Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Εσύ πάρε κινητό και ταμπλετ εγώ θα πάρω ενα τέτοιο.

Γτ δεν σου φτάνουν τα 6 άρια phablets ;πως θα το κρατάς με το ένα χέρι αυτο τον δίσκο.για τα ποτά ???

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vargas είπε

Γτ δεν σου φτάνουν τα 6 άρια phablets ;πως θα το κρατάς με το ένα χέρι αυτο τον δίσκο.για τα ποτά ???

Με το ενα χέρι όταν θα είναι κλειστό. Απλά.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vargas είπε

Έχεις δει το Redmi note 5 που έχει 5.99 οθόνη με κάδρο 18/9 μια σταλιά είναι.... Να πεις φαμπλετ την σειρά mi max να πω ναι, αν και το 3 είναι πολύ μαζεμένο λόγω του νέου φορμά

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vargas είπε

Πιο ηλίθια σκέψη από τα foldable κινητά δεν παίζει να υπάρχει. Θα έχουμε μια παντόφλα κανονικά στην τσέπη μας ..thanx but no thanx

Έτος 2022.μονο φολνταμπλ κινητα. Το ίδιο δεν έγινε και με τα νοτσ σημερα? 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sbartsa είπε

Έτος 2022.μονο φολνταμπλ κινητα. Το ίδιο δεν έγινε και με τα νοτσ σημερα? 

Το νοτς θα εξαφανιστεί από του χρόνου.... Γενικά σαν ιδέα και αισθητική είναι άστα να πάνε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πάρω ένα τέτοιο με 5 ίντσες κάθε πλευρά, μια χαρά. Όσοι θέλουν κινητά ψειρες έχουν και άλλες επιλογές, ας σταματήσουν να κλαίγονται για τις τσέπες τους. Εμείς τα βάζουμε σε τσαντάκια. Σε τσέπη ούτε κλειδιά. 

Επεξ/σία από possiz
  • Like 2
Δημοσ.

Για να διπλωνει προφανως το front glass θα ειναι καποιο συνθετικο υλικο.. θεωρω οτι 1ον θα γρατζουνιεται για πλακα και 2ον εκει που θα διπλωνει, δεν υπαρχει πριπτωση να μην κανει σημαδι μετα απο λιγο καιρο... αμφιβαλω αν ποτε γινουν mainstream λυσεις τα foldables. Ποιο πολυ μου κανουν σαν επιδηξη τεχνολογιας η οποια θα βρει εφαρμογες καπου αλλου.

αληθει εχετε σκεφτει ποσο χοντρα θα ειναι αυτα τα τηλ; Μεχρι τωρα ειχαμε τις παντοφλες (ακου κει μια σταλια το note5) ε τωρα θα χουμε τα τουβλα..

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Το νοτς θα εξαφανιστεί από του χρόνου.... Γενικά σαν ιδέα και αισθητική είναι άστα να πάνε 

Όλεσ οι τεχνολογιεσ παροδικες ειναι. Αλλά έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις για το νοτσ? 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, sbartsa είπε

Όλεσ οι τεχνολογιεσ παροδικες ειναι. Αλλά έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις για το νοτσ? 

Ήδη υπάρχουν καλύτερες λύσεις.... Xiaomi - Samsung - Oppo εχουν ήδη προτάσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Ήδη υπάρχουν καλύτερες λύσεις.... Xiaomi - Samsung - Oppo εχουν ήδη προτάσεις

Αφού φάγανε τη φερμα με το νοτς αναγκάστηκαν να ψάξουν κάτι αλλο. Κάθε βήμα είναι προδρομος για τα επομενα. Φολνταμπλ σήμερα αλλά αύριο? 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, sbartsa είπε

Αφού φάγανε τη φερμα με το νοτς αναγκάστηκαν να ψάξουν κάτι αλλο. Κάθε βήμα είναι προδρομος για τα επομενα. Φολνταμπλ σήμερα αλλά αύριο? 

Δεν έχουμε ανάγκη τόσο μικρά μπεζελ με ένα άσχημο κέρατο επάνω.... Η συσκευή μου είναι στο 80% και είμαι σούπερ ευχαριστημένος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...