Προς το περιεχόμενο

iPhone 8 Plus vs Samsung Note 9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Markantonis είπε

Ακούω γνώμες.

Samsung Note 9 ή iPhone 8 Plus?

Δεν υπάρχει σύγκριση νομίζω . Το note 9 είναι υπερπλήρες και συγκρίνεται μόνο με το xs max

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vargas είπε

Δεν υπάρχει σύγκριση νομίζω . Το note 9 είναι υπερπλήρες και συγκρίνεται μόνο με το xs max

Δηλαδή αυτό που λες είναι πως Note 9 με κλειστά τα μάτια με την συγκεκριμένη σύγκριση με το 8 plus?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Markantonis είπε

Δηλαδή αυτό που λες είναι πως Note 9 με κλειστά τα μάτια με την συγκεκριμένη σύγκριση με το 8 plus?

Ακριβώς

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε

Τσέκαρε εδώ την προσφορά, δεν ξέρω τι παίζει αλλά είπα να στην δείξω :P 

Καλά εκανες και σε ευχαριστώ. Έχω το iPhone 8 Plus και σκέφτομαι να το ανταλλάξω γιατί υπάρχει και αυτό:

https://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-note9/buy/s/Trade-In/

το προγραμμα ανταλλαγής. Και αν δώσεις το iPhone 8 Plus, αγοράζεις το Samsung Note 9 με 345 ευρώ (400 δολάρια) και σου δίνουν δώρο το Gear 360 ή το Gear VR (κοστολογείται κάπου στα 100 ευρώ το καθένα)

Το θέμα είναι ότι η προσφορά αυτή είναι στην Αμερική και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή η όλη διαδικασία από εδώ.

Επεξ/σία από Markantonis
Δημοσ.

Ε δεν είναι και αμάν ντιλ. Το λιγότερο 600 μπορείς να το δώσεις το ιφον και το νοουτ έχει 830 δηλαδή στην χειρότερη 230 ευρω

2 ώρες πριν, Markantonis είπε

Καλά εκανες και σε ευχαριστώ. Έχω το iPhone 8 Plus και σκέφτομαι να το ανταλλάξω γιατί υπάρχει και αυτό:

το προγραμμα ανταλλαγής. Και αν δώσεις το iPhone 8 Plus, αγοράζεις το Samsung Note 9 με 345 ευρώ (400 δολάρια) και σου δίνουν δώρο το Gear 360 ή το Gear VR (κοστολογείται κάπου στα 100 ευρώ το καθένα)

Το θέμα είναι ότι η προσφορά αυτή είναι στην Αμερική και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή η όλη διαδικασία από εδώ.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Markantonis είπε

Δούλεψε το λίγο το note 9 κάπου να δεις αν σ αρέσει πριν κάνεις βιαστικές κινήσεις και το μετανιώσεις για τον Α Β λόγο.

Είσαι χρόνια χρήστης iOS;

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Thaninho είπε

Ε δεν είναι και αμάν ντιλ. Το λιγότερο 600 μπορείς να το δώσεις το ιφον και το νοουτ έχει 830 δηλαδή στην χειρότερη 230 ευρω

Καλά που μου το είπες. Νόμιζα πως στοίχιζε 1049 ευρώ 

54 λεπτά πριν, Sasuke_Uchiha είπε

Δούλεψε το λίγο το note 9 κάπου να δεις αν σ αρέσει πριν κάνεις βιαστικές κινήσεις και το μετανιώσεις για τον Α Β λόγο.

Είσαι χρόνια χρήστης iOS;

Γύρω στα τέσσερα χρόνια. Ναι, θα το δουλέψω λίγο, γιατί πέρυσι που δοκίμαζα το S8 δεν μπορούσα να το συνηθίσω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Markantonis είπε

Καλά που μου το είπες. Νόμιζα πως στοίχιζε 1049 ευρώ 

Γύρω στα τέσσερα χρόνια. Ναι, θα το δουλέψω λίγο, γιατί πέρυσι που δοκίμαζα το S8 δεν μπορούσα να το συνηθίσω.

Λογικό. Δεν είσαι ο μόνος, οι περισσότεροι έτσι είναι και γιαυτό δεν αλλάζουν.

Το ίδιο ισχύει για τους android users που δεν πάνε με τίποτα iOS.

• Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Sasuke_Uchiha είπε

Λογικό. Δεν είσαι ο μόνος, οι περισσότεροι έτσι είναι και γιαυτό δεν αλλάζουν.

Το ίδιο ισχύει για τους android users που δεν πάνε με τίποτα iOS.

Λάθος κάνεις, ο android user μπορεί να συνηθίσει οτιδήποτε, επειδή ακριβώς μπορεί να παραμετροποιήσει το τηλέφωνο του όπως θέλει, ακόμα και να μοιάζει με ios. Ο λόγος που δεν πάμε ποτέ στο μήλο είναι επειδή δεν γουστάρουμε να πληρώνουμε τις χάντρες για χρυσάφι.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GianniSM είπε

Λάθος κάνεις, ο android user μπορεί να συνηθίσει οτιδήποτε, επειδή ακριβώς μπορεί να παραμετροποιήσει το τηλέφωνο του όπως θέλει, ακόμα και να μοιάζει με ios. Ο λόγος που δεν πάμε ποτέ στο μήλο είναι επειδή δεν γουστάρουμε να πληρώνουμε τις χάντρες για χρυσάφι.

Έλα βρε Γιαννάκη που θα μου πεις πως κάνω και λάθος. 

Σταματήστε να είστε όλοι απόλυτοι και να λέτε τι κάνει ο ένας και ο άλλος επειδή απλά σκέφτεστε εσείς έτσι. Δεν είναι όλοι το ίδιο.

Εγώ προσωπικά έχω 2 φίλους ο ένας με S8 plus και ένας με S9 που δεν πάνε με τίποτα σε iOS επειδή έχουν συνηθίσει με τα android τους τόσα χρόνια.

Και πίστεψε με, έχουν τα λεφτά να αγοράσουν και σένα μαζί. 

Εγώ απ την άλλη, δεν έχω θέμα μ αυτές τις αλλαγές. Είναι στον άνθρωπο αυτά.

Δεν είναι όλοι fan boys. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...