Pwpwpw Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Βρίσκομαι στο ίδιο δίλημμα, ήμουν χρόνια χρήστης iOS και τα τελευταία 2 είμαι με Xiaomi MI5, η αλήθεια είναι πως μου έχουν λείψει λίγο τα iOS και δεν ξέρω τώρα ποιο από τα 2 να πάρω, από την μία το flexibility του android και το note 9, από την άλλη τα νοσταλγικά για μένα iOS και η συχνής ενημέρωση λογισμικού και σταθερότητας , ο σκοπός μου είναι να πάρω την συσκευή και να μην ξαναπάρω κινητό για κάνα 3ρι χρόνια. Με την apple ξέρω και είμαι σίγουρος οτι η συσκευή μου θα υποστηρίζεται ακόμα και στην πορεία, όταν θα θελήσω να το πουλήσω να έχει την μεταπωλητικη αξία, σαν κριτήριο έχω επίσης την κάμερα φωτογραφίες και συνεχόμενη λήψη βίντεο 4κ. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει όσο πιο αντικειμενικά γίνεται βάση αυτων που ανέφερα χωρίς συναισθηματισμό είτε για αγάπη ή μίσος στην Apple και το αντίστροφο , και για να μιλάμε με νούμερα βρήκα ένα 8 Πλας 6 μηνών ελληνικό με 250gb μνήμη στα 500€ Αν θες ios φιλε πας αναγκαστικα σε iphone. Αν δεν εχεις προβλημα με τα λογισμικα το Note 9 ειναι καλυτερη και πιο πληρης συσκευη απ το iphone 8plus στα παντα. Ειδικα τωρα που καινουργιο εχει παει στα 590 ευρω ειναι παρα πολυ καλο deal. Το θεμα ειναι εσυ τι θες, αν θες οπωσδηποτε ios δεν υπαρχει διλλημα.
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε τα νοσταλγικά για μένα iOS και η συχνής ενημέρωση λογισμικού και σταθερότητας , ο σκοπός μου είναι να πάρω την συσκευή και να μην ξαναπάρω κινητό για κάνα 3ρι χρόνια. Με την apple ξέρω και είμαι σίγουρος οτι η συσκευή μου θα υποστηρίζεται ακόμα και στην πορεία, όταν θα θελήσω να το πουλήσω να έχει την μεταπωλητικη αξία, σαν κριτήριο έχω επίσης την κάμερα φωτογραφίες και συνεχόμενη λήψη βίντεο 4κ. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει όσο πιο αντικειμενικά γίνεται βάση αυτων που ανέφερα χωρίς συναισθηματισμό είτε για αγάπη ή μίσος στην Apple και το αντίστροφο , και για να μιλάμε με νούμερα βρήκα ένα 8 Πλας 6 μηνών ελληνικό με 250gb μνήμη στα 500€ Δεν ισχυουν αυτα που γραφεις αγαπητε Iphone xs max αρχικη τιμη 1340ευρω,μισο χρονο μετα στις αγγελιες το πουλανε 900ευρω και αρα 440ευρω κατω. Αρα φαντασου σε 3χρονια ποσα χρηματα θα εχει χασει παραπανω.Σιγουρα θα μπορεις να το πουλησεις ακριβοτερα απο το αντιστοιχο πχ note 9,αλλα το note9 το βρισκεις ουτως ή αλλως πολυ φθηνοτερα.Note 9 αυτη την στιγμη παιζει καινουργιο στα 600περιπου ευρω,και το αντιστοιχο xs max παιζει στα 1000ευρω. Με λιγα λογια ο κοσμος κραταει τα Ios κινητα οχι τοσο για την υποστηριξη τους(που σιγα και τις νεες προσθηκες που μπαινουν),αλλα γιατι ειναι παρα πολυ υψηλη η μεταβαση σε αλλη συσκευη γιαυτο και μενουν για χρονια σε μια συσκευη.Τα Updates απο μονα τους ουτε καλυτερη καμερα θα σου δωσουν σε βαθος χρονου,ουτε καλυτερη οθονη,ουτε καλυτερη μπαταρια. Στο Android αγοραζεις πχ φετος το XIaomi mi9 στα 450ευρω απο Amazon,και στα 2χρονια πας σε αλλη συσκευη(ακομα και αλλης εταιρειας) και δεν σε πειραζει τοσο η μεταπωληση γιατι το παιρνεις day one πολυ χαμηλα και απο specs ειναι σε ολα καλυτερο απο το Iphone(και σε καμερες και σε τσιπακι,και σε οθονη και καινουργιο φυσικα). Το Mi9 το αναφερω καθαρα σαν ναυαρχιδα του 2019 σε χαμηλη τιμη,καποιος αλλος μπορει να παει πχ σε Oneplus που δινει και πιο συχνα updates ή σε Pixel,Sony κινητα. Τα Iphone αξιζουν μονο 1)Για οποιον εχει και αλλες πολλες Ios συσκευες(iwatch,ipad,macboo,imac) 2)Δεν ασχολειται καθολου με τα κινητα 3)για τις κοπελες που πληρωνουν στα κινητα κυριως το brand της καθε εταιρειας. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Fulgore 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα