Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα εχω  μια  νεα σαμσουνκ τβ η οποια για εξοδο ηχου  εχει μονον οπτικη /εχω ενα συστηματακι ηχεια με γουφερ απο παλιο πσ που θελω να συνδεσω ομως σε αντιθεση με την παλια μου τβ και σχεδον με τις περισσοτερες τβ η σαμσουνκ οπως αναφερω δεν εχει εξοδο minijack

υπαρχει καποιο εξαρτηματακι που να βαλω στην υποδοχη της οπτικης και να εχει νεα υποδχη για τζακ???κατι τετοιο???εκανα μια αναζητηση στο σκρουτζ αλλα δεν βγαζω ακρη με τα male female

ειναι μηπβς αυτο??

https://www.ebay.com/itm/Optical-Audio-Fiber-Adapter-3-5mm-Female-Jack-Plug-to-Digital-Toslink-Male-Cable/222726720863?hash=item33db8c0d5f:g:zwwAAOSwYwJaEowR:rk:2:pf:0

Δημοσ.

αυτό που ανέβασες προφανώς μπαίνει στην τηλεόραση στην έξοδο toslink και στο άλλο άκρο του κουμπώνεις το ομοαξονικό που θα συνδέσεις με το home theater. Εγώ παλαιότερα είχα πάρει ένα άλλο που ήταν κουτάκι (από Ελλάδα και πολύ ακριβότερο), και μέσες άκρες ήταν οκ (είχα κάτι περιστασιακά χαζοκολλήματα).

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, yositosi είπε

αυτό που ανέβασες προφανώς μπαίνει στην τηλεόραση στην έξοδο toslink και στο άλλο άκρο του κουμπώνεις το ομοαξονικό που θα συνδέσεις με το home theater. Εγώ παλαιότερα είχα πάρει ένα άλλο που ήταν κουτάκι (από Ελλάδα και πολύ ακριβότερο), και μέσες άκρες ήταν οκ (είχα κάτι περιστασιακά χαζοκολλήματα).

ti εννοεις τι σημαινει ομοαξονικο,εκανα μια αναζητηση και στις εικονες του γκουγκλ μου βγαζει κατι μυστηρια καλωδια-αυτο που εχω εγω στα ηχεια 2,1 (δεν ειναι home cinema)ειναι το κλασσικο καλωδιο που εχουν ολα τα ακουστικα,βασικα εκτος απο τα ηχεια  και ακουστικα θελω να βαζω αρα τετοια υποδοχη ψαχνω

Δημοσ.

Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο 

Toslink Coaxial Optical Digital Fiber to Analog Audio AUX 3.5mm Jack RCA L/R Converter SPDIF Digital Audio Decoder Amplifier

που θα κάνει τη μετατροπή digital σε analog.

Έχω ένα αντίστοιχο και δουλεύει συνεχώς και χωρίς πρόβλημα πολύ καιρό τώρα. Ρεύμα παίρνει από μια usb της τηλεόρασης.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, mezger είπε

Χρειάζεσαι κάτι τέτοιο 

Toslink Coaxial Optical Digital Fiber to Analog Audio AUX 3.5mm Jack RCA L/R Converter SPDIF Digital Audio Decoder Amplifier

που θα κάνει τη μετατροπή digital σε analog.

Έχω ένα αντίστοιχο και δουλεύει συνεχώς και χωρίς πρόβλημα πολύ καιρό τώρα. Ρεύμα παίρνει από μια usb της τηλεόρασης.

thanks mezger να ρωτησω δεν εχω παραγγειλει απο alieexpress ειναι εμπιστο σαιτ????toslink τι ειναι η μαρκα ειναι επωνυμο???/βλεπω παρομοια στο ebay  και gearbest μηπως να παρω απο εκει τιμη ειναι αναλογη στο ebay λιγο κατω στο γκιαρμπεστ λιγο πανω

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.
16 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

thanks mezger να ρωτησω δεν εχω παραγγειλει απο alieexpress ειναι εμπιστο σαιτ????toslink τι ειναι η μαρκα ειναι επωνυμο???/βλεπω παρομοια στο ebay  και gearbest μηπως να παρω απο εκει τιμη ειναι αναλογη στο ebay λιγο κατω στο γκιαρμπεστ λιγο πανω

Πάρε απ'όπου σε βολεύει, εγώ το είχα πάρει από το ali αλλά δεν υπάρχει πια το ίδιο για να στο προτείνω και έβαλα ένα σαν παράδειγμα. Όπως και στο ebay, στο aliexpress πουλάνε διάφοροι πωλητές και πρέπει να δεις feedback κλπ προς αποφυγή φόλας. Αν ήταν μεγαλύτερης αξίας θα έλεγα δαγκωτό gearbest ή banggood με priority shipping προς αποφυγή τελωνείου, αλλά για πράμα που κάνει 5-10 $ δε νομίζω να έχεις τέτοιο θέμα.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mezger είπε

Πάρε απ'όπου σε βολεύει, εγώ το είχα πάρει από το ali αλλά δεν υπάρχει πια το ίδιο για να στο προτείνω και έβαλα ένα σαν παράδειγμα. Όπως και στο ebay, στο aliexpress πουλάνε διάφοροι πωλητές και πρέπει να δεις feedback κλπ προς αποφυγή φόλας. Αν ήταν μεγαλύτερης αξίας θα έλεγα δαγκωτό gearbest ή banggood με priority shipping προς αποφυγή τελωνείου, αλλά για πράμα που κάνει 5-10 $ δε νομίζω να έχεις τέτοιο θέμα.

mezger εγινε ξερω για το θεμα του τελωνειου ειναι κατω του 22 οπως επισης και για τους πωλητες με ποσοστα φιντμπακ στο ιμπει/το προσπερναμε αυτο δεν ειναι θεμα εχω παραγγειλει αρκετες φορες

βρηκα αυτο 

https://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_295538.html?wid=1433363

εχει πολλες αξιολογησεις σαν τεχνολογια λογικα το ιδιο ειναι που αναφερεις ετσι??? 

Δημοσ.

To ίδιο είναι αλλά δες αν έχει τη έξοδο που θες για να μη βάζεις μετά και άλλους adaptors. Αυτό που έβαλες έχει μόνο RCA (άσπρο-κοκκινο ομοαξονικό), αυτό που είχα βάλει έχει και 3.5mm (mini jack, το κλασικό βύσμα των ακουστικών). 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...