Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ωραία.. τέλεια τιμή.. αλλά καμια οικονομική κεντρική βάση ή πατέντα για να στερεωθεί σε τραπεζακι πιο μικρό παίζει?
(Αμάν μ αυτα τα ποδαρακια δεξια αριστερα)

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα , 

Την είχε ο Κοτσόβωλος στις προσφορές του Mall στα 349 ευρώ .

Λόγο του ότι μου είχε χαλάσει μία Samsung 50αρα FullHD που είχα , την αγόρασα . Νομίζω οτι για τα χαρακτηριστικά της έιναι καλή τιμή , καθώς επίσης δεν σκόπευα να πάρω TV άλλα η επισκευή της Samsung κρίθηκε ασύμφορη . 

Οποτε 4Κ 50αρα με 349 ευρώ καλά ήταν . Πήρα και την έξτρα εγγύηση των 60ευρώ με έκπτωση 20% - περίπου 48 ευρώ βγήκε . 

Πάω και εγώ να δώ περιεχόμενο 4Κ απο το Netflix ....αλλα που πας ρε καραμήτρο με dsl 6Mbps !!! Τζιφος . Θα κατεβάσω κάτι να δω . Επίσης έιδα οτι είχε αναβάθμιση Σεπ 2018 όποτε την αναβαθμίζει ακόμα . Δεν ξέρω τι χρονολογίας μοντέλο είναι . Αα έχει και δορυφορικό δέκτη 

Δεν είχα ποτέ Philips , αλλα επειδή με την Samsung είναι η 2η που σε 4ετια την παίρνω στο χέρι και έιπα να αλλάξω . Θα δοκιμάσω αύριο και το DLNA με ένα Synology που έχω να δώ πως πάει . 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Parolos4 είπε

Ωραία.. τέλεια τιμή.. αλλά καμια οικονομική κεντρική βάση ή πατέντα για να στερεωθεί σε τραπεζακι πιο μικρό παίζει?
(Αμάν μ αυτα τα ποδαρακια δεξια αριστερα)

https://www.amazon.co.uk/1home-Pedestal-Bracket-Swivel-Adjustable-Black/dp/B01ESPQVSM/ref=pd_lpo_vtph_bs_t_1/259-8460083-9393804?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=8D75Q467EA134AMA47KR

https://www.amazon.com/WALI-Universal-Stand-Screen-TVS001/dp/B01HE1IVNA/ref=pd_lpo_vtph_23_bs_lp_t_1/147-4688718-8429140?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=T7ZY7HC3543QCGCGK1S6

Ανεβάζουν το κόστος βέβαια, οπότε θέλει σκέψη

Επεξ/σία από kronos73
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Bandit είπε

Καλησπέρα , 

Λόγο του ότι μου είχε χαλάσει μία Samsung 50αρα FullHD που είχα , την αγόρασα . Νομίζω οτι για τα χαρακτηριστικά της έιναι καλή τιμή , καθώς επίσης δεν σκόπευα να πάρω TV άλλα η επισκευή της Samsung κρίθηκε ασύμφορη . 

Οποτε 4Κ 50αρα με 349 ευρώ καλά ήταν . Πήρα και την έξτρα εγγύηση των 60ευρώ με έκπτωση 20% - περίπου 48 ευρώ βγήκε . 

Πάω και εγώ να δώ περιεχόμενο 4Κ απο το Netflix ....αλλα που πας ρε καραμήτρο με dsl 6Mbps !!! Τζιφος . Θα κατεβάσω κάτι να δω . Επίσης έιδα οτι είχε αναβάθμιση Σεπ 2018 όποτε την αναβαθμίζει ακόμα . Δεν ξέρω τι χρονολογίας μοντέλο είναι . Αα έχει και δορυφορικό δέκτη 

Δεν είχα ποτέ Philips , αλλα επειδή με την Samsung είναι η 2η που σε 4ετια την παίρνω στο χέρι και έιπα να αλλάξω . Θα δοκιμάσω αύριο και το DLNA με ένα Synology που έχω να δώ πως πάει . 

Απο ηχο πως ειναι?
Στο smart ειναι γρηγορη?

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Bandit είπε

Καλησπέρα , 

Καλημέρα.τι είναι αυτό που λέτε για τα ποδαράκια και τι καλύπτει η έξτρα εγγύηση;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, coyote2 είπε

Τα ποδαρακια είναι νέος κανονισμός;

φανταζομαι ειναι πιο φτηνο απο το να φτιαξουν στιβαρη βαση

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

φανταζομαι ειναι πιο φτηνο απο το να φτιαξουν στιβαρη βαση

Νέος κανονισμός της ΕΕ είναι. Υποτίθεται είναι πιο ασφαλής για τα παιδιά έτσι. Εγώ το θεωρώ και πιο φθηνό-επισφαλες και απαράδεκτο από πλευράς χρηστικότητας

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dimg19 είπε

Απο ηχο πως ειναι?
Στο smart ειναι γρηγορη?

Στην περιήγηση στο smat tv , δεν πρόσεξα διαφορά σε σχέση με της Samsung που είχα . Απλά είναι διαφορετικό . 

Τώρα στον ήχο για τα δικά μου δεδομένα (απλή χρήση ) μια χαρά . 

Επίσης επειδή έχει αναφερθεί οτι έχει bluetooth , δεν έχω βρεί οτι υποστηρίζει . 

1 ώρα πριν, spirospatra1 είπε

Καλημέρα.τι είναι αυτό που λέτε για τα ποδαράκια και τι καλύπτει η έξτρα εγγύηση;

Ευχαριστώ πολύ!

Για τα ποδαράκια είναι 24εκ . Μπορεί κάποιος να μην έχει χώρο για να ακουμπήσει . Πάντως με τα δικά της είναι σταθερή .

Η έξτρα εγγύηση που αγόρασα καλύπτει όπως λέει .

Χρονική διάρκεια κάλυψης: 5 έτη

1 τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας: Ναι

Δωρεάν μεταφορικά: Ναι

Απεριόριστες επισκευές: Ναι

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Bandit είπε

Στην περιήγηση στο smat tv , δεν πρόσεξα διαφορά σε σχέση με της Samsung που είχα . Απλά είναι διαφορετικό . 

Επίσης επειδή έχει αναφερθεί οτι έχει bluetooth , δεν έχω βρεί οτι υποστηρίζει . 

Oυσιαστικα και σε ήχο σαν την samsung πάνω κάτω?

Έχω μια 43αρα της σειράς 5500 για αυτό ρωταω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Bandit είπε

Για τα ποδαράκια είναι 24εκ . Μπορεί κάποιος να μην έχει χώρο για να ακουμπήσει . Πάντως με τα δικά της είναι σταθερή .

Η έξτρα εγγύηση που αγόρασα καλύπτει όπως λέει .

Χρονική διάρκεια κάλυψης: 5 έτη

1 τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας: Ναι

Δωρεάν μεταφορικά: Ναι

Απεριόριστες επισκευές: Ναι

Ευχαριστώ πολύ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...