GianniSM Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Sasuke_Uchiha είπε Έλα βρε Γιαννάκη που θα μου πεις πως κάνω και λάθος. Σταματήστε να είστε όλοι απόλυτοι και να λέτε τι κάνει ο ένας και ο άλλος επειδή απλά σκέφτεστε εσείς έτσι. Δεν είναι όλοι το ίδιο. Εγώ προσωπικά έχω 2 φίλους ο ένας με S8 plus και ένας με S9 που δεν πάνε με τίποτα σε iOS επειδή έχουν συνηθίσει με τα android τους τόσα χρόνια. Και πίστεψε με, έχουν τα λεφτά να αγοράσουν και σένα μαζί. Εγώ απ την άλλη, δεν έχω θέμα μ αυτές τις αλλαγές. Είναι στον άνθρωπο αυτά. Δεν είναι όλοι fan boys. Βασικά είναι. Από android σε android υπάρχουν σημαντικές διαφορές, παρόλα αυτά ελάχιστους ξέρω που έμειναν στην ίδια μάρκα, ακόμα και η γυναίκα μου που είναι τεχνολογικά αναλφάβητη μια χαρά προσαρμόζεται. Ένας android user δεν θα συνηθίσει ποτέ το ios γιατί πράγματα που έκανε με απλό τρόπο πλέον γίνονται περίπλοκα, το ανάποδο όμως πέραν του αρχικού σοκ ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει την παραμετροποίηση και τις ευκολίες που παρέχει. Μην μου πετάξεις μόνο τα περί λαγκ, πάλιωσαν. Στο 1/4 της τιμής του μήλου βρίσκεις συσκευές που απλά δεν κολλάνε. Ελεύθερα βέβαια τα φάτε όσο σανό γουστάρετε, δική σας τσέπη ότι θέλετε την κάνετε.
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Στις 20/10/2018 στις 10:01 ΜΜ, Markantonis είπε Ακούω γνώμες. Samsung Note 9 ή iPhone 8 Plus? Θα σου προτεινα αν σου ειναι ευκολο να περασεις απο μια αλυσιδα διπλα σου να δουλεψεις το Note 9 γιατι ειναι τελειως διαφορετικο κινητο σε πολλα πραγματα απο το Iphone και τα λεφτα δεν ειναι λιγα. Σιγουρα θα σε κερδισει στο κομματι του hardware με την κορυφαια καμερα,οθονη,καλυτερη συνολικα μπαταρια απο το Iphone,την θυρα ακουστικων(αν σε ενδιαφερει πολυ)κλπ,αλλα δεν ξερω απο πλευρας android και Samsung UI. Το παραπανω προγραμμα που ανεφερες παντως οπως ειδες δεν συμφερει γιατι αγοραζουν σχετικα φθηνα το iphone σου. 1
Markantonis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, Fulgore είπε Θα σου προτεινα αν σου ειναι ευκολο να περασεις απο μια αλυσιδα διπλα σου να δουλεψεις το Note 9 γιατι ειναι τελειως διαφορετικο κινητο σε πολλα πραγματα απο το Iphone και τα λεφτα δεν ειναι λιγα. Σιγουρα θα σε κερδισει στο κομματι του hardware με την κορυφαια καμερα,οθονη,καλυτερη συνολικα μπαταρια απο το Iphone,την θυρα ακουστικων(αν σε ενδιαφερει πολυ)κλπ,αλλα δεν ξερω απο πλευρας android και Samsung UI. Το παραπανω προγραμμα που ανεφερες παντως οπως ειδες δεν συμφερει γιατι αγοραζουν σχετικα φθηνα το iphone σου. Πράγματι δεν συμφέρει. Θα το βγάλω προς πώληση αν τελικά το αποφασίσω. Μια από αυτές τις μέρες θα επισκεφτώ μια αλυσίδα για να το χειριστώ λίγο, να δω πως μου φαίνεται. Ένα από τα πράγματα που όντως αντιπαθώ στο iPhone είναι η έλλειψη θύρας ακουστικών. Όπως και το ότι χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία για να βάλεις μέσα ένα mp3 ή βίντεο, σε αντίθεση με το drag and drop του Android. Κατά τα αλλά είναι κορυφαίο. Εκείνο που φοβάμαι στο Android είναι να μην αρχίσει και «σέρνεται» μετά τον πρώτο χρόνο. Android είχα μέχρι πριν λίγα χρόνια, αλλά φαντάζομαι πως τα καινούργια δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Σε ένα συγκριτικά βίντεο που είδα στο YouTube πάντως, ο παρουσιαστής υπονοούσε ότι η εγγραφή βίντεο είναι καλύτερη στο iPhone, ενώ περίμενα πως θα είναι στο Samsung, μιας και νεότερο μοντέλο. Με το πρώτο έχω τραβήξει σε 4K αρκετή συνεχόμενη ώρα απροβλημάτιστα. Άκουσα πως πολλά έχουν όριο στην λήψη 4Κ, δηλαδή μπορούν πχ μέχρι 5 λεπτά συνεχόμενα. Ισχύει κάτι τέτοιο;
saruman123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Markantonis είπε Πράγματι δεν συμφέρει. Θα το βγάλω προς πώληση αν τελικά το αποφασίσω. Μια από αυτές τις μέρες θα επισκεφτώ μια αλυσίδα για να το χειριστώ λίγο, να δω πως μου φαίνεται. Ένα από τα πράγματα που όντως αντιπαθώ στο iPhone είναι η έλλειψη θύρας ακουστικών. Όπως και το ότι χρειάζεται ολόκληρη διαδικασία για να βάλεις μέσα ένα mp3 ή βίντεο, σε αντίθεση με το drag and drop του Android. Κατά τα αλλά είναι κορυφαίο. Εκείνο που φοβάμαι στο Android είναι να μην αρχίσει και «σέρνεται» μετά τον πρώτο χρόνο. Android είχα μέχρι πριν λίγα χρόνια, αλλά φαντάζομαι πως τα καινούργια δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Σε ένα συγκριτικά βίντεο που είδα στο YouTube πάντως, ο παρουσιαστής υπονοούσε ότι η εγγραφή βίντεο είναι καλύτερη στο iPhone, ενώ περίμενα πως θα είναι στο Samsung, μιας και νεότερο μοντέλο. Με το πρώτο έχω τραβήξει σε 4K αρκετή συνεχόμενη ώρα απροβλημάτιστα. Άκουσα πως πολλά έχουν όριο στην λήψη 4Κ, δηλαδή μπορούν πχ μέχρι 5 λεπτά συνεχόμενα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αυτό με το βίντεο όντως ισχύει. 1
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Markantonis είπε Σε ένα συγκριτικά βίντεο που είδα στο YouTube πάντως, ο παρουσιαστής υπονοούσε ότι η εγγραφή βίντεο είναι καλύτερη στο iPhone, ενώ περίμενα πως θα είναι στο Samsung, μιας και νεότερο μοντέλο. Με το πρώτο έχω τραβήξει σε 4K αρκετή συνεχόμενη ώρα απροβλημάτιστα. Άκουσα πως πολλά έχουν όριο στην λήψη 4Κ, δηλαδή μπορούν πχ μέχρι 5 λεπτά συνεχόμενα. Ισχύει κάτι τέτοιο; 4k 60fps στα android αυτη την στιγμη υπαρχει οριο 5λεπτων.Σε 4κ 30 τραβανε κανονικα οσο να ναι. 1
saruman123 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Fulgore είπε 4k 60fps στα android αυτη την στιγμη υπαρχει οριο 5λεπτων.Σε 4κ 30 τραβανε κανονικα οσο να ναι. Στα 4K 30fps στραβά 10 λεπτά στα 60fps 5 λεπτά και στα 1080Ρ 60fps κανονικά όσο θες. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2018 από saruman123 1
Tolispol Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Καλημερα και χρόνια πολλά,είμαι στην ίδια κατάσταση έχω 8πλας κ σκέφτομαι να πάρω νότε 9.κ θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν τελικά έκανες την αλλαγή και πως σου φάνηκε?
HateMe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Tolispol είπε Καλημερα και χρόνια πολλά,είμαι στην ίδια κατάσταση έχω 8πλας κ σκέφτομαι να πάρω νότε 9.κ θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν τελικά έκανες την αλλαγή και πως σου φάνηκε? Πήγαινε δες το σε ένα κατάστημα και δούλεψε το. Παντού το έχουν. Απλά να έχεις στο νου σου πως θα πάρει καλύτερη αναβάθμιση λογισμικού σε κανα μήνα και θα είναι πολύ καλύτερο. Εμείς με τα S9 την έχουμε ήδη πάρει πχ.
Tolispol Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, HateMe είπε Πήγαινε δες το σε ένα κατάστημα και δούλεψε το. Παντού το έχουν. Απλά να έχεις στο νου σου πως θα πάρει καλύτερη αναβάθμιση λογισμικού σε κανα μήνα και θα είναι πολύ καλύτερο. Εμείς με τα S9 την έχουμε ήδη πάρει πχ. Το έχω δει μου άρεσε παρά πολύ ο μοναδικός μου φόβος είναι αν θα μπορέσω να μάθω το android γιατί είμαι πολλά χρόνια χρήστης iOS.
HateMe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Tolispol είπε Το έχω δει μου άρεσε παρά πολύ ο μοναδικός μου φόβος είναι αν θα μπορέσω να μάθω το android γιατί είμαι πολλά χρόνια χρήστης iOS. Δεν νομίζω να σε δυσκολέψει κάτι. Ίσως οι πρώτες μέρες είναι περίεργες αλλά μετά δεν θα το καταλαβαίνεις καν.
Tolispol Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, HateMe είπε Δεν νομίζω να σε δυσκολέψει κάτι. Ίσως οι πρώτες μέρες είναι περίεργες αλλά μετά δεν θα το καταλαβαίνεις καν. Σε ευχαριστώ!
Netr0nic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στο Galaxy Note 9 να πας κατα την γνώμη μου, πολύ καλή συσκευή! Έχω δουλέψει και με τα 2 για λίγο καιρό και στο προτείνω. Το android συνηθίζεται και είναι πιο βολικό πιστεύω, δώστου λίγες μέρες και θα καταλάβεις τι εννοώ... 😉
madness12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Note 9 φιλε μου. Βεβαια δουλεψε το λιγο σε καποιο μαγαζι να δεις .
NobodyRankXV Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρίσκομαι στο ίδιο δίλημμα, ήμουν χρόνια χρήστης iOS και τα τελευταία 2 είμαι με Xiaomi MI5, η αλήθεια είναι πως μου έχουν λείψει λίγο τα iOS και δεν ξέρω τώρα ποιο από τα 2 να πάρω, από την μία το flexibility του android και το note 9, από την άλλη τα νοσταλγικά για μένα iOS και η συχνής ενημέρωση λογισμικού και σταθερότητας , ο σκοπός μου είναι να πάρω την συσκευή και να μην ξαναπάρω κινητό για κάνα 3ρι χρόνια. Με την apple ξέρω και είμαι σίγουρος οτι η συσκευή μου θα υποστηρίζεται ακόμα και στην πορεία, όταν θα θελήσω να το πουλήσω να έχει την μεταπωλητικη αξία, σαν κριτήριο έχω επίσης την κάμερα φωτογραφίες και συνεχόμενη λήψη βίντεο 4κ. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει όσο πιο αντικειμενικά γίνεται βάση αυτων που ανέφερα χωρίς συναισθηματισμό είτε για αγάπη ή μίσος στην Apple και το αντίστροφο , και για να μιλάμε με νούμερα βρήκα ένα 8 Πλας 6 μηνών ελληνικό με 250gb μνήμη στα 500€ Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από NobodyRankXV
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα