sbartsa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Δεν έχουμε ανάγκη τόσο μικρά μπεζελ με ένα άσχημο κέρατο επάνω.... Η συσκευή μου είναι στο 80% και είμαι σούπερ ευχαριστημένος Το άσχημο κέρατο είναι σχετικο. Προσωπικά το νοτσ σταγόνα (βλέπε real me 2 pro) μου αρέσει σαν αισθητικη. Οπότε πέρα από τη λειτουργικότητα είναι και υποκυμενικο το τι έχουμε αναγκη
kostasfalcon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, sbartsa είπε Το άσχημο κέρατο είναι σχετικο. Προσωπικά το νοτσ σταγόνα (βλέπε real me 2 pro) μου αρέσει σαν αισθητικη. Οπότε πέρα από τη λειτουργικότητα είναι και υποκυμενικο το τι έχουμε αναγκη Οκ είσαι η μεγάλη μειοψηφία έτσι και αλλιώς...
TsoliasGR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Εάν είχε 2 μπαταρίες x5000 ma και 3 monitor τότε ναι.Και εξηγουμαι στα 3 monitor. 2 foldable και ένα μικρό σαν smart watch απ' έξω...όσο για το γρατζουνισμα αν είναι στις άκρες το bezel 1mm σηκωμένο δεν έχει θέμα.
stafaf Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Γνωστή ιστορία. Θα βγάλει κανάς κινέζος foldable που θα είναι μη-λειτουργικό/άχρηστο και θα έρθει η apple σε κανα 2 χρόνια, θα σου δώσει foldable που θα δουλεύει τέλεια και θα σου το χρεώνει 3.000$. Και θα έρχονται οι εδώ περίεργοι και θα λένε "μα foldable είχε βγάλει πριν 2 χρόνια πρώτη η (βάλτε όποιον κινέζο θέλετε εδώ...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα