαν πρώτο μέλημα την ασφάλεια όλων. Και γιατί να έχεις συνυπαιτιότητα όπως υποστηρίζετε κάποιοι, με κάποιον ο οποίος παρανομώντας προκαλεί ένα ατύχημα; Επειδή δεν το πρόβλεψα; Γιατί θα φταίω κι εγώ, όταν κάποιος άλλος παραβιάζοντας ένα STOP ή ένα κόκκινο φανάρι συγκρουστεί με μένα; Θα φταίω κι εγώ επειδή δεν οδηγούσα πιο προσεκτικά κι έτσι δεν πρόβλεψα ότι παρ ότι είχα προτεραιότητα στην διασταύρωση θα μπορούσε κάποιος άλλος να παρανομήσει; μονος σου το υπογραμμισες. αφου ο δρομος ηταν αδειος τι κινδυνο προκαλουσε δηλαδη? επισης μεταξυ δυο θεωριων προτιμαμε αυτη με τις λιγοτερες υποθεσεις. αν ηταν μαυρο και αν ηταν βραδυ και αν ο οδηγος ειχε φαει φασολια. το ειπα και θα το ξαναπω, αμα ζουσαμε σε χωρα οπου επιτρεποταν η βιντεοσκοπηση οδηγησης, ο οδηγος που επεσε πανω στη πορτα θα τα πληρωνε ολα ακομα κι απο τη τσεπη του για να μην τον τρεξει ο σταθευμενος στα δικαστηρια για χειροτερες κατηγοριες Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Death_In_Paradise Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, alpo είπε Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως; Μιλάμε όλοι ελληνικά και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τι από την σχετική νομοθεσία δεν είναι κατανοητό; Απαγορεύεται σε όλους να ανοίγουν ή να αφήνουν τις πόρτες του οχήματος ανοικτές ή να εισέρχονται/εξέρχονται αυτού, αν προηγουμένως δεν βεβαιωθούν ότι, εκ των ενεργειών τους, δεν προκαλείται κίνδυνος στους χρήστες της οδού. Η νομοθεσία δεν διαφοροποιεί το αν η πόρτα άνοιξε εκείνη την στιγμή ή ήταν ανοιχτή 3 λεπτά ή ήταν ανοιχτή 25 λεπτά. Η πόρτα ήταν ανοιχτή (για όση ώρα...) και ο ts δεν είχε τον νου του να μην προκληθεί ατύχημα από αυτό. Συμφωνούμε σε αυτό ότι ήταν λάθος του; Συμφωνούμε ότι απαγορεύεται; Είτε ήταν από την δεξιά πλευρά, είτε ήταν από την αριστερή, είτε απ την μεριά του δρόμου, είτε ήταν απ την μεριά του πεζοδρομίου, είτε έβαζε το παιδί του, είτε έβαζε την πεθερά του, είτε έβαζε τα ψώνια του supermarket, είτε την είχε αφήσει ανοιχτή επειδή έπρεπε να κατεβεί γρήγορα γιατί κατουριόταν, αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το αποτέλεσμα. Απαγορεύεται αν δημιουργείται κίνδυνος για τους άλλους. Όσον αφορά στην προσοχή κατά την οδήγηση... Ποιος σας είπε ότι ο ερχόμενος οδηγός δεν είχε την δέουσα προσοχή; Πώς βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Ποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν είναι δυσδιάκριτη μια ανοιχτή πόρτα ενός μαύρου αυτοκίνητου το βράδυ σε ένα σκοτεινό δρόμο; Ή μήπως ο νόμος έχει προβλέψει επιλεκτική ισχύ; Άλλα να ισχύουν για λευκά αυτοκίνητα, άλλα για μαύρα, άλλο για περιπτώσεις την νύχτα κι άλλο την ήμερα, άλλο όταν επιβιβάζεις το παιδί σου κι άλλο όταν επιβιβάζεις τον σκύλο σου, άλλο για στενό δρόμο κι άλλο για πλατύ; Που τα έχετε δει αυτά; Η νομοθεσία είναι καθολική, ξεκάθαρη κι έχει προβλέψει όλες τις περιπτώσεις, καθώς και κάθε εξαίρεση όπου αυτή είναι απαραίτητη, βάζοντας σαν πρώτο μέλημα την ασφάλεια όλων. Και γιατί να έχεις συνυπαιτιότητα όπως υποστηρίζετε κάποιοι, με κάποιον ο οποίος παρανομώντας προκαλεί ένα ατύχημα; Επειδή δεν το πρόβλεψα; Γιατί θα φταίω κι εγώ, όταν κάποιος άλλος παραβιάζοντας ένα STOP ή ένα κόκκινο φανάρι συγκρουστεί με μένα; Θα φταίω κι εγώ επειδή δεν οδηγούσα πιο προσεκτικά κι έτσι δεν πρόβλεψα ότι παρ ότι είχα προτεραιότητα στην διασταύρωση θα μπορούσε κάποιος άλλος να παρανομήσει; H νομοθεσία προβλέπει αν βγεί ο οδηγός από την πόρτα του ή θα πρέπει να πηδάει καθίσματα και να βγαίνει μόνο απο τον συνοδηγό; Ο TS άνοιξε την πόρτα με προσοχή και σε χρόνο που δεν υπήρχε έτερο όχημα στον δρόμο, άρα δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για κανένα χρήστη της οδού. Καλά ως εδώ; Στην συνέχεια έρχεται όχημα, που ο οδηγός δηλώνει ότι ήταν αφηρημένος και απρόσεχτος και χτυπάει την πόρτα. Που υπάρχει η ευθύνη του TS ? Από την στιγμή που το έτερο όχημα πλησιάζει σε μια εύλογη απόσταση και η πόρτα είναι ήδη ανοιχτή, τότε φταίει αν συγκρουστεί. ΜΟΝΟ κατα την διαδικασία ανοίγματος της πόρτας έχει ευθύνη το όχημα του οποίου η πόρτα ανοίγει.
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τα τριγωνα ειναι για αυτοκινητοδρομους και σημεια χωρις ορατοτητα... Δες εδώ για να μαθαίνεις: "κ.ο.κ. άρθρο 34 παράγραφος 9. Ο οδηγός μηχανοκίνητου οχήματος, εκτός των δίτροχων μοτοποδηλάτων και δίτροχων μοτοσικλετών χωρίς καλάθι, αν υποχρεωθεί να σταθμεύσει σε οδόστρωμα σε θέση που απαγορεύεται η στάθμευση, είναι υποχρεωμένος να τοποθετήσει πινακίδα ή κατάλληλη συσκευή, σύμφωνα με το άρθρο 81 του παρόντος Κώδικα, με τρόπο ώστε να ειδοποιούνται από απόσταση οι οδηγοί που πλησιάζουν. Η πινακίδα τοποθετείται στο οδόστρωμα και σε απόσταση μεγαλύτερη από είκοσι (20) μέτρα στις κατοικημένες περιοχές, πενήντα (50) δε μέτρα εκτός κατοικημένων περιοχών, με την επιφύλαξη της παραγράφου 3 του άρθρου 29 του παρόντος."
jimmy213 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα τρίγωνα είναι για όλους τους δρόμους. Άρθρο 34 παρ. 9 και άρθρο 29 παρ. 3. edit Με πρόλαβαν 😋 Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από jimmy213
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δες εδώ για να μαθαίνεις: "κ.ο.κ. άρθρο 34 παράγραφος 9. Ο οδηγός μηχανοκίνητου οχήματος, εκτός των δίτροχων μοτοποδηλάτων και δίτροχων μοτοσικλετών χωρίς καλάθι, αν υποχρεωθεί να σταθμεύσει σε οδόστρωμα σε θέση που απαγορεύεται η στάθμευση, είναι υποχρεωμένος να τοποθετήσει πινακίδα ή κατάλληλη συσκευή, σύμφωνα με το άρθρο 81 του παρόντος Κώδικα, με τρόπο ώστε να ειδοποιούνται από απόσταση οι οδηγοί που πλησιάζουν. Η πινακίδα τοποθετείται στο οδόστρωμα και σε απόσταση μεγαλύτερη από είκοσι (20) μέτρα στις κατοικημένες περιοχές, πενήντα (50) δε μέτρα εκτός κατοικημένων περιοχών, με την επιφύλαξη της παραγράφου 3 του άρθρου 29 του παρόντος." 1 λεπτό πριν, jimmy213 είπε Τα τρίγωνα είναι για όλους τους δρόμους. Άρθρο 34 παρ. 9 και άρθρο 29 παρ. 3. edit Με πρόλαβαν 😋 εχω περασει και εγω τα σηματα ρε παιδια 😜 εννοουσα οτι στη πραγματικοτητα κανενας δε θα βαλει μεσα στο στενο τριγωνο. προτιστως διοτι ολοι σκεφτονται "θα με δει" και γιατι πραγματι στη συντριπτικη πλειοψηφια τους βλεπουν και αλλαζουν δρομο (σιγα μη κατσουν να περιμενουν xD). βασικα πριν ανοιξει το θεμα δεν πιστευα οτι υπαρχουν τρομπες που βλεπουν εμποδιο και πανε να περασουν απο πανω του..
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τα τριγωνα ειναι για αυτοκινητοδρομους και σημεια χωρις ορατοτητα... 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε εννοουσα οτι στη πραγματικοτητα κανενας δε θα βαλει μεσα στο στενο τριγωνο. Κυριολεκτικά ότι να ναι...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κυριολεκτικά ότι να ναι... τι σε μπερδευει? εσυ δηλαδη οταν σταματας για λιγο καπου πας και 20 μετρα τρεξιμο να βαλεις το τριγωνο?... βασικα ισως σε μπερδευει οτι κοβεις και ραβεις επιλεκτικα. αμα παρεθετες και διαβαζες ολοκληρα τα ποστ ισως σου λυνοταν οι αποριες.. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε τι σε μπερδευει? εσυ δηλαδη οταν σταματας για λιγο καπου πας και 20 μετρα τρεξιμο να βαλεις το τριγωνο?... Αυτό που με μπερδεύει είσαι εσύ. Τη μια στιγμή περιγράφεις - λανθασμένα - το πότε προβλέπεται χρήση του τριγώνου, και αμέσως μετά λες πως δεν εννοούσες το πότε προβλέπεται η χρήση του τριγώνου αλλά το πότε - κατά την προσωπική σου άποψη - χρησιμοποιεί το τρίγωνο η πλειοψηφία των οδηγών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα