Bandit Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Dimg19 είπε Oυσιαστικα και σε ήχο σαν την samsung πάνω κάτω? Έχω μια 43αρα της σειράς 5500 για αυτό ρωταω Αυτή που είχα UE50H6400 , στο ίδιο επίπεδο θα την έβαζα . Για κάτι παραπάνω έχω σκοπό στο μέλλον να αγοράσω μια soundbar , και να πουλήσω το BlueRay home cinema . Κάτι άλλο που παρατηρώ είναι οτι στην αλλαγή καναλιού , θέλει 2 secs . Θα το συνηθίσω .
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Bandit είπε Στην περιήγηση στο smat tv , δεν πρόσεξα διαφορά σε σχέση με της Samsung που είχα . Απλά είναι διαφορετικό . Τώρα στον ήχο για τα δικά μου δεδομένα (απλή χρήση ) μια χαρά . Επίσης επειδή έχει αναφερθεί οτι έχει bluetooth , δεν έχω βρεί οτι υποστηρίζει . Για τα ποδαράκια είναι 24εκ . Μπορεί κάποιος να μην έχει χώρο για να ακουμπήσει . Πάντως με τα δικά της είναι σταθερή . Η έξτρα εγγύηση που αγόρασα καλύπτει όπως λέει . Χρονική διάρκεια κάλυψης: 5 έτη 1 τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας: Ναι Δωρεάν μεταφορικά: Ναι Απεριόριστες επισκευές: Ναι Η απόσταση ανάμεσα στα ποδαράκια πόση είναι αν μπορείς να μας πεις. Ευχαριστώ πολύ.
Parolos4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Βρήκα μια βάση στο ebay με 37€ περιπου μαζι με μεταφορικά.. οπότε ανεβαίνουμε σε κόστος στα 416€.. δε ξερω λετε να αξίζει εστω και τόσα? @Bandit η ποιότητα εικόνας αξίζει?
fonsde Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 επειδη προτιμω 50 απο 55. Απο εικονα πια ειναι καλυτερη αυτη η samsung nu7100
Bandit Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Η απόσταση ανάμεσα στα ποδαράκια πόση είναι αν μπορείς να μας πεις. Ευχαριστώ πολύ. Είναι 73εκ απόασταση . 1
Parolos4 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 73cm ??? Όντως?!? λίγο μου φαίνεται.. αν είναι ετσι χωραει στο τραπεζακι μου.. αν και θα πρεπει να το μετακινησω και θα μου πιασει χώρο εξτρα.. αλλα μια χαρά. Ευχάριστα νέα... !
Bandit Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Parolos4 είπε 73cm ??? Όντως?!? λίγο μου φαίνεται.. αν είναι ετσι χωραει στο τραπεζακι μου.. αν και θα πρεπει να το μετακινησω και θα μου πιασει χώρο εξτρα.. αλλα μια χαρά. Ευχάριστα νέα... ! 73cm αποσταση απο ποδαράκι σε ποδαράκι . υπολογισε και 2+2 cm τα δυο ποδαρακια (παχος) 77 ποντους συνολο αν εισαι οριακα . 54 λεπτά πριν, Parolos4 είπε Βρήκα μια βάση στο ebay με 37€ περιπου μαζι με μεταφορικά.. οπότε ανεβαίνουμε σε κόστος στα 416€.. δε ξερω λετε να αξίζει εστω και τόσα? @Bandit η ποιότητα εικόνας αξίζει? Στην Digea και βλέποντας τα HD κανάλια πολύ καλή εικόνα . Τωρα και το MEGA πχ που δέν είναι HD μια χαρά βλέπεις . Γενικά απο την Samsung FullHD που είχα θεωρώ οτι είμαι καλύτερα , τώρα επειδή κατέβασα 2-3 δοκιμαστικά 4K video είναι πολύ καλύτερα . Μακάρι να υπήρχε υλικό 4K να βλέπεις και μόνο . Επειδή ήμουν κοντά να πάρω την προσφορά που έτρεχε στο e-shop με την Samsnung 55αρα στα 487 ευρω , δεν την έιχα πάρει γιατί είπα τέτοιες τιμές θα βρώ και σε Black Friday . Μέτα έιδα την προσφορά αυτή απο το φυλλάδιο , και σκέφτηκα οτι με 349 ευρω , δεν θα έβρισκα να πάρω 4Κ επώνυμη έστω 50αρα .Τώρα αν παίξει η ίδια tv η παρόμοια σε Black Friday στα 250 πχ , δεν ξέρω . 2
Doubt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Bandit είπε αν παίξει η ίδια tv η παρόμοια σε Black Friday στα 250 πχ , δεν ξέρω Αν παίξει, θα ξαναπάρουμε κι εμείς που πήραμε. 1
geodimis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, Bandit είπε Πήρα και την έξτρα εγγύηση των 60ευρώ με έκπτωση 20% - περίπου 48 ευρώ βγήκε . Ποσό καιρό είναι η έξτρα εγγύηση;
spirospatra1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, geodimis είπε Ποσό καιρό είναι η έξτρα εγγύηση; 2 συν 3 μας το έγραψε πιο πριν!
esertas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Bandit είπε 73cm αποσταση απο ποδαράκι σε ποδαράκι . υπολογισε και 2+2 cm τα δυο ποδαρακια (παχος) 77 ποντους συνολο αν εισαι οριακα . Στην Digea και βλέποντας τα HD κανάλια πολύ καλή εικόνα . Τωρα και το MEGA πχ που δέν είναι HD μια χαρά βλέπεις . Γενικά απο την Samsung FullHD που είχα θεωρώ οτι είμαι καλύτερα , τώρα επειδή κατέβασα 2-3 δοκιμαστικά 4K video είναι πολύ καλύτερα . Μακάρι να υπήρχε υλικό 4K να βλέπεις και μόνο . Επειδή ήμουν κοντά να πάρω την προσφορά που έτρεχε στο e-shop με την Samsnung 55αρα στα 487 ευρω , δεν την έιχα πάρει γιατί είπα τέτοιες τιμές θα βρώ και σε Black Friday . Μέτα έιδα την προσφορά αυτή απο το φυλλάδιο , και σκέφτηκα οτι με 349 ευρω , δεν θα έβρισκα να πάρω 4Κ επώνυμη έστω 50αρα .Τώρα αν παίξει η ίδια tv η παρόμοια σε Black Friday στα 250 πχ , δεν ξέρω . Να ρωτήσω κάτι, θεωρείται επώνυμη; Δηλαδή είναι η παλιά Philips;
Kenny McCormick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά αν και την παρήγγειλα δεν θα την πάρω γιατί θα παίξει καμιά τρελή προσφορά στο BF και θα τιλτάρω! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Kenny McCormick
neo_geo13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, Bandit είπε Κάτι άλλο που παρατηρώ είναι οτι στην αλλαγή καναλιού , θέλει 2 secs . Θα το συνηθίσω . Δύο δευτερόλεπτα στις αλλαγές καναλιών;; Είσαι σίγουρος; Μου φαίνεται πολύ
alkis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Σε μια philips fullhd που εχω, οντως ειναι αργη στην αλλαγη καναλιων. Αλλα εικονα απιστευτη.
Bandit Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 47 λεπτά πριν, neo_geo13 είπε Δύο δευτερόλεπτα στις αλλαγές καναλιών;; Είσαι σίγουρος; Μου φαίνεται πολύ ναι έχει αυτήν την καθυστέρηση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις