Drake27 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, aris1986 είπε Καλά γελάτε εσείς και εγώ γελούσα. Άμα κοιτάς τον ουρανό το βράδυ αλλά και την ημέρα βλέπεις πολλά πράγματα που είναι άκυρα. Απόκρυψη περιεχομένων Μιλάω για το 2012 Οκτώβριο μηνα που περνούσαν από τον ουρανό για 4 μέρες χιλιάδες αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα (UFO). Ανέβασα πολλούς στις ταράτσες και τα είδαν. Άλλοι είπαν πνεύματα, άλλοι ο Ιησούς Χριστός, άλλοι αεροπλάνα που σταματάνε και ξεκινάνε, άλλοι ελικόπτερα είπαν, άλλοι αερόστατα, άλλοι μαχητικά κτλπ. Μέχρι και παπά ξύπνησα ένα βράδυ και μου είπε δεν ξέρω παιδί μου τι είναι αυτά. Πάντως ήταν μαγευτικό το θέαμα. Άντε πες είναι ρωσικά ή αμερικανικά, δεν είναι ανθρωπακια πράσινα, αλλά ρε φίλε δεν κοιτάει κάνεις τον ουρανό γενικά. Ποτέ; Ζώα είναι; Δεν κοιτάει κάνεις τα αστέρια πια; Μόνο κάτω πάτωμα και ευθεία; Έχεις απόλυτο δίκιο,πάντα κοιτάω ψηλά,και βλέπω πολλά,αλλά ο καθημερινός κόσμος κοιτάει μόνο κάτω και ευθεία. 2
JDredd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, aris1986 είπε Καλά γελάτε εσείς και εγώ γελούσα. Άμα κοιτάς τον ουρανό το βράδυ αλλά και την ημέρα βλέπεις πολλά πράγματα που είναι άκυρα. Απόκρυψη περιεχομένων Μιλάω για το 2012 Οκτώβριο μηνα που περνούσαν από τον ουρανό για 4 μέρες χιλιάδες αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα (UFO). Ανέβασα πολλούς στις ταράτσες και τα είδαν. Άλλοι είπαν πνεύματα, άλλοι ο Ιησούς Χριστός, άλλοι αεροπλάνα που σταματάνε και ξεκινάνε, άλλοι ελικόπτερα είπαν, άλλοι αερόστατα, άλλοι μαχητικά κτλπ. Μέχρι και παπά ξύπνησα ένα βράδυ και μου είπε δεν ξέρω παιδί μου τι είναι αυτά. Πάντως ήταν μαγευτικό το θέαμα. Άντε πες είναι ρωσικά ή αμερικανικά, δεν είναι ανθρωπακια πράσινα, αλλά ρε φίλε δεν κοιτάει κάνεις τον ουρανό γενικά. Ποτέ; Ζώα είναι; Δεν κοιτάει κάνεις τα αστέρια πια; Μόνο κάτω πάτωμα και ευθεία; Στη φύση όλα άκυρα είναι αν πας με την ανθρώπινη λογική.Κανενας να ξεματιασει τη NASA? Τον Οκτώβριο του 2012 :Ανάδρομος Ουρανός, Ανάδρομος Ποσειδώνας, Ανάδρομος Χείρωνας, Ανάδρομος Δίας από τις 4 του μήνα και μια βροχή από μετεωρίτες.Το περίεργο που ειναι?στη βροχή από μετεωρίτες?πιο περίεργο είναι ότι ο Δίας ήταν ανάδρομος από τις 4 του μήνα και όχι στις 10. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένα μυθιστόρημα αχαλίνωτης πραγματικότητας λέει ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα αποκαλυφθεί η απάτη - πλάνη της nasa και των συναφών οργανισμών, ότι, άκουσον άκουσον δεν υπάρχουν διαστημικά προγράμματα ούτε υπήρξαν, δεν υπάρχουν δορυφόροι σε τροχιά, ούτε humble τηλεσκόπια και όλοι οι πύραυλοι - αποστολές δεν είναι επανδρωμένοι και απλά είναι ένα ακριβό σόου εξαπάτησης που καταλήγει στην θάλασσα. περιμένουμε το βιβλίο να κυκλοφορήσει σύντομα μάλλον σε ηλεκτρονική μορφή αρχικά. https://www.google.gr/search?q=von+braun+tomb+message&tbm=isch&ved=2ahUKEwiYoZji5pXeAhXJOVAKHYNVCGYQ2-cCegQIABAC&oq=von+brown+tomp+message&gs_l=mobile-gws-wiz-img.1.0.30i10.46994.47715..51475...0.0..0.319.471.0j1j0j1......0....1.NG36VAJuDSQ&ei=i4jLW9ivLMnzwAKDq6GwBg&prmd=ivn&biw=360&bih=559#imgrc=n6zZt5QT4QoyAM Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Don't panic. Οσονούπω, θα φτάσει στον Άρη, το Roadster του Μusk. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
JDredd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Jubilee5778 είπε Ένα μυθιστόρημα αχαλίνωτης πραγματικότητας λέει ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα αποκαλυφθεί η απάτη - πλάνη της nasa και των συναφών οργανισμών, ότι, άκουσον άκουσον δεν υπάρχουν διαστημικά προγράμματα ούτε υπήρξαν, δεν υπάρχουν δορυφόροι σε τροχιά, ούτε humble τηλεσκόπια και όλοι οι πύραυλοι - αποστολές δεν είναι επανδρωμένοι και απλά είναι ένα ακριβό σόου εξαπάτησης που καταλήγει στην θάλασσα. περιμένουμε το βιβλίο να κυκλοφορήσει σύντομα μάλλον σε ηλεκτρονική μορφή αρχικά. https://www.google.gr/search?q=von+braun+tomb+message&tbm=isch&ved=2ahUKEwiYoZji5pXeAhXJOVAKHYNVCGYQ2-cCegQIABAC&oq=von+brown+tomp+message&gs_l=mobile-gws-wiz-img.1.0.30i10.46994.47715..51475...0.0..0.319.471.0j1j0j1......0....1.NG36VAJuDSQ&ei=i4jLW9ivLMnzwAKDq6GwBg&prmd=ivn&biw=360&bih=559#imgrc=n6zZt5QT4QoyAM Και η γη είναι επίπεδη,ο Κολόμβος έκανε κύκλο και γύρισε πίσω,τα δορυφορικά πιάτα παίρνουν σήμα από τον Υμηττό και το GPS παραμύθι πρόγραμμα που δουλεύει με πυξίδα! 1
IT chef Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 27 minutes ago, JDredd said: Ανάδρομος Ουρανός, Ανάδρομος Ποσειδώνας, Ανάδρομος Χείρωνας, Ανάδρομος Δίας δεν υπάρχει ανάδρομη κίνηση πλανητών,δεν ζούμε στο 2000 π.χ. Οταν ταξιδεύεις πιο γρήγορα από το τρένο,δε σημαίνει πως το τρένο πάει αντίθετα. Έλεος πια.
JDredd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, IT chef είπε δεν υπάρχει ανάδρομη κίνηση πλανητών,δεν ζούμε στο 2000 π.χ. Οταν ταξιδεύεις πιο γρήγορα από το τρένο,δε σημαίνει πως το τρένο πάει αντίθετα. Έλεος πια. Εδώ το λέει η Λίτσα Πατέρα.που ζεις? Νέος Ανάδρομος Ερμής: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!! Επανασυνδέσεις αλλά και χωρισμοί γι’ αυτά τα ζώδια! https://real-life.gr/νέος-ανάδρομος-ερμής-η-λίτσα-πατέρα-πρ/ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από JDredd
IT chef Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, JDredd said: Εδώ το λέει η Λίτσα Πατέρα που ζεις? Νέος Ανάδρομος Ερμής: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!! Επανασυνδέσεις αλλά και χωρισμοί γι’ αυτά τα ζώδια! https://real-life.gr/νέος-ανάδρομος-ερμής-η-λίτσα-πατέρα-πρ/ Εγώ είμαι παρθένος. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από IT chef Α,στο ζώδιο είμαι Αιγόκερως.
panoskatos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Να κλείσει η NASA και η κάθε NASA και να κοιτάξουν με τους πόρους και τα χρήματα που δαπανιούνται να πάνε για την διάσωση του περιβάλλοντος αλλά και της χλωρίδας και πανίδας που ιδιαίτερα στην Αμερική το έχουν σκίσει το πράγμα. Αντικειμενικά δεν μας απασχολεί το οτιδήποτε βρίσκεται εκτός του πλανήτη. Και το δορυφορικό σύστημα το οποίο φαντάζει κάπως χρήσιμο για τις τηλεπικοινωνίες ακόμα και σε αυτο υπάρχουν επίγειες λύσεις αλλά τα πάντα περι τούτου γίνονται για πολεμικές επιχειρήσεις και κατασκοπεία. 1
JDredd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, panoskatos είπε Να κλείσει η NASA και η κάθε NASA και να κοιτάξουν με τους πόρους και τα χρήματα που δαπανιούνται να πάνε για την διάσωση του περιβάλλοντος αλλά και της χλωρίδας και πανίδας που ιδιαίτερα στην Αμερική το έχουν σκίσει το πράγμα. Αντικειμενικά δεν μας απασχολεί το οτιδήποτε βρίσκεται εκτός του πλανήτη. Και το δορυφορικό σύστημα το οποίο φαντάζει κάπως χρήσιμο για τις τηλεπικοινωνίες ακόμα και σε αυτο υπάρχουν επίγειες λύσεις αλλά τα πάντα περι τούτου γίνονται για πολεμικές επιχειρήσεις και κατασκοπεία. Ναι αλλά αν δεν ήταν η κατασκοπεία δεν θα είχες ούτε δορυφορικό ίντερνετ,ούτε GPS,ούτε Google maps ,ούτε πολλά ακόμα. Έχεις δίκιο έπρεπε να μείνουμε εκεί στη σπηλιά με τον homo sapiens και να τρώμε χλωρίδα, πανίδα και κουκουνάρια Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από JDredd 5 2 1
xxatziva Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Drake27 είπε Έχεις απόλυτο δίκιο,πάντα κοιτάω ψηλά,και βλέπω πολλά,αλλά ο καθημερινός κόσμος κοιτάει μόνο κάτω και ευθεία. φέρτε ένα τέτοιο τηλεσκόπιο να κοιτάω τα κοράσια τριγύρω. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από xxatziva 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Έχω υπόψη αναφορές κάποιων που λένε ότι όποιος δει τον ουρανό με υπέρυθρες θα θαυμάσει από το πλήθος της κίνησης διαφόρων ειδών "ufo"
IT chef Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 9 minutes ago, panoskatos said: Αντικειμενικά δεν μας απασχολεί το οτιδήποτε βρίσκεται εκτός του πλανήτη. Και το δορυφορικό σύστημα το οποίο φαντάζει κάπως χρήσιμο για τις τηλεπικοινωνίες ακόμα και σε αυτο υπάρχουν επίγειες λύσεις αλλά τα πάντα περι τούτου γίνονται για πολεμικές επιχειρήσεις και κατασκοπεία. Αντικειμενικά,μαλακία κάναμε που δεν εξαλείψαμε τους νεάτερνταλ,και τώρα έχουν πρόσβαση,και άποψη, στο ίντερνετ λόγω δορυφόρων που ψάχνουν το πως της δημιουργίας,και θα μας επιτρέψουν να γίνουμε ένας πολιτισμός που δε θα είναι δέσμιος του πλανήτη του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα